Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ολλανδικό φούρνο: 12 εναλλακτικές λύσεις

Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ολλανδικό φούρνο: 12 εναλλακτικές λύσεις

«Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ολλανδικό φούρνο;» Η ερώτηση τίθεται πάντα. Μάθετε πώς ακριβώς μοιάζει ένας ολλανδικός φούρνος Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο Και τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ολλανδικό φούρνο;

Αν η συνταγή δεν θέλει ψήσιμο Ένα πιάτο κατσαρόλας κατάλληλο για φούρνο είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση σε έναν ολλανδικό φούρνο. Μια κατσαρόλα ή κεραμική κατσαρόλα είναι ένα υποκατάστατο ενός ολλανδικού φούρνου. ειδικά όταν φτιάχνεις σούπες και μαγειρευτά Μια αργή κουζίνα ή κατσαρόλα στιγμής είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Δώστε στη συσκευή σας ένα σφιχτό καπάκι και μια βαριά βάση που μπορεί να τοποθετηθεί σε άμεση φωτιά και σε συμβατικό φούρνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ολλανδικό ή έναν γαλλικό φούρνο για να προσαρμόσετε τη συνταγή και να τον χρησιμοποιήσετε ως ολλανδικό φούρνο. Κουζίνα πολλαπλών χρήσεων που αποτελείται από κατσαρόλα Τηγάνια, τηγάνια και σούπες, μεταλλικά, κεραμικά και πήλινα δοχεία για τηγανητά και ψητά.

Ποια είναι η κατάστασή σας; είστε φοιτητής Απομακρυνθείτε από το σπίτι και συναρμολογήστε το δικό σας σπίτι. Ζείτε σε ένα μικρό χώρο όπως RV ή RV; Ψάχνετε για έναν ολλανδικό φούρνο αντικατάστασης ή απλώς μειώνετε το μέγεθος;

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον ολλανδικό φούρνο. Πώς να μαγειρέψετε χωρίς ολλανδικό φούρνο και χρήση άλλων συσκευών Ο ολλανδικός φούρνος προσφέρει το ίδιο νόστιμο φαγητό κάθε φορά.

Αποποίηση ευθύνης: Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις στον ιστότοπό μου. Εάν αγοράζετε μέσω συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο Μπορεί να λάβω ένα μικρό μερίδιο πωλήσεων από την Amazon και άλλα προγράμματα. παρόμοιος

Κατανοήστε πώς λειτουργεί ένας ολλανδικός φούρνος.

Πρώτα πρέπει να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ολλανδικό φούρνο. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρήση διαφόρων συσκευών μαγειρέματος. για να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα όπως σε έναν ολλανδικό φούρνο.

Οι ολλανδικοί φούρνοι από χυτοσίδηρο χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μαγειρέψουν σχεδόν οτιδήποτε. κατασκευάζονται από βαρύ χυτοσίδηρο και μετά το ζέσταμα Η θερμοκρασία του φούρνου είναι σταθερή. Εσωτερική κατανομή θερμότητας για ομοιόμορφο μαγείρεμα

Είναι τηγανητά, τηγανητά, τηγανητά, βραστά, ψημένα, τηγανητά, στιφάδο, αργά, μαγειρεμένα γρήγορα, Ζεστάνετε ξανά τα υπολείμματα Και η λίστα συνεχίζεται

Το καπάκι του ολλανδικού φούρνου επιτρέπει την είσοδο υγρασίας. Είναι βαρύ και εξαρτάται από το σχέδιο. μικρά αγκάθια το εσωτερικό όπου η συμπύκνωση ρέει πίσω στο φαγητό.

Είτε μαγειρεύετε σε υψηλή θερμοκρασία είτε σε χαμηλή θερμοκρασία. Το φαγητό σας θα είναι πάντα υγρό και θρεπτικό.

Η ιδέα πίσω από τον ολλανδικό φούρνο είναι το αργό μαγείρεμα. Έτσι αναπτύσσεται η γεύση και το σκληρό κρέας σιγοβράζει και μαλακώνει. Η σύγχρονη απάντησή μας στον ολλανδικό φούρνο είναι αργός μάγειρας ή σπασμένη κατσαρόλα.

Ένας ολλανδικός φούρνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. Συμπεριλαμβανομένου του γενικού φούρνου (Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτή φωτιά)

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για έναν ολλανδικό φούρνο;

Μια καλή εναλλακτική για τον ολλανδικό φούρνο είναι το slow cooker. Κι αυτό γιατί οι βασικές αρχές μαγειρικής είναι οι ίδιες. Ένας ολλανδικός φούρνος είναι μια παραδοσιακή αργή κουζίνα. Απλώς βάλτε το κρέας και τα λαχανικά σας στη σχάρα. Προσθέστε άλλα υγρά και καρυκεύματα. και μειώστε τη θερμότητα

Οι ηλεκτρικές κουζίνες αργής κουζίνας έχουν προχωρήσει πολύ από τις συσκευές μιας χρήσης κουζίνας. Φυσικά, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μια ειδική βραδινή κουζίνα. Αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια προτηγανισμένη ηλεκτρική κουζίνα, όπως έναν ολλανδικό φούρνο. Αλλά μπορείτε επίσης να μαγειρέψετε αργά, επιτρέποντάς σας να μαγειρέψετε τα πάντα σε μια κατσαρόλα.

Η παρακάτω λίστα είναι η καλύτερη επιλογή για α Ολλανδικός φούρνος Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ολλανδικό φούρνο αν δεν έχετε.

όπως με όλες τις συσκευές Θα πρέπει να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτές οι οδηγίες συχνά αναφέρουν ξεκάθαρα τι δεν πρέπει να κάνετε με τη συσκευή. Μπορείς να κυβερνήσεις γρήγορα αν μπορείς. Ετοιμάστε ολλανδικές συνταγές φούρνου μαζί με

1. Κουζίνα Πολλαπλών – Χύτρα Πίεσης – Αργή Κουζίνα

Instant Pot DUO Plus 60, 6 Qt 9-in-1 Προγραμματιζόμενος πολυεστέρας

Αυτή η σύγχρονη συσκευή, η οποία σε ορισμένα χαρακτηριστικά μοιάζει με ολλανδικό φούρνο, είναι Τροφοδοτείται μόνο με ηλεκτρισμό Πολυκουζίνα, αργή κουζίνα, φριτέζα αέρα ή αργός μάγειρας.

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία αργής κουζίνας Αυτές οι κουζίνες θα λειτουργούν παρόμοια με έναν ολλανδικό φούρνο. Επειδή χρησιμοποιεί πολύ χαμηλότερη θερμότητα από έναν ολλανδικό φούρνο. Επομένως, αργά μαγειρεμένο φαγητό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί.

Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο μαγείρεμα. Το πλεονέκτημα αυτών των κουζινών είναι ότι μπορείτε να τις αφήσετε χωρίς επιτήρηση. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα απαλό πιάτο.

Εάν το μηχάνημα διαθέτει λειτουργία χύτρα ταχύτητας Μπορείτε να προσαρμόσετε τις συνταγές ανάλογα και να ετοιμάσετε ένα γεύμα πιο γρήγορα. Ολλανδικός φούρνος.

Η #1 Ολλανδική μου επιλογή φούρνου – Ηλεκτρική κουζίνα πολλαπλών εστιών Θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να τροποποιήσετε τη συνταγή σας. χύτρα ταχύτητοςή αργή κουζίνα

Έχω δύο άρθρα που περιγράφουν τις πολυκουζίνες σε βάθος. Αυτή είναι μια «πολυκουζίνα και καλά πράγματα». και Αυτή είναι μια «Πολλαπλή Κουζίνα»..

2. Πιάτο κατσαρόλας

Τετράγωνη κατσαρόλα Le Creuset

Η κατσαρόλα λειτουργεί σαν ολλανδικός φούρνος. Αν η κατσαρόλα είναι αρκετά βαθιά και το καπάκι είναι καλά κλεισμένο Χρειάζεστε ένα κόσκινο ή κόσκινο. τηγάνι πριν βάλετε τα υλικά στην κατσαρόλα

Αυτό το επιπλέον βήμα και το τηγάνι απαιτούνται επειδή η κατσαρόλα δεν μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας σε μια πηγή θερμότητας.

Αυτό συμβαίνει γιατί η κατσαρόλα είναι φτιαγμένη από διαφορετικά υλικά. Ορισμένα εξαρτήματα δεν είναι κατάλληλα για κουζίνες ή ανοιχτές φλόγες.

3. πήλινο δοχείο

Η κατσαρόλα tagine είναι ένα αυθεντικό μαροκινό χειροποίητο πήλινο σκεύος.

Τα πήλινα δοχεία λειτουργούν παρόμοια με τους ολλανδικούς φούρνους. στον ολλανδικό φούρνο Ο ατμός θα ανέβει στο καπάκι. Στη συνέχεια, η υγρασία γλιστρά πίσω στο πιάτο. Αυτό ονομάζεται χειροκίνητο χτύπημα.

Ο σχεδιασμός του κωνικού καπακιού του πήλινου δοχείου επιτρέπει στον ατμό να ανεβαίνει από το μαγειρικό σκεύος και να ρέει πίσω στο πιάτο μετά τη συμπύκνωση της υγρασίας (αυτοπροσωπογραφία).

Κάποτε παράγονταν «γυμνές» πήλινες γλάστρες, με το οποίο εννοώ πηλό χωρίς υάλωμα. Παρόμοιοι με τους παραδοσιακούς ολλανδικούς φούρνους από χυτοσίδηρο χωρίς σμάλτο.

Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά μαγειρικά σκεύη είναι πλέον διαθέσιμα ως «γυαλισμένο» φινίρισμα, η επιλογή της πηγής θερμότητας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Για παράδειγμα, ανάψτε το φως!

Αν έχετε πήλινο δοχείο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κατσαρόλα απευθείας σε μια πηγή θερμότητας. Εάν χρησιμοποιείτε διανομέα θερμότητας μεταξύ της κατσαρόλας και της κατσαρόλας

Σχετίζεται με το πού να αγοράσετε τα καλύτερα πήλινα δοχεία για μαγείρεμα.

4. Μεταλλικό δοχείο

Cuisinart Chefs Κλασική κατσαρόλα πολλαπλών χρήσεων από ανοξείδωτο χάλυβα με γυάλινο καπάκι

Αυτό το μεταλλικό τηγάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς πρέπει να διαβάσετε όλες τις οδηγίες του διαφορετικού κατασκευαστή πριν από την προετοιμασία του φαγητού.

5. Κεραμικό δοχείο

Κεραμικό αντικολλητικό δοχείο Lake Dion με γυάλινο καπάκι

Αυτές οι ολλανδικές συνταγές κατσαρόλας μπορούν να προετοιμαστούν και να μεταφερθούν στο φούρνο αν χρειαστεί.

6. Stockpot

Farberware Classic Series από ανοξείδωτο ατσάλι 8 τεταρτημορίων

Μια μεγάλη κατσαρόλα με σφιχτό καπάκι είναι μια καλή επιλογή για ολλανδικό φούρνο. Μπορείτε να ανακατέψετε αυτή την κατσαρόλα πριν προσθέσετε τα υλικά. χρησιμοποιώντας απαλό φως για αποφυγή κολλήματος

Θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε σε χαμηλή φωτιά και να ελέγχετε τακτικά την ποσότητα του υγρού που χρειάζεται.

Ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία στους 250 έως 275 βαθμούς Φαρενάιτ και χρησιμοποιώντας την κατσαρόλα στο φούρνο θα λειτουργήσει σαν ολλανδικός φούρνος. καθώς και την προετοιμασία της σόμπας Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τη στάθμη του υγρού και να συμπληρώνετε εάν χρειάζεται.

7. Κατσαρόλα σούπας

Calphalon Unison Αντικολλητικό δοχείο σούπας 8 τεταρτημορίων

Χρησιμοποιώντας μια κατσαρόλα για σούπα, όπως μια κατσαρόλα για ζωμό, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. αν χρειαστεί να μαγειρέψουν Βεβαιωθείτε ότι τα καπάκια και οι λαβές είναι ασφαλή για τους συμβατικούς φούρνους.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των σούπες είναι το μέγεθός τους και η ποικιλία των συστατικών τους. Κατάλληλο για ελεύθερους, ζευγάρια ή άτομα που δεν μπορούν να σηκώσουν βαριά μαγειρικά σκεύη.

8. Σιδεράκι

Le Creuset Braiser

Οι ολλανδικοί φούρνοι και κατσαρόλες μπορούν να ετοιμάσουν τα περισσότερα από τα ίδια πιάτα με λίγες μόνο τροποποιήσεις. Η κύρια διαφορά είναι η περιφέρεια και το ύψος της πλευράς της γλάστρας. Αυτός ο τύπος μαγειρικών σκευών λειτουργεί εξαιρετικά στους οικιακούς φούρνους και οι χρόνοι μαγειρέματος είναι περίπου οι ίδιοι.

εάν έχετε κρατώ πίσω Αντί για ολλανδικό φούρνο Μπορείτε σίγουρα να τροποποιήσετε τη συνταγή.

9. Παν

Lodge Seasoned Hot Iron Skillet with Hot Handles

Αυτό το τηγάνι από χυτοσίδηρο είναι τέλειο για σοτάρισμα, τηγάνισμα και ψήσιμο στη σχάρα. είναι τηγανητόΙδανικό για ψήσιμο στο φούρνο χάρη στις ασφαλείς λαβές φούρνου. Δεν μπορείτε να μαγειρέψετε ή να μαγειρέψετε στον ατμό γιατί τα πλαϊνά δεν είναι αρκετά ψηλά και δεν υπάρχει καπάκι.

10. Τηγανητές πατάτες

φριτέζα με γυάλινο καπάκι

σολ τηγάνι Οι ολλανδικοί φούρνοι πρέπει να έχουν καπάκι για να λειτουργούν αποτελεσματικά. όπως και κάθε άλλη συσκευή Ο ολλανδικός φούρνος είναι μια καλή επιλογή γιατί μπορείτε να σοτάρετε σε τηγάνι. προσθέστε άλλα υλικά και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθούν όπως θέλουμε

Αυτό το ταψί δεν μπορεί να ψηθεί σε ζεστό φούρνο.

11. Παν

Κλειστό οβάλ ψήστη

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ψήστη αντί για ολλανδικό φούρνο. Τα τηγάνια πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως τα γουόκ.Τηγανίζουμε, προσθέτουμε τα υλικά και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.

12. Γυάλινη κατσαρόλα Pyrex

Οβάλ Γυάλινη Κουζίνα Pyrex

Συχνά αναρωτιέμαι, «Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα πιάτο πυρέξ αντί για τον ολλανδικό φούρνο;» Η απάντηση είναι ναι, αλλά η θερμοκρασία πρέπει να ρυθμιστεί. χρόνος μαγειρέματος και συστατικά για να γίνει αυτό.

Όλοι γνωρίζουμε τη μάρκα γυαλιού Pyrex. Το οβάλ ταψί πυρέξ παραπάνω θα μαγειρέψει την ίδια συνταγή σε ολλανδικό φούρνο. Η προειδοποίηση είναι ότι το ποτήρι είναι ελαφρύ και αυτός ο αρτοποιός δεν μπορεί να αντέξει την υψηλή θερμότητα.

Το καπάκι δεν είναι αρκετά βαρύ ώστε να συγκρατεί την υγρασία, έτσι το φαγητό μαγειρεύεται αργά όπως και άλλα μαγειρικά σκεύη.

Αυτό το στεγνωτήριο ψωμιού είναι σίγουρα απαραίτητο στην κουζίνα. Είναι ανθεκτικό στη θερμότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα ή θέρμανση στο φούρνο μικροκυμάτων.

Ασφαλές για καταψύκτη και πλυντήριο πιάτων. Όπως τα περισσότερα γυαλιά, είναι σκληρά, υγιεινά και ανθεκτικά στις γρατσουνιές όταν χρησιμοποιούνται. κατάλληλη φροντίδα.

Αλλες επιλογές ολλανδικών φούρνων που είναι λιγότερο αποδοτικοί από τις παραπάνω συστάσεις.

ηλεκτρική φριτέζα – Μπορούν να ετοιμαστούν μερικές συνταγές ολλανδικού φούρνου, όπως η κατσαρόλα, αλλά όχι όλες. Υπάρχουν πολύ λίγα συνοδευτικά για τα περισσότερα μαγειρευτά. Το καπάκι δεν κλείνει όπως ένα ολλανδικό καπάκι φούρνου για να διατηρήσει την υγρασία που απαιτείται για να μαλακώσει το κρέας.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τοποθετήσετε αλουμινόχαρτο κάτω από το καπάκι για να το σφραγίσετε όταν μαγειρεύετε την κατσαρόλα.Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να προσέξετε ώστε η μέγιστη θερμοκρασία από τη θερμάστρα στο κάτω μέρος του τηγανιού να μην καεί ή στεγνώσει τα πιάτα.

Να αγοράσω ολλανδικό φούρνο;

Ακόμα κι αν επιλέξετε διαφορετικά μαγειρικά σκεύη. Μην αγοράζετε ολλανδικό φούρνο εάν αισθάνεστε άνετα να προσαρμόζετε συνταγές στα μαγειρικά σας σκεύη χωρίς ολλανδικό φούρνο.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε έναν ολλανδικό φούρνο Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές από τις ακριβές μάρκες. χωνευτήριο, να σταματήσει πολύ Ξενοδοχείο Residence Εάν αυτά είναι εκτός του εύρους τιμών σας

Ολλανδικός φούρνος, εκτός αν θέλεις το καλύτερο Πραγματικά μην σπάσετε την τράπεζα. Ξεκινώντας από περίπου 20,00 $, θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δείτε τις δύο επιλογές μου παρακάτω. Δείτε περισσότερες επιλογές εδώ Μπορείτε να εξερευνήσετε ανά επωνυμία και άλλες επιλογές.

Το top 2 μου για φθηνούς ολλανδικούς φούρνους.

Amazon Basics Καρυκευμένος Χυτοσίδηρος Ολλανδικός Φούρνος με Διπλά Χερούλια, 2 Quarts

Amazon Basics Καρυκευμένος Χυτοσίδηρος Ολλανδικός Φούρνος με Διπλά Χερούλια, 2 Quarts

Αυτή η επιλογή των 2 λίτρων κοστίζει λιγότερο από $30 και είναι αρκετά μεγάλη για να ταΐσει 1-3 άτομα και να ψήσει μικρά καρβέλια ψωμί. χωρίς μασάζ Εάν υπάρχει πρόβλημα με τον χώρο Αυτή είναι μια εξαιρετική ελαφριά επιλογή.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του ολλανδικού φούρνου 2 λίτρων περιλαμβάνουν:

 • Ατμός, Ψήσιμο, Poach, Grill, Sauté, Slow Cook και άλλα. Έτοιμο…
 • Κατασκευή από χυτοσίδηρο βαρέως τύπου για βέλτιστη συγκράτηση θερμότητας και ομοιόμορφη θερμότητα…
 • 2 πλαϊνές λαβές για ασφαλές και ασφαλές κράτημα…
 • Η λαβή της θηλιάς είναι αρκετά φαρδιά ώστε να χωράει μια παχύτερη λαβή φούρνου…
 • Ασφαλές φούρνο έως 500 βαθμούς Φαρενάιτ…
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες μαγειρέματος…
 • μόνο πλύσιμο χεριών (δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων)…
 • AmazonBasics Περιορισμένη Εγγύηση 1 έτους…
 • Μέγεθος φούρνου 9,6 ίντσες x 7,5 ίντσες x 5,3 ίντσες…
 • Ο φούρνος ζυγίζει 5,49 κιλά…

Αυτό το παραδοσιακό ωριμασμένο χυτοσίδηρο είναι μια εξαιρετική επιλογή γιατί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους τύπους σόμπας. Συμπεριλαμβάνονται εστίες αερίου, ηλεκτρικές, γυάλινες, κεραμικές και επαγωγικές σόμπες. συμβατικός φούρνος αέριο ή ηλεκτρικό

Μπόνους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Amazon Τα βασικά ενός ολλανδικού φούρνου Κρεμασμένο πάνω από τη φωτιά πάνω από τη φωτιά ανάμεσα σε τούβλα ή κάρβουνο ακόμα και στη σχάρα σας

Ολλανδικός φούρνος AmazonBasics εμαγιέ από χυτοσίδηρο – 4,5 λίτρων, πράσινος

Αυτή η επιλογή 4,5 λίτρων είναι ιδανική για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες. Και η επένδυση περίπου 40 $ σε αυτούς τους φούρνους αξίζει τον κόπο.

Ολλανδικός φούρνος AmazonBasics εμαγιέ από χυτοσίδηρο

Τα χαρακτηριστικά αυτού του ολλανδικού φούρνου 4,5 λίτρων περιλαμβάνουν:

Χρησιμοποιήστε το για ψήσιμο, ψήσιμο, ψήσιμο στη σχάρα κ.λπ…

 • Σωστή συγκράτηση θερμότητας…
 • Ασφαλές φούρνο έως 400 βαθμούς Φαρενάιτ…
 • Λειτουργεί με τις περισσότερες επιφάνειες μαγειρέματος…
 • Πλαϊνή λαβή μεγάλου δακτυλίου Εύκολη μετακίνηση…
 • Το καπάκι είναι σφιχτό…
 • μόνο πλύσιμο χεριών (δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων)…
 • AmazonBasics Περιορισμένη Εγγύηση 1 έτους…
 • Διαστάσεις φούρνου 12,4 ίντσες x 10 ίντσες x 6,5 ίντσες…
 • Η σόμπα ζυγίζει 11,24 κιλά…

Αυτός ο ολλανδικός φούρνος AmazonBasics είναι ένας όμορφος και ευέλικτος ολλανδικός φούρνος. Γιατί μπορείτε να ετοιμάσετε φαγητό και να το βάλετε στο τραπέζι για να το σερβίρετε κατευθείαν από τον φούρνο. Διατηρεί τα υπολείμματα ζεστά για λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το άρθρο μου για τους πολλούς χρήσιμους ολλανδικούς φούρνους. εδώ Μπορείτε να βασιστείτε στην προσαρμογή των ολλανδικών συνταγών φούρνου σε άλλα μαγειρικά σκεύη. Αυτό δεν είναι εύκολο. Και επενδύστε στον δικό σας ολλανδικό φούρνο.

FAQ

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια αργή κουζίνα αντί για ολλανδικό φούρνο;

Εξαρτάται βέβαια από την ηλεκτρική βραδινή κουζίνα. παραδοσιακή αργή κουζίνα – Είναι ολλανδικός φούρνος. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σχεδόν οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. ενώ το άλλο απαιτεί σταθμό παραγωγής ενέργειας.

Χρειάζομαι ολλανδικό φούρνο;

Εάν έχετε συσκευές κουζίνας ή συσκευές Θα έλεγα ότι δεν χρειάζεστε ολλανδικό φούρνο. Αλλά εγγυώμαι ότι θα το λατρέψετε όταν το μαγειρέψετε στον ολλανδικό φούρνο.

Τι είναι ο ολλανδικός φούρνος;

Ο ολλανδικός φούρνος είναι μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο με βαρύ καπάκι που συγκρατεί την υγρασία και ψήνεται αργά ή αργά. Ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μου εδώ, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για τους ολλανδικούς φούρνους.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ταψί αντί για έναν ολλανδικό φούρνο;

στην προετοιμασία ορισμένων συνταγών Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταψί αντί για ολλανδικό φούρνο. Αλλά τα τηγάνια δεν μπορούν να μαγειρέψουν όλα όσα μπορεί ο ολλανδικός φούρνος. Δείτε το άρθρο μου. εδώ Αυτό εξηγεί σε βάθος τις διαφορές μεταξύ ενός ταψιού και ενός ολλανδικού φούρνου.

Τι μπορώ να αντικαταστήσω τον ολλανδικό φούρνο για ψωμί;

οποιοδήποτε κουζινικό σκεύος Οτιδήποτε είναι πυρίμαχο και έχει σφιχτό καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο για το ψήσιμο ψωμιού σε ολλανδικό φούρνο.

Η λαμαρίνα σίγουρα θα σας δώσει τραγανό ψωμί. τέχνασμα: Βρείτε τη σωστή συνταγή ψωμιού για το ψήσιμο του ψωμιού στο τηγάνι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ολλανδικό φούρνο

Υπάρχουν λίγα φαγητά που δεν μπορείτε να μαγειρέψετε σε ολλανδικό φούρνο. Σοτάρετε το κρέας και τα κρεμμύδια σας σε χαμηλή φωτιά. προσθέστε λαχανικά και μπαχαρικά στη συνέχεια προσθέστε υγρό Ρυθμίστε το καπάκι στην επιθυμητή θερμοκρασία και περιμένετε. Θα καταλήγετε με τρυφερό κρέας κάθε φορά.

Προφανώς υπάρχουν πολλές συνταγές που μπορούν να γίνουν στον ολλανδικό φούρνο – δείτε το άρθρο μου. Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ολλανδικό φούρνο κατά την κατασκήνωση Αυτές οι πληροφορίες εξηγούν περισσότερα σχετικά με τη χρήση του ολλανδικού φούρνου σας.

Τελικές σκέψεις – Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για ολλανδικό φούρνο – 12 εναλλακτικές λύσεις

Τώρα ξέρετε ποια χύτρα ταχύτητας είναι μια καλή επιλογή. Ολλανδικός φούρνος Εάν η συνταγή σας απαιτεί ολλανδικό φούρνο δείξτε ότι δεν έχετε

με μια μικρή τροποποίηση της συνταγής Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σκεύος για να προσομοιώσετε έναν ολλανδικό φούρνο. Επιλέξτε ένα με σφιχτό καπάκι που του επιτρέπει να στέκεται μόνο του.

Αν δεν έχετε ολλανδικό φούρνο Ίσως χρειαστεί να βγείτε έξω και να το αγοράσετε. Ακριβώς επειδή οι ολλανδικοί φούρνοι είναι κύριοι. αργό μαγείρεμα Σας επιτρέπει να εμφυσήσετε γεύση στο φαγητό σας και να βελτιώσετε τη συνολική γεύση με τακτική χρήση με την πάροδο του χρόνου.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το κρέας γίνεται τρυφερό κατά τη διάρκεια της αργής διαδικασίας. Οι ολλανδικοί φούρνοι είναι επίσης εξαιρετικοί για πιο σκληρά, φθηνότερα φιλέτα.

Και με αυτό το μοναδικό εργαλείο μαγειρέματος Μπορείτε να ετοιμάσετε οποιοδήποτε φαγητό ενώ άλλα εργαλεία Περιορίζεται να κάνει μόνο την εργασία για την οποία σχεδιάστηκε.

Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε έναν ολλανδικό φούρνο για να τον χρησιμοποιήσετε με άλλες συσκευές.

Καλή επιτυχία στην απόφασή σου και καλή μαγειρική!

πέτρινη κατσαρόλα

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *