Τα Shun Knives προσφέρουν δωρεάν ακόνισμα;

Τα Shun Knives προσφέρουν δωρεάν ακόνισμα;

Το κάνουν – ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε.

με την πιο πρόσφατη εμφάνιση Αννιβάς και ντετέκτιβ της αλήθειαςΤα μαχαίρια κοπής έχουν γίνει βασικό σε πολλές κουζίνες. τόσο πραγματικό όσο και φανταστικό

Αυτή η βραβευμένη κορυφαία μάρκα προσφέρει χειροποίητα ιαπωνικά μαχαίρια με κοφτερές λεπίδες και λείες, ανθεκτικές λαβές. Αλλά όσο δυνατό κι αν είναι το μαχαίρι Πρέπει να υπάρχει ακόνισμα αναπόφευκτα Τα μαχαίρια Shun προσφέρουν δωρεάν ακόνισμα;

Ακονίστε την κνήμη σας.

Είτε είστε ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός μαχαιριού Shun είτε όχι, Θέλετε να αγοράσετε ένα ιαπωνικό μαχαίρι ή ενδιαφέρεστε για ιαπωνικά μαχαίρια υψηλής ποιότητας Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα μαχαίρια Shun και πώς να τα διατηρήσετε αιχμηρά.

αποφύγετε το μαχαίρι

Ανήκει στον Όμιλο Kai, το Shun Cutlery προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες επισκευής.

Τα μαχαίρια αποφυγής είναι γνωστά για τις κοφτερές και ακριβείς λεπίδες τους. Η εταιρεία ακολουθεί μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική προσέγγιση στη δημιουργία λεπίδων. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται τεχνολογία σύνθετου μαχαιριού και χαλύβδινη πλάκα και ράβδος κλειδώματος κοπής με λέιζερ. στηρίζων.

ομάδα τσι

Η Kai Group κατέχει το εμπορικό σήμα Shun Kai Group είναι ένας όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων που παράγει ξυραφάκια, μαχαίρια, ψαλίδια, προϊόντα περιποίησης νυχιών. και ιατρικά προϊόντα

Η φυλή Kai προέρχεται από την πόλη Seki. που είναι το κέντρο της ιαπωνικής βιομηχανίας μαχαιριών όπου ένας σιδεράς εφηύρε για πρώτη φορά τα ιαπωνικά μαχαίρια τον 13ο αιώνα

Αποφύγετε τη μάρκα

Η Kai Group κατασκευάζει μαχαίρια από την ίδρυσή της το 1908, αλλά κυκλοφόρησε το εμπορικό σήμα Shun μόλις το 2002.

αυτή η λέξη δώσουν τη θέση τους Οποιαδήποτε ιαπωνική λέξη που έχει αγγλικό αντίστοιχο. Σηματοδοτεί τα βασικά συστατικά του.

Χαρακτηριστικά των ιαπωνικών μαχαιριών

Συνδυάζει ιαπωνικά μαχαίρια με υψηλή ποιότητα και δεξιοτεχνία. Τα ιαπωνικά μαχαίρια έχουν συχνά στρογγυλεμένες άκρες. φαρδιές γραμμές και πιο όμορφη εμφάνιση Σχεδιασμένο με ακρίβεια και ακρίβεια

Η λεπίδα από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα ενός ιαπωνικού μαχαιριού είναι ισχυρότερη και ελαφρύτερη από τη λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι ενός μαχαιριού western. Και τα ιαπωνικά μαχαίρια γίνονται πιο αιχμηρά με την πάροδο του χρόνου.

Αυτές οι κοφτερές λεπίδες είναι ιδανικές για ακριβή και λεπτή κοπή. Ταιριάζει καλύτερα για λαχανικά, φρούτα και τρυφερά κρέατα.

Για το λόγο αυτό απαιτεί συχνό ακόνισμα και συντήρηση. Πιο εύκολο να σπάσει από άλλα μαχαίρια Γι’ αυτό η Shun παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης.

αποφύγετε το προϊόν

Τα προϊόντα της μάρκας Shun είναι χειροποίητα στο Seki από ντόπιους τεχνίτες.

Οι λαβές είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό σκληρό ξύλο ή ανθεκτικό PP/TPE, τα οποία συμβάλλουν στην ισορροπία και στη συντήρηση ακριβείας.

Η Kai Corporation χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη μέθοδο γνωστή ως τεχνολογία σύνθετων πάνελ. Με την ένωση δύο ανόμοιων υλικών χάλυβα σε μια μεταλλουργική διαδικασία γνωστή ως «συγκόλληση».

Ο ιστότοπος Shun κατηγοριοποιεί τα μαχαίρια ανά λειτουργία, σειρά (το Shun Premier και το Shun Classic είναι τα πιο δημοφιλή) και τις λεπίδες.

μαχαίρι καθαρισμού

Χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι για το ξεφλούδισμα, τον τεμαχισμό και άλλες λεπτές εργασίες. Τα μαχαίρια διάτμησης είναι ελαφριά και αιχμηρά. και πρέπει να ακονίζεται κάθε 1-2 χρόνια

μαχαίρι σεφ

Τα μαχαίρια σεφ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας. Είναι μια κλασική λεπίδα για όλες τις χρήσεις κατάλληλη για τις περισσότερες εργασίες.

χρηστικό μαχαίρι

Τα βοηθητικά μαχαίρια είναι ευέλικτα μαχαίρια κουζίνας. Είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα μαχαίρι του σεφ και ένα μαχαίρι καθαρισμού. Κόβει με ακρίβεια και είναι μικρότερο από το μαχαίρι του σεφ.

Σαντόκου

Αυτό το βραβευμένο παραδοσιακό μαχαίρι χρησιμοποιείται για την κοπή λαχανικών, φρούτων και πρωτεϊνών. Οι αρχάριοι είναι συχνά οι πρώτοι που αγοράζουν μαχαίρια σαντόκου επειδή είναι κατάλληλα για ποικίλες χρήσεις.

συμφωνώ

Αυτό το μαχαίρι λειτουργεί καλύτερα με φρούτα και λαχανικά. αλλά κατάλληλο για άλλες εφαρμογές

μαχάιρι μπριζόλας

Το μαχαίρι για μπριζόλα είναι κοφτερό και έχει μια λεπτή άκρη για να κόβετε το κρέας σε φέτες. Για σωστή χρήση, ακονίστε κάθε 1-2 χρόνια.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν το ακόνισμα

Αν αναρωτιέστε, «Τα μαχαίρια Shun έχουν δωρεάν υπηρεσία ακονίσματος;», είστε τυχεροί. Η δωρεάν υπηρεσία ακονίσματος μαχαιριών Shun είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της μάρκας. Επειδή το ακόνισμα μπορεί να είναι ακριβό και επικίνδυνο. Καλύψαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν διεκδικήσετε δωρεάν ακόνισμα.

Είναι δωρεάν!

Όλα τα μαχαίρια που αγοράζονται από εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές φέρουν ισόβια εγγύηση για τον αγοραστή. Η εταιρεία προσφέρει διαφορετικές εγγυήσεις για άλλα προϊόντα, επομένως ελέγξτε την εγγύησή σας στον ιστότοπό της.

Είναι υπηρεσία ακονίσματος. Ελεύθερος χωρίς έμμεσο κόστος. Εάν στείλετε ένα μαχαίρι Πληρώνετε μόνο για αποστολή και διακίνηση.

Το ακόνισμα βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας

Η λεπίδα θαμπώνει κατά την πρόσκρουση. στο περασμα του χρονου Η λεπτή άκρη θα κυρτωθεί, σχηματίζοντας μια «καμπύλη άκρη» που εμποδίζει την άκρη του μαχαιριού να φτάσει στο αντικείμενο που κόβετε.

Το να διατηρείτε τα μαχαίρια αιχμηρά είναι απαραίτητο για την ακρίβεια και την ασφάλεια. Όλα τα μαχαίρια φθείρονται με τον καιρό. Αλλά τα ιαπωνικά μαχαίρια απαιτούν τακτικό ακόνισμα και γυάλισμα.

βίντεο YouTube

Ακόνισμα μαχαιριού σε Whetstone

Honing vs. Sharpening

Ένα σίδερο σμίλη θα σας επιτρέψει να στερεώσετε τις τυλιγμένες άκρες στο σπίτι. Αυτά τα δοχεία είναι επίπεδα, οβάλ ή στρογγυλά βαρέλια κατασκευασμένα από αιχμηρά υλικά που μπορούν να αντικαταστήσουν τις λυγισμένες λεπίδες.

Για να ακονίσετε, ευθυγραμμίστε την επίπεδη άκρη της λεπίδας σας με το στοπ γωνίας 16 μοιρών στο ατσάλινο προστατευτικό χεριού ακονίσματος. επαναλάβετε όσο χρειάζεται

Όταν το ατσάλι ακονίσματος δεν λειτουργεί Ήρθε η ώρα να ακονίσετε σαν επαγγελματίας.

Πότε να ακονίσετε τα μαχαίρια

Τα περισσότερα μαχαίρια πρέπει να ακονίζονται κάθε δύο χρόνια. Μπορείτε όμως να ζητήσετε σέρβις ανά πάσα στιγμή.

Πού ακονίζεις το μαχαίρι;

Το Shun παρέχει υπηρεσία εισόδου στην τοποθεσία του στο Πόρτλαντ και ταχυδρομική υπηρεσία σε όλους τους άλλους.

Διατίθεται δωμάτιο με τα πόδια από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Η ταχυδρομική υπηρεσία απαιτεί να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγύησης και να στείλετε το μαχαίρι σας στην Kai Ltd. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επιλογή παρέχονται παρακάτω.

Ποιος μπορεί να πάρει ένα ακονισμένο μαχαίρι;

Το Shun θα ακονίσει μόνο τα μαχαίρια που έχετε.Επιπλέον, πρέπει να τα αγοράσετε από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Καταχωρίστε τα μαχαίρια σας εδώ πριν ζητήσετε ξύστρα μαχαιριών.

Πρέπει να έχετε έναν 6ψήφιο συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών στην εξωτερική άκρη της λεπίδας κάτω από το λογότυπο Kai.

Πώς να στείλετε μαχαίρια για ακόνισμα

Παρόλο που τα walk-in είναι διαθέσιμα στο Όρεγκον, Αλλά η ταχυδρομική υπηρεσία είναι πιο βολική για τους περισσότερους ανθρώπους. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε μετά την εγγραφή του μαχαιριού σας.

καθαρίστε το μαχαίρι σας

Το τμήμα εγγύησης δεν δέχεται βρώμικα μαχαίρια. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι τα μαχαίρια σας είναι καθαρά πριν τα συσκευάσετε.

Συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος ευκρίνειας.

Η φόρμα είναι απλή και απαιτεί προσωπικά στοιχεία και προϊόντα.

Θα χρειαστείτε τον αριθμό μοντέλου, το μέγεθος, την ημερομηνία αγοράς και πού να αγοράσετε το μαχαίρι σας.

έντυπο έντυπο και προσθέστε το στη συλλογή σας.

διαδικασία συσκευασίας

Πρέπει να συσκευάσετε τα μαχαίρια σας σωστά. Οι κοφτερές λεπίδες μπορεί να τρυπήσουν το χαρτόνι και να τραυματίσουν τον χειριστή. Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη λίστα ελέγχου για να συσκευάσετε τα κουτιά σας:

 1. Τυλίξτε τη λεπίδα τακτοποιημένα σε εφημερίδα ή μεμβράνη με φυσαλίδες. Εάν το μαχαίρι σας έχει θήκη Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί.
 2. Συσκευάστε φιστίκια, εφημερίδα ή μεμβράνη με φυσαλίδες στο κουτί σας. και από πάνω βάζουμε το μαχαίρι
 3. Προσθέστε άλλη μια στρώση υλικού ψησίματος από πάνω.
 4. Συμπεριλάβετε ένα αντίγραφο της φόρμας μυστικού αιτήματος στο κουτί σας. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο για τον εαυτό σας για να παρακολουθείτε την παραγγελία σας.
 5. Συμπεριλάβετε τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης επιστροφής (15 $ για αποστολείς ΗΠΑ, 25 $ για τον Καναδά και το Μεξικό).
 6. Σφραγίστε το κουτί σας με κολλητική ταινία!

διανομή

Η Kai Corporation θα ακονίζει μόνο μαχαίρια που αγοράζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά ή το Μεξικό.

Εάν στέλνετε από το Μεξικό ή τον Καναδά Μπορεί επίσης να χρειαστεί να συμπληρώσετε μια φόρμα Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ. και κολλήστε το στην εξωτερική πλευρά του κουτιού. Φροντίστε να αναφέρετε ότι πρόκειται για υπηρεσία εγγύησης για αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων.

Εάν βρίσκεστε εκτός των τριών χωρών που αναφέρονται παραπάνω Μπορείτε να επιστρέψετε το μαχαίρι στον τοπικό πωλητή από όπου το αγοράσατε.

τη διεύθυνση του πακέτου σας

Guy USA Ltd.

Εξαίρεση εγγύησης Τμ.

18600 SW Teton Ave

Tualatin ή 97062

Αμερική

Υπηρεσία φθορών και επισκευών

Η Shun Knives προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για ζημιές και επισκευές. Αυτή είναι μια λίστα κοινών υπηρεσιών για κατεστραμμένες λεπίδες πελατών.

διαδικασία ακονίσματος

όταν σου πάρουν το μαχαίρι Η εταιρεία θα ακονίσει με οριζόντιο τροχό. θάρρος. Ο θάρρος Οι υγροί τροχοί ακονίσματος προστατεύουν τα μαχαίρια σας από υπερθέρμανση. Περιμένετε λοιπόν οι λεπίδες σας να φαίνονται λίγο διαφορετικές όταν τις τοποθετείτε πίσω.

Η λεπίδα σας μπορεί να προκαλέσει άλλη ζημιά που η Εταιρεία θα προσπαθήσει να επιδιορθώσει (και Ελεύθερος.)

Σπασμενο ρεκορ

Αν σπάσει η άκρη του μαχαιριού σας, η εταιρεία θα το φτιάξει – αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Έπρεπε να αφαιρέσουν υλικό από διαφορετικά μέρη της λεπίδας, οπότε η λεπίδα ήταν πιο κοντή.

κρόσσια άκρη

Η Kai Group επισκευάζει επίσης ακμές που έχουν πελεκήσει έως και 2 mm.

Κόβουν το μέταλλο στην ευθεία με το τσιπ. Έτσι η λεπίδα φαίνεται πιο κοντή. Έχει την ίδια γωνία κοπής και λειτουργία.

ζημιά που δεν επισκευάζεται

Κάποιες ζημιές δεν επισκευάζονται. Η Εταιρεία δεν:

 • Επισκευάστε ή ακονίστε τις οδοντωτές λεπίδες.
 • ρυθμίστε ή ακονίστε το ψαλίδι
 • Επισκευή ράβδων λείανσης
 • Επισκευάζει τσιπς ή ρωγμές μεγαλύτερες από 2 mm
 • Προσαρμοσμένο ή ειδικό ακόνισμα
 • σφουγγάρισμα
 • ξαναχαραγμένο
 • λογότυπο επαναχρησιμοποίησης
 • απόθεμα λεπτής λεπίδας

Πώς να συντηρείτε και να προστατεύετε τα μαχαίρια σας

Φροντίστε τα μαχαίρια σας για να αποφύγετε την ταλαιπωρία να βρείτε έναν επαγγελματία ξύστρα. Για περισσότερες πληροφορίες Δείτε το πλήρες εγχειρίδιο οδηγιών και φροντίδας του Shun, ακολουθούν οι βέλτιστες πρακτικές:

 1. χρησιμοποιήστε λειαντικά εργαλεία
 2. Στείλτε το πίσω μόλις το βρείτε κατεστραμμένο.
 3. Πλύνετε τις λεπίδες σας με ήπιο σαπούνι. Μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων.
 4. Χρησιμοποιήστε μια λεία ξύλινη σανίδα κοπής
 5. Φυλάξτε το σε ξύλινο δίσκο ή δίσκο για μαχαιροπίρουνα.
 6. Σχεδιάστε ένα μαχαίρι για να κόψετε αντί να το κόψετε. Θα πρέπει να κινείται οριζόντια, όχι κάθετα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *