Top 6 Best Bug Fogger: Review And Buying Guide

Top 6 Best Bug Fogger: Review And Buying Guide

Κοριός ομίχλης γνωστός και ως ομίχλης εντόμων. Χρησιμοποιείται για να κρατά όλα τα είδη εντόμων μακριά από το κρεβάτι και γύρω από το σπίτι.

Οι ομίχλες είναι χρήσιμες για να σκοτώνουν ή να αποτρέπουν τα έντομα από το να κρυφτούν.

Αυτό περιλαμβάνει ρωγμές, σανίδες βάσης, ρωγμές, ράφια, πίσω τοίχους, εσωτερικούς χώρους ντουλαπιών και χαλιά.

στις περισσότερες περιπτώσεις Οι ομίχλες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια, γκαράζ και αίθρια.Είναι σημαντικό να επιλέξετε την πιο κατάλληλη και άνετη μηχανή ομίχλης για καλύτερα αποτελέσματα.

Οι επιλογές μας – Τα 3 καλύτερα Pet Mist Sprayers

Αν βιάζεσαι Εδώ είναι οι τρεις κορυφαίες συστάσεις μου για τους καλύτερους ομιχλιστές κατοικίδιων.

Εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος για εσάς;

Επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω με μια λεπτομερή ανασκόπηση της καλύτερης μηχανής ομίχλης κατοικίδιων που έχω βρει στην αγορά. (και αυτά που μπορείτε να αγοράσετε online)

Αυτές οι κριτικές θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε και να κατανοήσετε τις καλύτερες δυνατότητες. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας μηχανής ομίχλης είναι σίγουρα για κάθε τύπο κατοικίδιου.

Ας αρχίσουμε!

Το καλύτερο Bug Fogger Verified

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει όλους τους κοριούς σε αυτήν την κριτική.

Τώρα ας προχωρήσουμε σε μια λεπτομερή ανασκόπηση καθενός από τους ομιχλοποιητές κατοικίδιων που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο.

Raid Enriched Deep Reach Fogger 1,5 Oz. (Πακέτο 3)

Αυτό το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 3, καθιστώντας το εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας, ικανό να σκοτώνει μυρμήγκια, αράχνες και κατσαρίδες. Είναι εξαιρετικά ελεγμένο και αξιόπιστο για την αφαίρεση όλων των τύπων σφαλμάτων σε δευτερόλεπτα.

Η Raid, ο κατασκευαστής αυτού του fogger, είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες όσον αφορά την εμπορική διαχείριση οικιακών παρασίτων.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το προϊόν μπήκε στη λίστα των κορυφαίων μηχανών ομίχλης 6. Διατίθεται σε πολύ ελαφρύ σώμα με εύχρηστη κεφαλή ψεκασμού.

Το Raid Enriched Deep Reach Fogger αποτρέπει τις επαναμολύνσεις για έως και 2 μήνες, όχι μόνο σκοτώνει και αποτρέπει τα παράσιτα. Αλλά δημιουργεί επίσης ένα επικίνδυνο περιβάλλον για νέα παράσιτα. Επομένως, δεν μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία.

Είναι ένα μη βαμμένο προϊόν. και δεν βρέχεται και δεν αφήνει ατημέλητους λεκέδες Ίσως αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάνουν το προϊόν πιο βολικό από πολλούς ανταγωνιστές. με εφέ βαθιάς ομίχλης Ακόμη και τα έντομα που δεν αναγράφονται στη συσκευασία εξαφανίζονται.

Αυτό το μηχάνημα ομίχλης έχει σχεδιαστεί για να προσεγγίζει μεγάλα δωμάτια με διαστάσεις έως 25 x 25 ίντσες και οροφές ύψους έως 8 ίντσες. Μια μόνο εφαρμογή δημιουργεί ένα εξαιρετικά αποστειρωμένο περιβάλλον έναντι της μόλυνσης από παράσιτα. Μια συνεδρία διαρκεί περίπου 2 ώρες, επομένως θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τον εαυτό σας, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.

με έντονη διεισδυτική δύναμη Μπορείτε να στοχεύσετε τις γωνίες και τις γωνίες του σπιτιού σας. Δυστυχώς, αυτό το προϊόν είναι πιο αποτελεσματικό σε εσωτερικούς χώρους. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του για πληροφορίες εγγύησης για αυτό το προϊόν.

δύναμη κακό
 • Η ομίχλη έχει ισχυρή επίδραση στα κρυφά και που δεν κρύβονται έντομα.
 • Το πακέτο 3 σε 1 προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
 • Δεν συνοδεύεται από γωνιακό σπρέι. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τον ψεκασμό για να αποφύγετε να το ψεκάσετε κατά λάθος στο πρόσωπό σας.
 • Δεν συνιστάται να βγείτε έξω.

Spectracide Bug Stop Indoor Mist Sprayer 6 κουτιά 2 Oz Control…

Αυτή είναι μια άλλη ομίχλη εσωτερικού χώρου που έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία περιοχών του σπιτιού ή του γραφείου που έχουν μεγάλη διαταραχή. Καταστρέφει τα έντομα που έρπουν, που πετούν και δαγκώνουν σε κρυψώνες και ανοιχτούς χώρους.Το περιεχόμενο του Fogger σκοτώνει όταν έρθει σε επαφή. Αυτός είναι ένας ψεκαστήρας ομίχλης που πρέπει να ανακινηθεί ελαφρά πριν από τη χρήση σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Συνήθως περιλαμβάνεται σε 1 βενζινάδικο, ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα αγοράζοντας 4 πρατήρια, σίγουρα αξίζει την επένδυσή σας.

Σχεδιασμένο για να γλείφει κοινά έντομα, κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες και τσιμπούρια, μεταξύ άλλων παρασίτων που αναφέρονται. Αργυρόψαρα, μύγες, κουνούπια και αράχνες.Πολλά άλλα έντομα σκοτώνονται επίσης όταν έρχονται σε επαφή με την ουσία στην ομίχλη.

Ομίχλη χωρίς νερό Έχει καθαρή φόρμουλα που δεν λερώνει υφάσματα ή επιφάνειες υλικών. Δεν αφήνει υπολειμματική μυρωδιά ακόμα και μετά τη χρήση. δεν αφήνει υγρούς λεκέδες ειδικά όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό το προϊόν δεν θα βλάψει τα έπιπλα, τα ρούχα, τους τοίχους και τα δάπεδά σας.

Η λεπτή ομίχλη από την ομίχλη εισχωρεί βαθιά στις ρωγμές και καταστρέφει όλα τα έντομα που αγγίζει. Η ομίχλη μπορεί επίσης να διεισδύσει σε μικρές τρύπες. Όπου κρύβονται τα σφάλματα χωρίς προειδοποίηση, ο ψεκαστήρας ομίχλης 2 ουγκιών διαρκεί πολύ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εφαρμογή για να σταματήσετε την εξάπλωση.

Τα κλινοσκεπάσματα, τα χαλιά, οι τοίχοι και τα δάπεδα θα πρέπει να καθαρίζονται και να προετοιμάζονται πριν από τη χρήση του ομίχλη. Είναι φθηνά και συνοδεύονται από εγγύηση κατασκευαστή. Η εγγύηση διατίθεται μόνο από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους.

δύναμη κακό
 • Εντελώς πεντακάθαρο.
 • Δεν αφήνει υπολειμματική μυρωδιά μετά τη χρήση
 • Με βάρος μόλις 1,06 κιλά, είναι άνετο και εύκολο στη χρήση.
 • Σχεδιασμένο μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Επομένως, μπορεί να μην είναι χρήσιμο σε εξωτερικούς χώρους.
 • πρέπει να προετοιμάσετε τον τοίχο Τα πλακάκια δαπέδου, οι πόρτες, τα παράθυρα μπορούν να παρατείνουν το χρόνο χρήσης της μηχανής ομίχλης.

Δεν υπάρχει προϊόν.

Δεν υπάρχει προϊόν.

Αυτό είναι ένα ομίχλη που υπερηφανεύεται για την εξάλειψη των παρασίτων στο σπίτι σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για σπίτια που έχουν μολυνθεί από παράσιτα. Το περιεχόμενο της ομίχλης θα σκοτώσει το ζωύφιο και τα αυγά του. Σκοτώνει επίσης τα τσιμπούρια, τα κουνούπια και τις προνύμφες τους.

Το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα αυτού του προϊόντος είναι ότι αποτρέπει την επαναμόλυνση αρκετούς μήνες μετά τη χρήση. Διατίθεται σε συσκευασίες 2 και 3, επομένως είναι ιδανικό για μακροχρόνια χρήση. Κάθε κουτί ή ομίχλη μπορεί να περιποιηθεί ένα δωμάτιο έως 16 x 16 πόδια και ύψος 8 πόδια.

Αν και αυτό το προϊόν μπορεί να βαθμολογηθεί εντός Είναι όμως αρκετά αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά. Το κύριο συστατικό της ομίχλης είναι το IGR (Insect Growth Regulator), το οποίο διαταράσσει τον κύκλο ζωής των εντόμων καταστρέφοντας αυγά, προνύμφες και νύμφες.

Αυτό το προϊόν είναι ένα από τα ταχύτερα δραστικά εντομοκτόνα, σκοτώνει ψύλλους, κουνούπια, ακάρεα και τσιμπούρια μέσα σε δευτερόλεπτα από την επαφή. για καλύτερα αποτελέσματα Θα πρέπει να διαβάσετε όλες τις οδηγίες στη συσκευασία πριν κάνετε αίτηση.

Αυτό το προϊόν δημιουργεί μια απαλή ομίχλη που δεν αφήνει υγρούς λεκέδες σε κλινοσκεπάσματα, τοίχους, πόρτες, έπιπλα, ρούχα ή άλλα αντικείμενα. Το προϊόν έχει μέγεθος 6″ x 26″ σε μήκος, πλάτος και ύψος αντίστοιχα. Με βάρος μόλις 8 ουγγιές, αυτός είναι ένας ελαφρύς ψεκαστήρας ομίχλης που είναι εύκολος στο χειρισμό.

Συνοδεύεται από κεφαλή ψεκασμού που κάνει την ομίχλη να βγαίνει εύκολα. Έτσι είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στην περιοχή στόχο.

δύναμη κακό
 • Αποτρέπει την επαναμόλυνση για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και μετά την πρώτη χρήση.
 • 1 μπουκάλι μπορεί να επεξεργαστεί έως και 2000 κυβικά πόδια, κάτι που είναι πολύ οικονομικό.
 • Λειτουργεί σε κάποιο βαθμό.
 • Αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες. Θα πρέπει να ελέγξετε την ετοιμότητα.
 • Ελαφρώς πιο ακριβό από τους κύριους ανταγωνιστές του

Raid Enriched Deep Reach Fogger 1,5 ουγγιές (3 μετρήσεις)

Ένα άλλο ισχυρό προϊόν της Raid, αυτή η 1,5 ουγκιά αντιμετωπίζει αποτελεσματικά μια περιοχή 625 τετραγωνικών ποδιών και εξαλείφει όλα τα παράσιτα. Τα μυρμήγκια, οι αράχνες και οι κατσαρίδες σκοτώνονται ιδιαίτερα σε κλάσματα δευτερολέπτου όταν εκτίθενται σε αυτήν την ομίχλη.

Πολύ ισχυρό, διεισδύει μέσα από ρωγμές και σχισμές για να σκοτώσει τα έντομα που φιλοξενεί και αναπαράγει. Ο κατασκευαστής του προϊόντος ισχυρίζεται ότι μπορεί να συνεχίσει να αποστειρώνει για έως και δύο μήνες, αποτρέποντας έτσι την εκ νέου μόλυνση.

Δεν δημιουργεί ραβδώσεις κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή. Δεν αφήνει υγρούς λεκέδες μετά τη χρήση και δεν δημιουργεί ακαταστασία στα έπιπλα, τα ρούχα και άλλα είδη σας.

δύναμη κακό
 • Είναι μια από τις καλύτερες διεισδυτικές δυνάμεις.
 • Οι εφαρμογές παραμένουν ενεργές για έως και 8 εβδομάδες.
 • Καλύπτει μόνο έως 625 τετραγωνικά πόδια και δεν είναι κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Το Hot Shot No Mess Fogger with Odor Neutralizer σκοτώνει τις κατσαρίδες,…

Αυτό το προϊόν έχει την ικανότητα να σκοτώνει έντομα και παράσιτα. Σκοτώνει τα ζωύφια για περίπου 6 εβδομάδες.Εντελώς απαλλαγμένο από οσμές λόγω των εξουδετερωτών. Σκοτώνει τόσο κρυμμένα όσο και εκτεθειμένα έντομα. Όταν χρησιμοποιείται, παράγει μια λεπτή ομίχλη που διεισδύει βαθιά σε ρωγμές και σχισμές. Ακόμα και τα έντομα που δεν μπορείτε να δείτε θα σκοτωθούν.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που θα λατρέψετε σε αυτό το προϊόν είναι η τεχνολογία ξηρής ομίχλης. με αυτή την τεχνολογία Η ενδεικτική λυχνία δεν χρειάζεται να σβήσει για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία σε βάθος. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κλειστό περιβάλλον. Χρησιμοποιείται καλύτερα σε δωμάτια, διαμερίσματα, υπόγεια, κατασκηνώσεις, υπόστεγα, γκαράζ, αχυρώνες, υπόστεγα, καμπίνες και κατασκηνώσεις.

Σχεδιασμένο για να είναι απαλλαγμένο κατά τη διάρκεια και μετά τη χρήση. Είναι ένας ψεκαστήρας ομίχλης χωρίς ραβδώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις επιφάνειες. Έχει την ικανότητα να διεισδύει σε ρωγμές και ίνες χαλιού για αποτελεσματική χρήση.Συσκευασμένο με Hot Shot Insect Control Concentrate 2, που σκοτώνει τα ζωύφια και καταστρέφει προστατευμένες περιοχές για έως και 2 μήνες.

κατάλληλο για όλα τα έντομα Συμπεριλαμβάνονται κοινά παράσιτα όπως κατσαρίδες, γρύλοι, σαρανταποδαρούσες, χιλιοποδαρούσες, σκαθάρια, μυρμήγκια, ακάρεα αυτιών, μυρμήγκια και μυρμήγκια. Διατίθεται με τεχνολογία απελευθέρωσης που σας βοηθά να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ κάθε φορά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταπετσαρίες, οροφές, περσίδες, περσίδες, ρούχα, κλινοσκεπάσματα, πλακάκια δαπέδου, χαλιά, καλύμματα κρεβατιού, τοίχους και σχεδόν οποιονδήποτε χώρο μπορείτε να σκεφτείτε. Το προϊόν έχει ύψος, πλάτος και μήκος 7 x 3 x 6 ίντσες αντίστοιχα. Είναι επίσης ελαφρύ.

δύναμη κακό
 • Είναι σχεδόν άοσμο.
 • πολύ προσιτό Έχει μεγάλη αξία για την τιμή του.
 • Δεν αφήνει λεκέδες στην επιφάνεια υφασμάτων ή άλλων υλικών.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ομίχλη μόνο σε κλειστό περιβάλλον.

Δεν υπάρχει προϊόν.

Δεν υπάρχει προϊόν.

Οι κοριοί, τα ακάρεα και οι ψύλλοι σβήνονται όταν εκτίθενται σε αυτό το σπρέι ομίχλης. Το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα αυτού του προϊόντος είναι ότι αποτρέπει την εκ νέου προσβολή για μήνες.

Η χρήση του Hot-Shot διασφαλίζει ότι όλα τα παράσιτα που αναφέρονται στο προϊόν σκοτώνονται κατά την επαφή. Αυτά τα παράσιτα περιλαμβάνουν τσιμπούρια, ψείρες και ψύλλους. Η αποτελεσματικότητά του μπορεί να συνδέεται με τα συστατικά NYLAR. Τα συστατικά NYLAR είναι ρυθμιστές ανάπτυξης εντόμων. Το NYLAR αναστέλλει την ανάπτυξη ενήλικων ακάρεων. τα ακάρεα πεθαίνουν φυσικά

Σχεδιασμένο για εσωτερική χρήση σε κλειστούς χώρους. Οι προτεινόμενες τοποθεσίες για χρήση περιλαμβάνουν διαμερίσματα, δωμάτια, υπόγεια, βάρκες, διαμερίσματα, βεράντες, κουζίνες, υπνοδωμάτια και γκαράζ, καθένα από τα οποία μπορεί να καλύψει έως και 2.000 κυβικά πόδια ανεμπόδιστου χώρου.

Όταν ψεκάζετε σε δωμάτια μικρότερα από 5 x 5 πόδια, θα πρέπει να ψεκάζετε σε μεγαλύτερο δωμάτιο και να αφήνετε την ομίχλη να φτάσει στο μικρότερο δωμάτιο. Αυτό το προϊόν έχει μια ευχάριστη και αρωματική μυρωδιά που το κάνει εύκολο να αντέχει.

πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αφαιρέστε τυχόν ακαταστασία ή εμπόδιο από το επηρεαζόμενο δωμάτιο. κατάλληλο για μεγάλες κατοικίες μεγάλα έπιπλα και μαξιλάρια καθίσματος Είναι εγγεγραμμένο στο EPA, επομένως πληροί τα καλύτερα πρότυπα ασφάλειας και ευκολίας χρήσης. Αυτό το σετ έρχεται με διαφορετικές εφαρμογές, σπρέι, σκόνες και υγρά.

Επειδή τα έντομα δεν μπορούν να πηδήξουν ή να πετάξουν. Είναι σημαντικό να μετακινήσετε το κρεβάτι σας λίγα εκατοστά μακριά από τον τοίχο για να αποτρέψετε τις επιθέσεις εντόμων. Αν και δεν το προσφέρει κάθε πωλητής. Αλλά αυτό το προϊόν συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση κατασκευαστή. Θα πρέπει να ελέγξετε την εγγύηση πριν αγοράσετε το προϊόν.

Είναι μια εξαιρετική οικονομική επιλογή που προσφέρει αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας και δεν απαιτεί συνεχή ψεκασμό.

δύναμη κακό
 • Τα παράσιτα δεν επιτίθενται ξανά για έως και 7 μήνες.
 • Το άρωμα με κάνει να νιώθω πολύ άνετα.
 • Τρεις τύποι εφαρμογών κατάλληλων για διαφορετικές καταστάσεις.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε εσωτερικούς χώρους
 • Τα fogger δεν μπορούν να αποσταλούν σε όλο τον κόσμο. Επομένως, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες.

Πώς λειτουργεί ο ομίχλης κοριών;

Το fogger είναι ένα συμπιεσμένο εντομοκτόνο σε ένα κουτί. Χρησιμοποιώ Πρέπει να πατήσετε το tab και το περιεχόμενο θα απελευθερωθεί για σφάλμα επιφάνειας ή στόχου. Τα πιο κοινά εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται στην ομίχλη είναι τα πυρεθροειδή με λίγους σταθεροποιητές και πρόσθετα.

Εν ολίγοις, συνθετικές χημικές ουσίες που μιμούνται φυσικά εκχυλίσματα φυτών χρησιμοποιούνται ως φυτοφάρμακα. Μερικά mister έχουν φρουτώδες άρωμα για πιο άνετη αίσθηση.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν ψεκαστήρα ομίχλης Ανακινήστε σωστά το μπουκάλι και πιέστε το καπάκι. Το εντομοκτόνο ψεκάζεται από ένα μικρό άνοιγμα του καπακιού Το εντομοκτόνο γίνεται πιο αραιωμένο καθώς απλώνεται. Πρέπει λοιπόν να πλησιάσετε τον στόχο πριν τον ψεκασμό.

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο ομίχλη για ζωύφια κατοικίδιων – Οδηγός αγοραστή

Όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου ομίχλη για κατοικίδια Υπάρχουν πολλά προϊόντα. Αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι ψεύτικα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε νέα συσκευασμένα προϊόντα που περιέχουν αραιωμένο ή πλαστό περιεχόμενο.

Ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και τους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε την τελική σας επιλογή.

 • μάρκα
 • γωνιακό σπρέι
 • Σπρέι χωρίς υπολείμματα
 • Μέγεθος
 • φιλικό προς τον χρήστη
 • ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
 • Δωρεάν δοκιμή και εγγύηση

Η μάρκα του Fogger μπορεί να μην έχει σημασία για την άνεση. Αλλά θα πρέπει να είναι μια από τις σκέψεις σας. Οι πιθανότητες να αγοράσετε ένα αντίγραφο είναι πολύ μικρές. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με την αύξηση της τιμής ορισμένων εμπορικών σημάτων λόγω του ονόματός τους. Μπορεί να μην έχετε την καλύτερη αξία με κάθε μάρκα. Λαμβάνοντας υπόψη τη μάρκα σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα νοθευμένα προϊόντα.

για πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε έναν ψεκαστήρα ομίχλης που συνοδεύεται από ένα γωνιακό σπρέι. Θα πρέπει να ελέγξετε το Angular Node λόγω των πλεονεκτημάτων του. Το γωνιακό ακροφύσιο κρατά τα φυτοφάρμακα μακριά από το πρόσωπο του χρήστη για μέγιστη προστασία.

Ένα άλλο ευχάριστο χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε μια συσκευή παραγωγής ομίχλης είναι η εμπειρία ομίχλης χωρίς προβλήματα. Ορισμένα ομίχλη μπορεί να αφήσουν ακατάστατα υπολείμματα στο περιβάλλον σας μετά τη χρήση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ομίχλη που θα επιλέξετε δεν μολύνει το περιβάλλον.

Το μέγεθος και το σχήμα του ομίχλη μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικά όσο άλλοι παράγοντες. Αλλά είναι σημαντικά για μεμονωμένους λόγους.Για παράδειγμα, το να είναι ελαφρύ μπορεί να αυξήσει την ευκολία ενός ομίχλη. Μπορεί να χρειαστείτε μεγαλύτερο ομίχλη για μεγαλύτερες ποσότητες φυτοφαρμάκων. Αλλά αυτό δεν πρέπει να μειώνει την ευκολία. Ορισμένες μάρκες τείνουν να μειώνουν τις τιμές καθώς αυξάνονται τα μεγέθη και οι ποσότητες.

ως προς το κόστος Είναι γνωστό ότι οι πιο ακριβές μάρκες τείνουν να παρέχουν μεγαλύτερη ισχύ κατά των σφαλμάτων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα ακριβά ομίχλη είναι η καλύτερη επιλογή. Ένας κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε είναι να μείνετε μακριά από φτηνά ομίχλη. Μπορείτε να συγκρίνετε πολλά προϊόντα και να βρείτε τη μέση τιμή.

Η κάλυψη του προϊόντος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Για παράδειγμα, ένα σπίτι 1.800 τετραγωνικών ποδιών μπορεί να χρειαστεί 3 μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους ομίχλη για αρκετές ημέρες για να απαλλαγεί από τα σφάλματα. Όσο πιο ισχυρό ή συγκεντρωμένο είναι το fogger, τόσο το καλύτερο. Το λιγότερο πιθανό είναι να απαλλαγούμε από τα έντομα.

Εάν σκέφτεστε έναν ψεκαστήρα ομίχλης για εξωτερική χρήση. Θα πρέπει να επιλέξετε ομίχλη που μπορεί να φτάσει έως και 2.000 πόδια. Τα σφάλματα ανοιχτού αέρα μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν επειδή το περιεχόμενο αραιώνεται καθώς εξαπλώνονται. Εάν η ποσότητα της ουσίας στο μηχάνημα ομίχλης μπορεί να διανύσει μεγάλη απόσταση Θα σκοτώσει τα σφάλματα πριν αραιωθεί πλήρως.

Η δωρεάν δοκιμή και η εγγύηση μπορούν να δημιουργήσουν πρόσθετη ποιότητα προϊόντος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να κάνετε λίγη έρευνα πριν αγοράσετε οτιδήποτε.

Ορισμένες επωνυμίες είναι 100% χωρίς κίνδυνο και συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμή 30-60 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός του εκτιμώμενου χρόνου και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν λειτουργήσει. Να είστε προσεκτικοί με τα προϊόντα που δεν συνοδεύονται από δωρεάν δοκιμές και εγγυήσεις. γιατί μπορεί να είναι πλαστό Δεν προσφέρουν όλοι οι πωλητές προϊόντα με αυτά τα πλεονεκτήματα. Επομένως, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε από οποιαδήποτε πηγή.

Άλλα επιθυμητά χαρακτηριστικά του Pet Bug Fogger

Εκτός από τα highlights και τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

1. Αποτελεσματικότητα στην εξάλειψη σφαλμάτων

ως προς την απόδοση Ο ομίχλης έχει διαφορετικές δυνάμεις θανάτωσης εντόμων. Η λεπτή ομίχλη σκοτώνει αμέσως τα έντομα, τις προνύμφες και τα αυγά τους. Εάν το σπρέι εντόμων δεν λειτουργήσει αμέσως Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε ένα άλλο προϊόν.

Το μηχάνημα ομίχλης θα πρέπει να λειτουργεί για να αποτρέπει σφάλματα από την ίδια πίεση. Υπάρχουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένους τύπους σφαλμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην λειτουργεί για όλους τους τύπους σφαλμάτων. Βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε την πιο ευέλικτη και δημοφιλή σειρά ομίχλης εντόμων.

Η πιο σημαντική πτυχή ενός καλού προϊόντος ομίχλης είναι η αποτελεσματικότητά του στην εξάλειψη των απτικών ελαττωμάτων. Η καλύτερη ομίχλη κοριών θα πρέπει να μπορεί να απαλλαγεί από τα σφάλματα σε κρυφούς και κλειστούς χώρους. Τα αποτελέσματα πρέπει να διαρκέσουν για χρόνια με τακτική χρήση. Αν και η πηγή της βαρύτητας των εντόμων θα πρέπει να εξαλειφθεί. Αλλά είναι λογικό να επιλέξετε υπολειπόμενη ομίχλη.

2. Φόρμουλα νερού ή λαδιού

Οι περισσότεροι ομιχλοποιητές εντόμων ταξινομούνται ως τύποι νερού. Τα προϊόντα με βάση το νερό εφαρμόζονται εύκολα πάνω ή γύρω από αδιάβροχες επιφάνειες. Τα προϊόντα με βάση το λάδι μπορούν να λειτουργήσουν σε επιφάνειες ανθεκτικές στο λάδι, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις περιοχές όπου χρησιμοποιείται συχνότερα ο ομίχλης.

3. Μην αφήνετε λεκέδες

Πολλά ομίχλη έχουν αναφερθεί ότι προκαλούν πίεση σε επιφάνειες που δεν είναι ανθεκτικές. Θα πρέπει να αποφεύγετε τέτοια προϊόντα καθώς οι λεκέδες που αφήνονται πίσω μπορεί να γίνουν μόνιμοι στην επιφάνεια.

4. Δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα

Ένας καλός ψεκαστήρας ομίχλης πρέπει να είναι εύκολος στη χρήση και να μην λερώνει τα ρούχα ή άλλες επιφάνειες. Για μερικούς ομίχληδες Θα σας ζητηθεί να αγοράσετε έναν αναπνευστήρα που πρέπει να φοράτε κατά τη χρήση του προϊόντος. Τα προϊόντα που απαιτούν αναπνευστικές μάσκες είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για τον άνθρωπο. Μη χρησιμοποιείτε προϊόντα που προκαλούν σοβαρά προβλήματα κατά την εισπνοή.

5. Ρυθμίσεις

Οι περισσότεροι αγοραστές αγνοούν τον τύπο ρύθμισης για τους περισσότερους ομίχλες κατά την αγορά του προϊόντος. Εάν η ρύθμιση του προϊόντος είναι δύσκολη Ίσως θέλετε να βρείτε μια πιο βολική επιλογή. Μια καλή ομίχλη θα πρέπει να εγκατασταθεί μέσα σε λίγα λεπτά.

6. Ευκολία

όταν πρόκειται για άνεση Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τα κατοικίδια και τα παιδιά. Μερικές από τις καλύτερες επιλογές ομίχλης έχουν διακριτικά αρώματα όπως κανέλα, μέντα ή πορτοκάλι. θα σας κάνει να νιώσετε άνετα

Ορισμένα προϊόντα συνοδεύονται από εξουδετερωτικά οσμών. Αυτό σημαίνει ότι το άρωμα θα εξαφανιστεί μέσα σε δευτερόλεπτα από την εφαρμογή σύμφωνα με τις οδηγίες.

7. Έλεγχος εκκένωσης

με τεχνολογία ελέγχου εκκένωσης Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη χρήση πολλών φυτοφαρμάκων κάθε φορά. Ο ομίχλης έχει μια προκαθορισμένη διάρκεια χρήσης. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι επιθυμητό εάν θέλετε έναν οικονομικό τρόπο να απαλλαγείτε από έντομα με ομίχλη.

8. Δυνατότητα πρόληψης επανεμφάνισης ψύλλων

Η χρήση ομίχλης για τον ψεκασμό και τη θανάτωση εντόμων είναι ένα άλλο πράγμα για το προϊόν για την πρόληψη της εκ νέου προσβολής. Πολλά προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για επιφανειακά εφέ που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να σκοτώνουν τα σφάλματα. Είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα που σκοτώνουν τα παράσιτα και αποτρέπουν μελλοντικές εκ νέου προσβολές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ομίχλη

Όπως και άλλα προϊόντα οικιακής χρήσης Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε όταν χρησιμοποιείτε το ομίχλη.

Πριν χρησιμοποιήσετε το ομίχλη Βεβαιωθείτε ότι όλα τα ντουλάπια, τα συρτάρια, τα ντουλάπια και οι πόρτες είναι ανοιχτά.

Αφαιρέστε ή καλύψτε τα τρόφιμα, τα σκεύη, τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων και τα παιχνίδια του μωρού σας. Αφαιρέστε το κατοικίδιο ζώο σας από την περιοχή θεραπείας. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού. Βεβαιωθείτε ότι το ενυδρείο είναι κλειστό.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι εξωτερικές πόρτες και παράθυρα είναι κλειστές. Οι ανεμιστήρες και άλλες συσκευές πρέπει να είναι απενεργοποιημένες. και σε αυτή την περιοχή

να αρχίσει η ομίχλη Τοποθετήστε μια καρέκλα ή ένα τραπέζι στο μπαλκόνι της περιοχής που θέλετε να θολώσετε. Καλύψτε την καρέκλα ή το τραπέζι με μερικές στρώσεις χαρτιού υγείας ή εφημερίδας.

Ανακινήστε καλά τον ψεκαστήρα ομίχλης πριν τη χρήση. Γείρετε το απλικατέρ μακριά από το πρόσωπό σας, καθώς το απλικατέρ μπορεί να ψεκαστεί προς τα πάνω. Πιέστε τη βαλβίδα προς τα κάτω ενώ αγκιστρώνετε τη λαβή. Προσπαθήστε να αποφύγετε να εισπνεύσετε την ομίχλη όσο περισσότερο μπορείτε. Τοποθετήστε το fogger σε μια χαρτοπετσέτα ή εφημερίδα που έχετε τοποθετήσει σε μια καρέκλα ή τραπέζι και εγκαταλείψτε αμέσως τις εγκαταστάσεις.

Κλείστε την πόρτα με μια πινακίδα «Active fogger» στο χερούλι της πόρτας Αφήστε τουλάχιστον 2 ώρες για να καθαρίσει η ομίχλη πριν ξαναμπείτε στην ομιχλώδη περιοχή. Το κλείσιμο της περιοχής που έχει υποβληθεί σε θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα θα οδηγήσει σε καλύτερη αποτελεσματικότητα. Τα κατοικίδια και τα παιδιά δεν επιτρέπονται στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Αερίστε το δωμάτιο πριν την επανείσοδο. Σε αυτή την περίπτωση, ανοίξτε τις πόρτες και τα παράθυρα. Στη συνέχεια ενεργοποιήστε το κλιματιστικό και τον ανεμιστήρα. Και αφήστε τον αέρα να αεριστεί σε αυτήν την περιοχή για περίπου 2 ώρες όταν ολοκληρωθεί ο αερισμός. Μπορείτε να ανοίξετε το ενυδρείο. ανιχνευτής καπνού και άλλες συσκευές

Όταν χρησιμοποιείτε ψεκαστήρα ομίχλης για να σκοτώσετε τσιμπούρια και μύγες Φροντίστε να καθαρίσετε και να περιποιηθείτε την περιοχή όπου κοιμάται το κατοικίδιό σας. Χρησιμοποιείτε μόνο συνιστώμενα προϊόντα καταπολέμησης ψύλλων και κροτώνων όταν χρησιμοποιείτε το ομίχλη σε περιοχές όπου ζουν κατοικίδια.

συμπέρασμα

Αυτό το περιεχόμενο παρέχει μια λεπτομερή εικόνα και ανασκόπηση σχετικά με το τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια μηχανή ομίχλης κατοικίδιων ζώων. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην χάσετε τον καθοριστικό παράγοντα. Ορισμένες μάρκες μπορεί να είναι πιο δημοφιλείς από άλλες. Αλλά μπορεί να μην αξίζει τα χρήματα.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το καλύτερο απωθητικό κοριών για εσάς και το σπίτι σας. Το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι η υγεία σας. Υπάρχουν πολύ λίγα ομίχλη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Και τα περισσότερα από αυτά έχουν σχεδιαστεί μόνο για εσωτερική χρήση. Ακόμη και οι οδηγίες για εξωτερική χρήση μπορούν να καλύψουν μόνο μια ορισμένη απόσταση.

Η τιμή του συστήματος ομίχλης θα πρέπει να είναι ο τελευταίος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εάν είναι δυνατόν, θα πρέπει να αγοράσετε ένα σετ που περιλαμβάνει πολλαπλά ομίχλη. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πόσα ή λίγα παράσιτα έχει η περιοχή σας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ομίχλης που έχουν σχεδιαστεί για μικρούς χώρους. και μερικά είναι σχεδιασμένα για σκληρά πληγείσες περιοχές. Εάν η ιδιοκτησία σας είναι γεμάτη παράσιτα Εξετάστε μια μεγαλύτερη περιοχή, όπως 2.000 τετραγωνικά πόδια.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τη χρήση ομίχλης Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε ένα fogger που διαρκεί αρκετούς μήνες. Όσο για τη μυρωδιά, εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Μερικοί άνθρωποι φορούν αναπνευστήρες ή μάσκες όταν χρησιμοποιούν το ομίχλη. Ενώ σε κάποιους αρέσει η μυρωδιά χωρίς τη μυρωδιά ή τη μάσκα.

Οι έντονες μυρωδιές μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία σας. Επομένως, αφήστε αρκετό χρόνο για να διαλυθεί η μυρωδιά μετά τη χρήση.

Εδώ είναι μερικά άλλα άρθρα. Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *