8 Χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε ηχομονωμένη την πόρτα του υπνοδωματίου

8 Χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε ηχομονωμένη την πόρτα του υπνοδωματίου

Κανείς δεν θέλει εξωτερικό θόρυβο και ανεπιθύμητο θόρυβο στην κρεβατοκάμαρα.

Η κρεβατοκάμαρά σας είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε χωρίς περισπασμούς από το εξωτερικό.

Συχνά αυτός ο ήχος εισχωρεί στο δωμάτιό σας από το κενό της πόρτας. Το κενό μεταξύ του δαπέδου και του κάτω μέρους της πόρτας είναι συχνά ο ένοχος.

Επίσης, αν η πόρτα σας είναι λεπτή και κούφια θα κάνει τον ήχο να ταξιδεύει πιο εύκολα

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα, σας προτείνουμε το κουδούνι του υπνοδωματίου σαςΣε αυτό το άρθρο θα μοιραστούμε μερικές συμβουλές για το πώς να το κάνετε.

Μην ανησυχείτε άλλο. Πηδήξτε μέσα και βοηθήστε να αποφύγετε το τρίξιμο της πόρτας του υπνοδωματίου σας!

Εντοπίστε και σφραγίστε ρωγμές και τρύπες.

Αρχικά, θα πρέπει να επιθεωρήσετε προσεκτικά την πόρτα σας για ρωγμές ή τρύπες.

μερικές φορές μικρές ρωγμές Παίζει σημαντικό ρόλο στη μετάδοση του εξωτερικού θορύβου στο δωμάτιό σας.

Περάστε λοιπόν το χέρι σας πάνω από την επιφάνεια της πόρτας και ελέγξτε για κενά ή ρωγμές.

Ελέγξτε ότι η πόρτα σας κλείνει σωστά. Συχνά η πόρτα εξαερισμού δεν αερίζεται σωστά. Και αυτό έγινε η αιτία του θορύβου.

Αν βρείτε ρωγμές ή μικρά κενά Είναι σημαντικό να φράξετε και να σφραγίσετε για να μειώσετε τον θόρυβο στην κρεβατοκάμαρά σας. Μπορεί να γίνει με ένα σετ στεγανοποιήσεων πόρτας από καουτσούκ.

Τα περισσότερα κιτ στεγανοποίησης πόρτας αποτελούνται από τρία εξαρτήματα: κάτω μέρος της πόρτας, κατώφλι και πλαίσιο πόρτας από νεοπρένιο.

Το πλαίσιο της πόρτας είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ και κλείνει ερμητικά όταν η πόρτα είναι κλειστή.

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το τζάμι στο τζάμι της πόρτας και στις δύο πλευρές της πόρτας.

χρησιμοποιήστε την πόρτα

Το μαρσπιέ ή η σέλα της πόρτας είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο. που πρέπει να έχει όταν κλείνει την πόρτα του υπνοδωματίου

Το κενό μεταξύ του κάτω μέρους της πόρτας και του δαπέδου επιτρέπει την είσοδο εξωτερικού θορύβου. Άρα το κατώφλι είναι μια εξαιρετική λύση.

Ένα περβάζι είναι εγκατεστημένο στο πάτωμα κάτω από την πόρτα. Η λάμπα νεοπρενίου από το κιτ οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση του περβάζι.

Αυτό θα σας επιτρέψει να το ευθυγραμμίσετε με την πόρτα, να το σφραγίσετε σφιχτά και να κλείσετε όλα τα κενά που προκαλούνται από κακή ευθυγράμμιση.

Αν θέλετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα Χρησιμοποιήστε μια πόρτα με στοπ πόρτας για να προσφέρετε ένα επιπλέον στρώμα στεγανοποίησης σε κάθε πλευρά της πόρτας.

Κλείστε το κενό κάτω από το καλούπι.

Το κενό κάτω από την επένδυση της πόρτας είναι επίσης φυσιολογικό. Επομένως, θα πρέπει να κλείσετε το κενό για να αποτρέψετε την είσοδο εξωτερικού θορύβου.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό. Η χρήση οδοντικού σφραγιστικού είναι ένας καλός τρόπος για να αποκλείσετε τον εξωτερικό θόρυβο.

Η αυτοκόλλητη στεγανοποίηση καιρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τα κενά στο κάτω μέρος της πόρτας σας για να αποτρέψει την είσοδο ήχου στο δωμάτιό σας.

Εάν το κάτω μέρος της πόρτας σας είναι πραγματικά ένα πρόβλημα και αναζητάτε μια άμεση ή προσωρινή λύση. Μπορείτε να καλύψετε το κενό με κουβέρτες ή ρολό πανί.

Τοποθέτηση ακουστικών/fiberglass panels

Ένας άλλος πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ηχομονώσετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας είναι να τοποθετήσετε ηχοαπορροφητικά ακουστικά πάνελ ή από υαλοβάμβακα.

50 Πακέτα Ακουστικά Πάνελ Ηχομονωτικά Στούντιο Αφρός για Τοίχους Πάνελ Ηχοαπορρόφησης Ηχομονωτικά Πάνελ Σφήνα για Οροφή Στούντιο στο σπίτι, 1

Τα πάνελ μειώνουν την είσοδο του εξωτερικού θορύβου. ενώ το fiberglass αποκλείει κάθε θόρυβο.

Ο αφρός ηχομόνωσης είναι μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε καθώς είναι φιλικός προς τον προϋπολογισμό. Αλλά όχι τόσο αποτελεσματικό όσο το fiberglass.

Επιπλέον, το fiberglass λειτουργεί καλά και συμπληρώνει τη συνολική διακόσμηση του δωματίου σας.

αυτόματη τοποθέτηση δαπέδου

Αν θέλετε η πόρτα να λειτουργεί καλά με περβάζι ή στεγανωτικό υλικό. προσπαθήστε να εγκαταστήσετε μια αυτόματη πόρτα

TMS Αυτόματη Πόρτα Κάτω / Βαριάς Χρήσης / Επιφανειακή Τοποθέτηση / Διαυγές Ανοδιωμένο Αλουμίνιο / Μήκος 36

Χρησιμοποιεί ένα κρυφό επίπεδο μηχανισμό ελατηρίου που ενεργοποιείται αυτόματα. όταν η πόρτα είναι κλειστή Θα πιέσει το περβάζι ή θα το σφραγίσει σφιχτά χωρίς να αφήσει κενό.

Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε έναν προϋπολογισμό. Μόλις εγκαταστήσετε Θα λειτουργεί αυτόματα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον εξωτερικό θόρυβο.

Αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη λύση που δεν απαιτεί από εσάς να προσπαθήσετε πολύ.

Το σφράγισμα είναι πολύ πιο σφιχτό από άλλες μεθόδους, καθιστώντας έτσι την πόρτα του υπνοδωματίου εντελώς ηχομονωμένη και αεροστεγή.

τοποθετήστε τη φλάντζα της πόρτας

Μια άλλη χρήσιμη επιλογή για να σφραγίσετε το κενό μεταξύ της πόρτας και του δαπέδου είναι η χρήση παρεμβυσμάτων γύρω από αυτήν. ή κάτω από το φράγμα της πόρτας

Η φλάντζα όχι μόνο κλείνει το κενό μεταξύ του δαπέδου και του κάτω μέρους της πόρτας. αλλά και τοποθετημένο γύρω από την πόρτα για να παρέχει πλήρη στεγανοποίηση.

Η φλάντζα της πόρτας τοποθετείται εύκολα. Αλλά πρέπει να αφαιρέσετε το πλαίσιο της πόρτας για να το κάνετε αυτό.

Εισαγάγετε τη φλάντζα στο εσωτερικό και κλείστε την πόρτα.

Αυτά τα παρεμβύσματα είναι εύκολο και φθηνό να βρείτε στα καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης.

Αλλάξτε την πόρτα σε ηχομονωμένη.

Εάν η πόρτα του υπνοδωματίου σας είναι παλιά και εύθραυστη Συνιστούμε να το αντικαταστήσετε με ένα νέο, ισχυρότερο και παχύτερο.

Όσο πιο λεπτή είναι η πόρτα, τόσο περισσότερο Όσο πιο εύκολα περνάει αέρας και ήχος.

Ο τύπος της πόρτας και το υλικό που χρησιμοποιείται κάνουν τη διαφορά στον καθορισμό του πόσο ήχος εισέρχεται στο δωμάτιό σας.

Συνιστούμε να αντικαταστήσετε τις υπάρχουσες πόρτες σας με σύνθετες πόρτες για να αποφύγετε τον θόρυβο και τον εξωτερικό θόρυβο.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα ακουστικό πάνελ στην πόρτα για πλήρη ηχομόνωση. Αυτή είναι μια από τις μόνιμες και μακροπρόθεσμες λύσεις στο πρόβλημα του θορύβου του υπνοδωματίου σας.

ηχομονωτικές κουρτίνες

Ναι, σωστά μας ακούσατε.

Υπάρχουν ηχομονωτικές κουρτίνες.

RYB HOME Ηχομονωτικές κουρτίνες συσκότισης για εσωτερικά παράθυρα σαλονιού Θερμομόνωση τσόχα Χρυσές σταγόνες για συρόμενες γυάλινες πόρτες, Πλάτος 52 x Μήκος 95 ίντσες, Λευκό, 2 τεμάχια

Αν θέλετε έναν εύκολο τρόπο Για να αποτρέψετε τον θόρυβο που περνάει από την πόρτα του υπνοδωματίου. Μπορείτε να τοποθετήσετε ηχομονωτικές κουρτίνες στην πόρτα.

Μπορεί να τραβηχτεί όποτε θέλετε και δεν θα κοστίσει τόσο όσο η αντικατάσταση ολόκληρης της πόρτας.

τελικές σκέψεις

Η ηχομόνωση της πόρτας του υπνοδωματίου σας θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και ήσυχη.

Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέραμε παραπάνω. Μπορείτε να κάνετε το δωμάτιό σας χωρίς θόρυβο και ηχομονωμένη την πόρτα.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *