3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλό ολλανδικό φούρνο

3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλό ολλανδικό φούρνο

Υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία που κάνουν έναν ολλανδικό φούρνο να λειτουργεί καλά. Διαβάστε παρακάτω και θα λάβετε όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για να επιλέξετε τον καλύτερο ολλανδικό φούρνο για εσάς…

3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν εμαγιέ ολλανδικό φούρνο: 1. Η επίστρωση εμαγιέ, 2. Η εφαρμογή του καπακιού και 3. Η λαβή. Ολλανδικός φούρνος με πόδια, καπάκι και επίπεδη επιφάνεια μέσα από χυτοσίδηρο.

Αποποίηση ευθύνης: Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις στον ιστότοπό μου. Εάν αγοράζετε μέσω συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο Μπορεί να λάβω ένα μικρό μερίδιο πωλήσεων από την Amazon και άλλα προγράμματα. παρόμοιος

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον διπλό ολλανδικό φούρνο με χυτοσίδηρο Lodge Seasoned με λαβές.

Τι είναι ο ολλανδικός φούρνος;

Οι ολλανδικοί φούρνοι είναι παραδοσιακά σφυρηλατημένοι. χυτοσίδηρος Διαθέτει πόδια που το συγκρατούν πάνω από τα κάρβουνα της φλόγας και ένα επίπεδο καπάκι που μπορεί να κρατήσει πολύ ζεστά κάρβουνα.

σύγχρονη έκδοση του Ολλανδικός φούρνος Έχει επίπεδη βάση και πολύ σφιχτό καπάκι. Μπορεί να είναι επίπεδο ή θόλο Αυτοί οι φούρνοι έχουν σχεδιαστεί κυρίως για ψήσιμο και ψήσιμο.

Ωστόσο, ψωμί, μπισκότα και κέικ μπορούν επίσης να ψηθούν. Το καλύτερο δομικό υλικό για ολλανδικούς φούρνους είναι ο χυτοσίδηρος. Γιατί συγκρατεί πολλή θερμότητα και την απελευθερώνει ομοιόμορφα κατά το μαγείρεμα.

Εάν ήρθατε σε αυτή τη σελίδα και γνωρίζετε ήδη ότι θέλετε να αγοράσετε έναν ολλανδικό φούρνο από χυτοσίδηρο, κάντε κλικ εδώ. εδώ Θα μεταφερθείτε στο Amazon. όπου υπάρχει μεγάλη ποικιλία για κάθε ανάγκη

κατηγορία

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ολλανδικών φούρνων από χυτοσίδηρο, και συγκεκριμένα:

Εγώ σμάλτο ολλανδικός φούρνος από χυτοσίδηρο που χρησιμοποιείται στην κουζίνα
ii προ σεζόν Ο ολλανδικός φούρνος από χυτοσίδηρο είναι ο καλύτερος ολλανδικός φούρνος για κάμπινγκ λόγω της συμπαγούς φύσης του χυτοσιδήρου. Αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά σε διαφορετικούς χώρους μαγειρέματος, στην κουζίνα, καθώς και σε συμβατικούς φούρνους.

Οι ολλανδικοί φούρνοι μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι και ανοδιωμένο αλουμίνιο. Πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Άρα η επιλογή είναι θέμα προσωπικής προτίμησης.

Ρίξτε μια ματιά στο Lodge L14DCO3 Deep Camp Dutch Oven.

3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ολλανδικό φούρνο – Ο καλύτερος ολλανδικός φούρνος για κάμπινγκ

Υπάρχει πάντα η επιθυμία να αγοράσετε καλά επεξεργασμένο χυτοσίδηρο. Ολλανδικός φούρνοςΠιστεύω ότι υπάρχουν 3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε κάμπινγκ:

πόδι – 3 πράγματα θα ήταν καλά. πόδι Τόσο το τούβλο όσο και η λαβή του καπακιού κάτω από τη σόμπα είναι αρκετά μακριά ώστε να παρέχουν στον χρήστη την απαραίτητη απόσταση.

κατάλληλος – Το καπάκι του φούρνου πρέπει να εφαρμόζει και να είναι επίπεδο με το στόμιο του φούρνου. Δεν πρέπει να υπάρχουν σημαντικά κενά. Το επιτυχημένο μαγείρεμα διευκολύνεται από το καλό σφράγισμα.

λήξη – ένα καλό Ολλανδικός φούρνος Θα πρέπει να υπάρχουν πολύ λίγα κουκούτσια, καθώς τα βαριά κουκούτσια δυσκολεύουν να κολλήσει το καρύκευμα.Αν υπάρχουν λάκκοι, οι ολλανδικοί φούρνοι είναι επιρρεπείς στη σκουριά εάν δεν έχουν στεγνώσει σωστά.

Εκτός από τα παραπάνω τρία, άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε έναν καλό ολλανδικό φούρνο περιλαμβάνουν:

1. αν σκοτεινός Υπάρχουν χείλη γύρω από την εξωτερική άκρη. Αυτό θα εμποδίσει τη στάχτη να φτάσει στο φαγητό.

2. Το πάχος του τοιχώματος πρέπει να είναι πολύ ομοιόμορφο. Πάχος άνω του 15% είναι ανεπιθύμητο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κρύα ή ζεστά σημεία κατά την ψύξη και το μαγείρεμα. Οι διακυμάνσεις του πάχους μπορεί να οδηγήσουν σε παραμόρφωση ή ρωγμή στο φούρνο.

3. Ένας καλός ολλανδικός φούρνος θα πρέπει να έχει μια λαβή συρμάτινης σχάρας συνδεδεμένη σε αυτόν. Το συρμάτινο δέσιμο πρέπει να μετακινείται εύκολα και να είναι αρκετά δυνατό ώστε να σηκώνει ή να κρεμάει βαριές γλάστρες. που γεμίζει τη σόμπα με ελάχιστη πίεση.

Ολλανδικός πίνακας μεγέθους φούρνου στρατοπέδου

διάμετρος βάθος ικανότητα σερβίρισμαIngs
8 ίντσες 3,5 ιντσών 2 πόδια 1-2
10 ίντσες 4 ίντσες 4 πόδια 2-4
12 ίντσες 4,6 ίντσες 6 ποδια 4-5
14 ίντσες 5,5 ίντσες 8 πόδια 6-8
16 ίντσες 5 ίντσες 10 πόδια 8-10
18 ιντσών 5,5 ίντσες 12 πόδια 10-12
20 ίντσες 6 ίντσες 14 πόδια 12-14
Ολλανδικός πίνακας μεγέθους φούρνου στρατοπέδου

3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ολλανδικό φούρνο – Ολλανδικός φούρνος με εμαγιέ για οικιακή χρήση

3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλό ολλανδικό φούρνο

1. Επικάλυψη σμάλτου – δεν πρέπει να είναι ορατές ρωγμές

Η επίστρωση σμάλτου στο χυτοσίδηρο πρέπει να είναι ομοιόμορφη και χωρίς ρωγμές. Το κάτω μέρος ενός ολλανδικού φούρνου από εμαγιέ πρέπει να είναι παχύ και ομοιόμορφο.

2. Συναρμολόγηση του καπακιού – Ο ατμός πρέπει να φυλάσσεται σε ολλανδικό φούρνο.

Ένα κατάλληλο καπάκι έχει μια στιβαρή λαβή βρόχου στη μέση. Και ο βρόχος πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να σηκώνει το καπάκι με ασφάλεια ενώ φοράτε το γάντι του φούρνου. Το καπάκι πρέπει να έχει δακτύλιο που συγκρατείται μόνο του και σφιχτό σύνδεσμο για να συγκρατεί την υγρασία στο φαγητό κατά το μαγείρεμα.

3. Τακτοποιημένα σε ολλανδικό φούρνο. – Πάντα πρώτα η ασφάλεια

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι λαβές της γλάστρας είναι αρκετά μεγάλες ώστε να τις κρατάτε. ασφαλές φούρνο Όταν χρησιμοποιείτε βάση κατσαρόλας ή θήκη κατσαρόλας

3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλό ολλανδικό φούρνο – (περίληψη)

Τώρα ξέρετε 3 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα καλό προϊόν. Ολλανδικός φούρνος Τι να αναζητήσετε σε έναν εμαγιέ ολλανδικό φούρνο για κάμπινγκ και οικιακή χρήση

υπάρχουν πολλά άλλα Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε έναν ολλανδικό φούρνο

  • Όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν προϊόντα Ολλανδικός φούρνος Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Για ποιον μαγειρεύουν συνήθως;
  • Για παράδειγμα, το τζάκι, εστία στην αυλή σας. ή χώρο μαγειρέματος στην κατασκήνωση
  • Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τι μαγειρεύετε συνήθως πριν αγοράσετε. νέα σόμπαΔεν έχει σημασία ποιος μαγειρεύει από πού Η ανθεκτικότητα και η λειτουργικότητα ενός ολλανδικού φούρνου μπορούν να σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε τέλεια. Είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη.
  • Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο όταν ψωνίζετε για έναν ολλανδικό φούρνο είναι ο αριθμός των ατόμων που θα φιλοξενήσετε. Παρακάτω είναι ένα σύντομο διάγραμμα μεγεθών ολλανδικού φούρνου αναφοράς. Τα άλλα άρθρα μου έχουν μια εις βάθος ματιά στο μέγεθος που χρειάζεστε. εδώ.

Το καλύτερο λάδι για σχετικό χυτοσίδηρο

Σημείωση για τα μεγέθη του ολλανδικού φούρνου.

{Να θυμάστε ότι με τα μεγέθη των μερίδων Πρέπει να σκεφτείτε τα μεγέθη των μερίδων και τα φαγητά που ετοιμάζονται. Μαγειρευτά, κατσαρόλες και σούπες ταΐζουν τους ανθρώπους αντί να ψήνουν.} Δείτε το πλήρες άρθρο για τα Ολλανδικά μεγέθη φούρνου. εδώ.

ολλανδικός πίνακας μεγεθών φούρνου

εκ χαλαζίας λίτρο ανταλλαγή
16 1,5 κυβικό 1,3 λίτρα 1-2
18 2 λίτρα 1,8 λίτρα 2
20 2,5 κυβικά 2,4 λίτρα 2-3
22 3,5 κυβ. 3,3 λίτρα 3-4
24 4,5 ουρά 4,2 λίτρα 4-5
26 5,5 ουρά 5,3 λίτρα 6
28 7.25 ουρά 6,7 λίτρα 6-8
30 9 ουρά 8,4 λίτρα 8-10
34 13.25 ουρά 12,4 λίτρα 10-12
ολλανδικός πίνακας μεγεθών φούρνου

Οι 3 Αγαπημένοι μου Ολλανδικοί Φούρνοι

Η κορυφαία επιλογή μου για έναν καλό ολλανδικό φούρνο είναι ο ολλανδικός φούρνος Mario Batali 4-Quart εμαγιέ από χυτοσίδηρο. Δείτε τη σε βάθος κριτική μου κάνοντας κλικ εδώ. εδώ

Δεύτερον, μπορείτε να δείτε τα ψιλά γράμματα στον ολλανδικό φούρνο Cro 6,3 Quart. εδώ

Τέλος, προεργασμένος ολλανδικός φούρνος – Lodge P10D3 Ολλανδικός Φούρνος Καρυκευμένος από Μαντεμένιο Μπορείτε να ελέγξετε τις τιμές και να δείτε εξαιρετικές κριτικές πελατών για το Lodge Dutch Ovens στο Amazon.

Θέλετε να δείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τους ολλανδικούς φούρνους και τις μάρκες τους; Δείτε τους καλύτερους ολλανδικούς φούρνους του 2023.

πέτρινη κατσαρόλα

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *