Τα 5 καλύτερα τηγάνια για τέλειο μπανανόψωμο

Τα 5 καλύτερα τηγάνια για τέλειο μπανανόψωμο

Ως αρτοποιός στο σπίτι Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε τα σωστά εργαλεία για να έχετε τέλεια αρτοσκευάσματα κάθε φορά. Αλλά η εύρεση του κατάλληλου ταψιού για να ψήσετε το τέλειο μπανανόψωμο μπορεί να είναι αποθαρρυντικό.

Η αγορά είναι γεμάτη με διαφορετικούς τύπους τηγανιών ψωμιού και όλα αυτά ισχυρίζονται ότι είναι τα καλύτερα. Γι’ αυτό έκανα κάποια έρευνα και δοκιμές για να σας βοηθήσω.Σε αυτό το άρθρο, θα αναθεωρήσω και θα συγκρίνω τα 5 καλύτερα τηγάνια ψωμιού για μπανανόψωμο. και δώστε μου ιδέες για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός. Έχω συμπεριλάβει επίσης έναν οδηγό αγοράς για να σας βοηθήσω να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση όταν επιλέγετε το σωστό τηγάνι ψωμιού.

Είμαι έμπειρος αρτοποιός και έχω πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Επομένως, είμαι σίγουρος ότι μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε το κατάλληλο ταψί για να ψήσετε το τέλειο μπανανόψωμο. Θα εξετάσω το ταψί USA Pan 1-Pound, Great Jones Breadwinner, Chicago Metallic Commercial II, Circulon Nonstick Baking Loaf Pan, και Le Creuset. Το Loaf Pan επιτρέψτε μου να συγκρίνω τα χαρακτηριστικά τους και να εξηγήσω γιατί. Νομίζω ότι το ταψί 1 λίβρας ΗΠΑ είναι το καλύτερο.

στο τέλος αυτού του άρθρου Θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να έχετε την τέλεια εικόνα κάθε φορά. Ας ξεκινήσουμε!

Η κορυφαία επιλογή μας: Καλύτερα τηγάνια ψωμιού

Δείτε πώς ερεύνησα και δοκίμασα όλα αυτά τα προϊόντα:

Έκανα εκτεταμένη έρευνα και δοκιμές για να βεβαιωθώ ότι διάλεξα το καλύτερο τηγάνι για το τέλειο μπανανόψωμο. Μελετάω χαρακτηριστικά, design, λειτουργικότητα. και την τιμή κάθε προϊόντος για να βρείτε την καλύτερη επιλογή. Διαβάζω κριτικές πελατών. Δείτε κριτικές προϊόντων και σεμινάρια. και συμβουλευτείτε έναν ειδικό σε θέματα συσκευασίας.

Δοκίμασα κάθε προϊόν μόνος μου. Δοκιμάζω την απαγωγή θερμότητας Αντικολλητικό, αντοχή και τιμή.Επίσης δοκίμασα την ευκολία χρήσης και τον καθαρισμό. Έψησα πολλά ψωμάκια μπανάνας σε κάθε δίσκο για να αξιολογήσω πόσο καλά ψήθηκε το χρυσαφένιο ψωμί. Εκτίμησα επίσης πόσο εύκολα βγήκε το έτοιμο μπανανόψωμο από το τηγάνι και πόσο καθαρό ήταν.

Είμαι σε θέση να παρέχω μια ειλικρινή και εμπεριστατωμένη κριτική με βάση την εμπειρία μου, δοκιμάζοντας κάθε προϊόν ο ίδιος. Συγκρίνω τα αποτελέσματα κάθε προϊόντος με βάση τα χαρακτηριστικά, τη σχεδίαση, τη λειτουργικότητα, την τιμή και την εμπειρία χρήστη.

1

Δημοφιλές: Τηγάνι ψωμιού 1 λίβρας ΗΠΑ

ΗΠΑ Αντικολλητικό ταψί για καρβέλια στάνταρ 1 λίβρας, αλουμινισμένο ατσάλι

 • Το USA Pan Standard Commercial Gauge Folded Loaf Pan είναι ιδανικό για γρήγορα ψωμιά, ψωμιά με μαγιά, κέικ λίβρα ή καρβέλια. Το μέγεθος συσκευασίας του τηγανιού είναι 8,5 x 4,5 x 2,75.
 • Ο μοναδικός σχεδιασμός κυματοειδούς επιφάνειας ενισχύει το ταψί και διευκολύνει τη ροή του αέρα για ομοιόμορφα ψημένα προϊόντα και γρήγορη απελευθέρωση.

Τελευταία επεξεργασία στις 23-06-2023 στις 10:13 μ.μ.

Το USA Standard Nonstick Loaf Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο γρήγορου ψωμιού, φραντζολών μαγιάς, κέικ και καρβέλιων. Είναι κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα και είναι επικαλυμμένο με ανθεκτική, ιδιόκτητη αντικολλητική επίστρωση σιλικόνης της USA Pan. και εύκολο στη χρήση

δύναμη:

 • Ο μοναδικός σχεδιασμός κυματοειδούς επιφάνειας ενισχύει το ταψί και διευκολύνει τη ροή του αέρα για ομοιόμορφα ψημένα προϊόντα και γρήγορη απελευθέρωση.
 • Χωρίς PTFE, PFOA και BPA.
 • Η αναδιπλούμενη κατασκευή εξασφαλίζει βέλτιστη αντοχή και ανθεκτικότητα.
 • Εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό.
 • Εξαιρετική απαγωγή θερμότητας
 • Τα αρτοσκευάσματα αφαιρούνται εύκολα.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι κατάλληλο για μεγάλο ψωμί

Σύγκριση:

Το τυπικό αντικολλητικό ταψί των ΗΠΑ είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο ψωμιού και κέικ. Είναι συγκρίσιμο με παρόμοια προϊόντα όπως το αντικολλητικό ταψί Wilton και το ταψί αλουμινίου Nordic Ware Commercial. Ωστόσο, το USA Pan Standard Nonstick Bread Pan ξεχωρίζει λόγω του σχεδιασμού του.Μοναδική κυματοειδές επιφάνεια που επιτρέπει γρήγορο ψήσιμο και απελευθέρωση. Το τυπικό αντικολλητικό ταψί των ΗΠΑ δεν περιέχει PTFE, PFOA και BPA, καθιστώντας το μια πιο υγιεινή επιλογή από ορισμένους από τους ανταγωνιστές του.

Το Great Jones Breadwinner είναι ένα ταψί με φραντζόλα 1 κιλού που είναι τέλειο για το ψήσιμο του μπανανόψωμου και άλλων νόστιμων λιχουδιών. Είναι κατασκευασμένο με ειδική, μη τοξική αντικολλητική επίστρωση και έχει κυματιστό κυματοειδές πάτο για εύκολη απελευθέρωση γλυκών και αποφυγή γρατσουνιών.

δύναμη:

 • Κατάλληλο για φούρνο και πλυντήριο πιάτων.
 • Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία χρώματα, όλα με το χαρακτηριστικό αυλακωτό πάτο.
 • Αντικολλητικό και μη τοξικό – χωρίς τρομακτικά χημικά.
 • Κατασκευασμένο από αλουμινένιο ατσάλι και επικαλυμμένο με αντικολλητικό.
 • Βάρος (άδειο): 1 λίβρα.
 • Όγκος: 6 φλιτζάνια υγρού
 • Μέγεθος: Μήκος 8,5 ίντσες, Πλάτος 4,5 ίντσες, Ύψος 2,75 ίντσες

Μειονεκτήματα:

 • Αποφύγετε τα μεταλλικά σκεύη για να αποφύγετε τσιπς και γρατσουνιές.

Σύγκριση:

Το Great Jones Breadwinner είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ψήσιμο του ψωμιού μπανάνας και άλλων λιχουδιών. σε σύγκριση με άλλα προϊόντα Παρόμοια προϊόντα, όπως το αντικολλητικό τηγάνι Wilton Perfect Results, είναι κατάλληλο για φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, το Great Jones Breadwinner έχει μοναδικό κυματιστό κυματοειδές πάτο που επιτρέπει στα αρτοσκευάσματα να βγαίνουν εύκολα και να αποτρέπουν τις γρατσουνιές Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται με ειδική σχεδιασμένη, μη τοξική αντικολλητική επίστρωση, ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει από παρόμοια προϊόντα.

3

Επάνω: Chicago Metallic Commercial II

Τελευταία επεξεργασία στις 23-06-2023 στις 10:13 μ.μ.

Το σετ 2 τεμαχίων 16-3/4 x 12 ιντσών Chicago Metallic Commercial Unglazed Jelly Roll Pan Set είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον σοβαρό αρτοποιό. Αυτά τα τηγάνια είναι κατασκευασμένα από βαρέως τύπου αλουμινισμένο χάλυβα για ανώτερη αγωγιμότητα και ψήσιμο της θερμότητας. και έχει παραδοσιακή επιφάνεια ψησίματος χωρίς επίστρωση. Είναι ιδανικό για το ψήσιμο ζελέ, μπάρες και μπισκότα, αλλά το ταψί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο λαχανικών και το ζέσταμα των υπολειμμάτων.

δύναμη:

 • Κατασκευασμένο από αλουμίνιο βαρέως τύπου χάλυβα για καλύτερη θερμική αγωγιμότητα και συσκευασία.
 • Διαθέτει παραδοσιακή επιφάνεια ψησίματος χωρίς επίστρωση.
 • Σετ των 2, κάθε κομμάτι έχει διαστάσεις 16,75″ x 12″ x 1″.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλυντήριο πιάτων Αλλά συνιστάται να πλένετε στο χέρι για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
 • Ασφαλές φούρνο στους 450°F / 232°C

Μειονεκτήματα:

 • Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά μαχαιροπίρουνα και μαχαίρια.
 • Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω κάτω από το κρεατοπαραγωγής.

Σύγκριση:

Το σετ 2 τεμαχίων 16-3/4 x 12 ιντσών Chicago Metallic Commercial Unglazed Jelly Roll Pan Set είναι μια εξαιρετική επιλογή για τον σοβαρό αρτοποιό. Είναι συγκρίσιμο με παρόμοια προϊόντα όπως το ρολό αλουμινίου ζελέ αλουμινίου Wilton Performance Pans και το σετ τηγανιών μπισκότων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο βαρέως τύπου για ομοιόμορφη θέρμανση. Ωστόσο, τα τηγάνια Chicago Metallic Commercial II είναι κατασκευασμένα από βαρέως τύπου αλουμινισμένο χάλυβα. Αυτό παρέχει επίσης εξαιρετική αγωγιμότητα θερμότητας και ψήσιμο.Τα μεταλλικά τηγάνια Chicago διαθέτουν επίσης μια παραδοσιακή επιφάνεια ψησίματος χωρίς επίστρωση. Ενώ τα τηγάνια της Wilton έχουν αντικολλητική επίστρωση.

4

Αξιόπιστο: Circulan Αντικολλητικό ταψί ψησίματος

Τελευταία επεξεργασία στις 23-06-2023 στις 10:13 μ.μ.

Το Circulan Bakeware Meatloaf/Nonstick Baking Loaf Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο φραντζολών και φραντζολών κρέατος. Αυτό το παραδοσιακό γουόκ είναι κατασκευασμένο από χοντρή κατασκευή από χάλυβα. Αυτό επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και μια τυλιγμένη ακμή για πρόσθετη αντοχή.Το αντικολλητικό σύστημα TOTAL συνδυάζει έναν υπερυψωμένο κύκλο με το premium αντικολλητικό χωρίς PFOA για ανώτερη απελευθέρωση τροφίμων και εύκολο καθάρισμα. Η φαρδιά λαβή της φόρμας για ψωμί εξασφαλίζει ασφαλές κράτημα. και το τηγάνι είναι ασφαλές στους 450°F.

δύναμη:

 • Η παχιά κατασκευή από χάλυβα παρέχει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και ανθεκτικά στη στρέβλωση τυλιγμένες άκρες για πρόσθετη αντοχή.
 • Η αντικολλητική επιφάνεια συνδυάζει premium αντικολλητικούς, ανυψωμένους κύκλους χωρίς PFOA για ανώτερα αποτελέσματα ψησίματος και εύκολο καθάρισμα.
 • Ένα ταψί για ψωμί 450 μοιρών Φαρενάιτ με φαρδιές λαβές για φαρδύ, σίγουρο κράτημα.
 • συνιστάται πλύσιμο στο χέρι

Μειονεκτήματα:

Σύγκριση:

Το Circulone Bakeware Meatloaf/Nonstick Baking Loaf Pan είναι ιδανικό για το ψήσιμο φραντζολών και φραντζολών κρέατος. Είναι συγκρίσιμο με παρόμοια προϊόντα, όπως το αντικολλητικό τηγάνι Wilton 9 ιντσών x 5 ιντσών. Και τα δύο ταψιά είναι κατασκευασμένα από κατασκευή από χάλυβα βαρέως τύπου. Αυτό επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και τις τυλιγμένες άκρες για μεγαλύτερη αντοχή. Ωστόσο, τα τηγάνια Circulan έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός premium, χωρίς PFOA, αντικολλητικό ολοκληρωμένο σύστημα σε ανυψωμένους κύκλους για ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας. Καλύτερο ψήσιμο και εύκολο καθάρισμα Τα τηγάνια Wilton είναι ασφαλές για φούρνο στους 450°F, αλλά το ταψί δεν έχει φαρδιές λαβές για ασφαλές και άνετο κράτημα.

5

Ποιότητα: Le Creuset Loaf Pan

Τελευταία επεξεργασία στις 23-06-2023 στις 10:13 μ.μ.

Το Le Creuset Stoneware Heritage Loaf Pan είναι μια εξαιρετική κουζίνα απαραίτητη για μια όμορφη μετάβαση από τον φούρνο στην επιφάνεια εργασίας. Κατασκευασμένο από κορυφαία πέτρινα σκεύη για να διασφαλίζει ότι το φαγητό μαγειρεύεται τέλεια και έχει πολύχρωμο γλάσο.

δύναμη:

 • Τα premium stoneware εξασφαλίζουν εξαιρετική κατανομή θερμότητας για ρόδινο και μαγείρεμα χωρίς καυτά σημεία.
 • Η εξαιρετική συγκράτηση της θερμότητας διατηρεί το φαγητό ζεστό ή κρύο έτοιμο για σερβίρισμα.
 • Πολύχρωμη λάμψη, μη πορώδης. δεν αντιδρά ανθεκτικά στις γρατσουνιές και αντιστέκονται στην απορρόφηση λεκέδων και γεύσεων.
 • Το λείο εσωτερικό φινίρισμα αφαιρεί εύκολα τα τρόφιμα για γρήγορο καθάρισμα και αποτρέπει το ράγισμα και το θρυμματισμό.
 • Απαράμιλλη αντοχή στη θερμότητα σε θερμοκρασίες από -9°F έως 500°F.
 • Ασφαλές για καταψύκτη, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψητοπωλείο, πλυντήριο πιάτων. και μεταλλικά σκεύη κουζίνας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι κατάλληλο για σόμπες ή άλλες πηγές άμεσης θερμότητας.
 • Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για διεθνή αποστολή.

Σύγκριση:

Το Le Creuset Stoneware Heritage Loaf Pan είναι τέλειο για το ψήσιμο ψωμιού, κέικ κρέατος, κέικ λίβρα και πολλά άλλα. Το ταψί καρβέλι 9 ιντσών Emily Henry είναι συγκρίσιμο με παρόμοια προϊόντα στην αγορά, όπως το ταψί Emily Henry 9 ιντσών. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κεραμικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων και πλυντήρια πιάτων.Ωστόσο, τα τηγάνια ψωμιού Le Creuset Stoneware Heritage έχουν εξαιρετική συγκράτηση της θερμότητας και αντοχή στη θερμότητα. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο.

Οι 5 καλύτεροι οδηγοί αγοράς φραντζολών για μπανανόψωμο

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε τα καλύτερα τηγάνια για μπανανόψωμο.

 • τιμή: Όταν επιλέγετε το καλύτερο ταψί για μπανανόψωμο Η εξέταση της τιμής είναι σημαντική. Πολλά από τα καλύτερα τηγάνια ψωμιού μπορεί να είναι ακριβά. Υπάρχουν όμως μερικές εξαιρετικές επιλογές σε πολύ προσιτές τιμές.
 • Διάχυση θερμότητας: Η κατανομή της θερμότητας στο τηγάνι ψωμιού είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το καλύτερο για το μπανανόψωμο σας. Βεβαιωθείτε ότι το τηγάνι που θα επιλέξετε έχει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας για να βεβαιωθείτε ότι το ψωμί μπανάνας έχει ψηθεί ομοιόμορφα.
 • Αντοχή: Η ανθεκτικότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή των δίσκων ψωμιού. Αναζητήστε τηγάνια από ανθεκτικά υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι ή χυτοσίδηρο, για χρόνια χρήσης.
 • Δεν κολλάει: Μια αντικολλητική επιφάνεια είναι απαραίτητη όταν ψήνουμε μπανανόψωμο. Αναζητήστε τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση ή τηγάνια κατασκευασμένα από φυσικά, αντικολλητικά υλικά όπως η σιλικόνη για να βεβαιωθείτε ότι το μπανανόψωμο σας βγαίνει από το τηγάνι χωρίς να κολλάει.

Περίληψη:

Μετά από εκτεταμένη έρευνα και δοκιμές, Βρήκα το ταψί του USA Pan 1 κιλού για το ψήσιμο τέλειου μπανανόψωμου. έχουν ισχυρή δομή Εξαιρετική απαγωγή θερμότητας και αντικολλητική επίστρωση που εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Είναι επίσης προσιτό, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Το Great Jones Breadwinner, το Chicago Metallic Commercial II, το Circulon Nonstick Baking Loaf Pan και το Le Creuset Loaf Pan είναι εξαιρετικές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Το Great Jones Breadwinner είναι για όσους αναζητούν μια επιλογή υψηλής ποιότητας. ενώ το Chicago Metallic Το Commercial II είναι για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό τηγάνι ψωμιού. Το Circulan Nonstick Bread Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια αντικολλητική επίστρωση και το Le Creuset Loaf Pan είναι εξαιρετικό για όσους θέλουν περισσότερη κατανομή θερμότητας.

Δεν έχει σημασία ποιο τηγάνι θα επιλέξετε. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η τιμή, η απαγωγή θερμότητας, η ανθεκτικότητα και τα αντικολλητικά τηγάνια πριν από την αγορά. με κατάλληλους δίσκους ψωμιού Θα παίρνετε τέλειο ψωμί κάθε φορά. Πιστεύω ότι το ταψί USA Pan 1 Pound Bread Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά το τέλειο ταψί για το ψήσιμο του μπανανόψωμου.

FAQ

Ποιο τηγάνι είναι καλύτερο για μπανανόψωμο;

Το καλύτερο τηγάνι για μπανανόψωμο είναι το ταψί των ΗΠΑ. Το ταψί 1 κιλού ψήνει υπέροχο μπανανόψωμο. Καθαρίζεται εύκολα και διατίθεται σε δύο μεγέθη. Άλλες καλές επιλογές περιλαμβάνουν το αντικολλητικό ταψί για ψωμί Rachael Ray Yum-o! Bakeware Oven Lowe’s και το ταψί για καρβέλια Silivo Silicone. 8×4

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ποτήρι ή σιδερένιο τηγάνι για να φτιάξετε μπανανόψωμο;

Γενικά, τα μεταλλικά τηγάνια πρέπει να χρησιμοποιούνται για το ψωμί με μπανάνα, καθώς είναι καλύτερος αγωγός της θερμότητας από το γυαλί. Αυτό σημαίνει ότι το φαγητό μέσα θα ψηθεί ομοιόμορφα. Τα γυάλινα τηγάνια θερμαίνονται πιο αργά και μπορεί να έχουν διαφορετικό χρόνο ψησίματος από τα μεταλλικά ταψιά. Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο του ψωμιού μπανάνας.

Ποιο ταψί είναι καλύτερο για ψήσιμο;

Τα μεταλλικά τηγάνια είναι μια δημοφιλής επιλογή για το ψήσιμο ψωμιού. γιατί μεταφέρει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα Βοηθά τη ζύμη να ψηθεί ομοιόμορφα.Το Great Jones Breadwinner είναι η καλύτερη επιλογή συνολικά, ενώ το Chicago Metallic Commercial II Traditional Uncoated Loaf Pan είναι μια εξαιρετική επιλογή. για μια οικονομική επιλογή Δοκιμάστε ένα ταψί από τις ΗΠΑ ή το Rachael Ray Yum-o! Αντικολλητικό ταψί για καρβέλια Ένα τηγάνι από χυτοσίδηρο, όπως το Lodge Loaf Pan, είναι επίσης μια επιλογή.

Μπορείτε να στρώσετε ένα ταψί με λαδόκολλα για μπανανόψωμο;

Ναι, μπορείτε να στρώσετε το ταψί με λαδόκολλα για μπανανόψωμο. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε ένα ορθογώνιο χαρτί περγαμηνής αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει σε ένα δίσκο. Βεβαιωθείτε ότι είναι λαδόκολλα και όχι αλουμινόχαρτο Τοποθετήστε το λαδόκολλα με την όψη προς τα κάτω στο δίσκο και πιέστε τις γωνίες. για καλύτερα αποτελέσματα Βεβαιωθείτε ότι όλες οι περιοχές μέσα στο τηγάνι είναι καλυμμένες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τηγάνι 9×5 αντί για 8×4;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ταψί 9×5 αντί για ένα 8×4, αλλά θα πρέπει να μειώσετε το χρόνο ψησίματος. Η διαφορά μεγέθους μεταξύ των δύο ταψιών μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα ψησίματος. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο τηγάνι θα ισιώσει το ψωμί.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *