ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΚΕΥΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕΦ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σεφ στις κουζίνες τους για να προετοιμάσουν τέτοια καταπληκτικά πιάτα;

Το μεγαλύτερο μυστικό τους μπορεί να βρίσκεται στον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν. Ή μπορεί να νομίζετε ότι μόλις ξεκινάτε το ταξίδι σας στη μαγειρική βιομηχανία.

Αυτό ήταν ένα καλό βήμα γιατί παρόλο που ακολούθησαν τη συνταγή και πήραν ένα καταπληκτικό τελικό προϊόν. Αλλά είναι ηγέτες του κλάδου και δημιουργούν νέες τάσεις κάθε μέρα. Ή ίσως αναρωτιέστε τι χρησιμοποίησε ο Gordon Ramsay, το οποίο είναι επίσης εντάξει.

Μαγειρικά υλικά που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες σεφ στη δουλειά τους.

Αρχικά, πρέπει να καταλάβετε ότι τα επαγγελματικά σκεύη καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες από τα οικιακά σκεύη. γιατί στο εστιατόριο Ο σεφ θα δουλέψει πιο γρήγορα. και μερικές φορές μαγειρέψτε σε υψηλότερη θερμοκρασία για να συμβαδίσετε με τη βιασύνη του δείπνου.

Τα μαγειρικά σκεύη είναι τα πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά στις κρούσεις γιατί δεν τα φροντίζουν σχεδόν καθόλου.

Όταν πρόκειται για επαγγελματικά μαγειρικά σκεύη Τα υλικά είναι πιο σημαντικά από την αισθητική. Μερικά από αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν:

κουζινικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα

Είναι μια κοινή επιλογή για πολλούς επαγγελματίες σεφ γιατί δεν αντιδρά με το φαγητό. Αλλά δεν είναι ανθεκτικό στη σκουριά.

Αντέχει σε μέτρια υψηλές θερμοκρασίες και είναι σχεδόν άφθαρτο. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μια πολυάσχολη ζωή ως επαγγελματίας σεφ.

Παρά τα πλεονεκτήματα, το μειονέκτημα είναι ότι δεν μεταφέρει τη θερμότητα καλά και δημιουργεί hotspots.

να λύσει αυτό το πρόβλημα Αγοράζουν μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας ή αγοράζουν σκεύη που έχουν τουλάχιστον ένα στρώμα χαλκού ή αλουμινίου ανάμεσα στα στρώματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που κάνει τα πλυντήρια πιάτων τόσο δημοφιλή είναι ότι καθαρίζονται πολύ εύκολα.

Ωστόσο, δεν επέλεξαν όλα τα μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα. Τους αρέσει να το επιλέγουν για κατσαρόλες και τηγάνια για σοτέ. Ο ανοξείδωτος χάλυβας ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το είδος μαγειρέματος και θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε αυτό το σετ από ανοξείδωτο χάλυβα στο Amazon.

Cuisinart TPS-10 Professional Performance Tri-Ply 10-Piece Classic Cookware Set, Drip Free with Heat Surround Technology, Cool Grip Handles, Inox

 • Το σετ περιλαμβάνει: κατσαρόλα 1,5 λίτρων με γυάλινο καπάκι, κατσαρόλα 2,5 λίτρων με γυάλινο καπάκι, τηγάνι 3 λίτρων με γυάλινο καπάκι και λαβή, κατσαρόλα 6 λίτρων με γυάλινο καπάκι, τηγάνι 8 ιντσών, τηγάνι 10 ιντσών
 • Μαγείρεμα και καθαρισμός: Απολαύστε επαγγελματική απόδοση με κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα τριών στρωμάτων που είναι πάντα έτοιμη για επαγωγή. Η τεχνολογία Heat Surround διασφαλίζει ότι η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα στο κάτω μέρος και στις πλευρές του μαγειρικού σας σκεύους. Ομοιόμορφα κόβετε κάθε κομμάτι Εξαλείψτε τα καυτά σημεία Ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων Κάνει τον καθαρισμό εύκολο
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ ΣΧΕΔΙΟ: Κατασκευασμένο με ανθεκτικό και γυαλισμένο εξωτερικό από ανοξείδωτο χάλυβα. Κάθε κομμάτι κάνει το καλύτερο από τη μαγειρική σας. Η άκρη του μαγειρικού σκεύους δεν στάζει κάθε φορά.
 • Εξαιρετικός χειρισμός: λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα. συμπεριλαμβανομένων των πλευρικών λαβών και των βοηθητικών λαβών Έχει τροποποιηθεί επαγγελματικά για να εξασφαλίσει τέλεια ισορροπία κατά τη διάρκεια της ζωής του. Η λαβή είναι σχεδιασμένη για σταθερή λαβή και έχει σχεδιαστεί για να ψύχεται στο φούρνο. Συνοδεύεται από γυάλινη κλειδαριά με θερμότητα και γεύση που μπορείτε να δοκιμάσετε.
 • Εγγύηση: Ισόβια Εγγύηση

μαντεμένια μαγειρικά σκεύη

Οι καλές ιδιότητες του χυτοσιδήρου είναι η ανθεκτικότητα, σε αντίθεση με τον ανοξείδωτο χάλυβα, η καλύτερη απαγωγή θερμότητας και η ανθεκτικότητα.

παρά το γεγονός ότι έχει καλή θερμική αγωγιμότητα Είναι όμως αρκετά βαρύ και δεν καθαρίζεται εύκολα όπως το ατσάλι. Δεν μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων και πρέπει να τα χειρίζεστε με προσοχή. καθιστώντας το να μην είναι δημοφιλές μεταξύ των ανθρώπων που μαγειρεύουν Το προτείνουν ακόμη και στο σπίτι.

μαγειρικά σκεύη αλουμινίου

Το αλουμίνιο είναι πλέον το μαγειρικό σκεύος που δεν μπορείτε να χάσετε στην κουζίνα ενός εστιατορίου. Θερμαίνεται ομοιόμορφα και θερμαίνεται γρήγορα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολυάσχολους μάγειρες.

Τείνουν να μαγειρεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες, επομένως χρειάζονται αλουμίνιο.

Δεν είναι μόνο καλό για την κουζίνα αλλά και καλό για τις τσέπες τους. Είναι πολύ προσιτό.

Ισχυρίζεται ότι αλληλεπιδρά με το φαγητό Αλλά και πάλι δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Το ανοδιωμένο αλουμίνιο έχει σκληρή, μη αντιδραστική επιφάνεια.

Δείτε αυτό το σετ μαγειρικών σκευών αλουμινίου στο Amazon.

Amazon Brand - Σετ μαγειρικών σκευών αλουμινίου με σκληρή επίστρωση πέτρας & δοκού, κατσαρόλες και τηγάνια - Σετ 17 τεμαχίων
Μάρκα Amazon – Σετ μαγειρικών σκευών αλουμινίου με σκληρή επίστρωση πέτρας & δοκού, κατσαρόλες και τηγάνια – Σετ 17 τεμαχίων

 • Αυτό το σετ μαγειρικών σκευών 17 τεμαχίων θα κάνει τη ζωή της κουζίνας σας πιο εύκολη Εξωτερικό σκληρυμένο αλουμίνιο Εσωτερικό με αντικολλητική επίστρωση, λείο γυάλινο καπάκι και 2 σπάτουλες διευκολύνουν την προετοιμασία γευμάτων για την οικογένεια και τους φίλους.
 • 60% αλουμίνιο; 20% ανοξείδωτο ατσάλι; ποτήρι 20%; Αντικολλητική επίστρωση PTFE
 • ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας Οι γυάλινες περσίδες παρέχουν αερισμό μεγάλης διάρκειας.
 • πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι Μην το χρησιμοποιείτε στο πλυντήριο πιάτων. μεταλλικά σκεύη ή πετσέτα πιάτων
 • Ανθεκτικό εξωτερικό ανοδιωμένο φινίρισμα

μαγειρικά σκεύη από ανθρακούχο χάλυβα

Αν θέλετε να μαγειρεύετε σαν επαγγελματίας άλλα μαγειρικά σκεύη Αυτά που χρειάζεστε είναι κατασκευασμένα από ανθρακούχο χάλυβα γιατί είναι η κορυφαία ταχύτητα.

Ο ανθρακούχος χάλυβας είναι παρόμοιος με τον χυτοσίδηρο αλλά καλύτερος Περιέχει περισσότερο σίδηρο από τον χυτοσίδηρο που είναι μόνο 1% άνθρακας.

Εξετάζουμε λοιπόν τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες με βάση τα καλύτερα υλικά που φτιάχνουν.

Στη συνέχεια, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα εργαλεία της γκαρνταρόμπας ενός σεφ που είναι απαραίτητα στις κουζίνες των εστιατορίων και είναι εξίσου κοινά στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σκεύη από ανθρακούχο χάλυβα Δείτε την κριτική μας για τηγάνια από ανθρακούχο χάλυβα εδώ.

Τύποι μαγειρικών σκευών που χρησιμοποιούνται από τους σεφ

τηγάνι

Το τηγάνι έχει επίπεδο πάτο και στρογγυλεμένες άκρες. Συνήθως κατασκευάζονται από χυτοσίδηρο και χαλκό γιατί είναι καλοί αγωγοί της θερμότητας. Το φρέσκο ​​είναι πιο ελαφρύ και ποιοτικότερο και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο, το ψήσιμο και το ψήσιμο κρέατος.

τηγάνι

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ ενός τηγανιού και ενός τηγανιού. Όμως τα τηγάνια είναι κατάλληλα για μαγείρεμα μεγαλύτερων ποσοτήτων ή περισσότερων φαγητών.

Είναι χοντρά και βαριά. Οι σεφ μπορεί να το ξεπεράσουν λόγω του βάρους και της πολυπλοκότητας των καρυκευμάτων και της συντήρησης. εάν επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν Χρησιμοποιούν ανθρακούχο χάλυβα σε αντίθεση με το χυτοσίδηρο.

τηγάνι

Μόνο το όνομα λέει ότι είναι ξεχωριστό, χεχε! Αυτός ο τύπος τηγανιού προορίζεται για τη μετακίνηση των τροφίμων κατά το τηγάνισμα και δεν απαιτεί πολύ λάδι.

Είναι πιο βαθύ από ένα γουόκ και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα τρυφερών κρεάτων και λαχανικών.

για να γινει αυτο Ο σεφ συνιστά τη χρήση χάλκινου ταψιού. καθώς δεν δημιουργεί καυτά σημεία

κατσαρολάκι

Είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ζυμαρικά, σούπες, σάλτσες, λαχανικά, ακόμη και βραστά αυγά. λόγω της ευελιξίας του Κάντε όλους τους επαγγελματίες σεφ να μην χρειάζεται να σκέφτονται πολύ.

Τα καλύτερα είναι κατασκευασμένα από καθαρό χάλκινο κεραμικό ή κεραμικά επικαλυμμένα μαγειρικά σκεύη.

μαγκάλι τηγάνι

Τα τηγάνια Brazier είναι συνήθως διαθέσιμα σε εμπορικές κουζίνες. Και αν είστε οικιακός σεφ που αναζητά επαγγελματικό εξοπλισμό. Θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα.

Χρησιμοποιείται για να μαγειρεύετε αργά τα τρόφιμα στο φούρνο ή για να μαγειρεύετε αργά τα τρόφιμα στο φούρνο.Κυρίως από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο.

τηγάνι ψησίματος

Η αντικολλητική τους επιφάνεια και το μεγάλο τους μέγεθος τους καθιστούν την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών σεφ. Συνήθως έχουν τετράγωνο σχήμα και λαβές.

Είναι επίσης εξαιρετικό για το ψήσιμο στη σχάρα τηγανίτες, αυγά, χοτ ντογκ ή στήθη κοτόπουλου και χάμπουργκερ. και μπορεί να μαγειρευτεί σε μεγάλες ποσότητες

Τι μαγειρικά σκεύη χρησιμοποιεί ο Gordon Ramsay;

Σύμφωνα με το Masterclass.com Να τι είναι απαραίτητο στην κουζίνα του Gordon Ramsay.

 1. τηγάνι
 2. τηγάνι με καπάκι
 3. μαχαίρι καθαρισμού
 4. Μαχαίρι ψωμιού με κοπές
 5. Χρησιμοποιεί ένα αντικολλητικό τηγάνι Scanpan, αλλά ένα καλοφτιαγμένο τηγάνι με χοντρό πάτο θα εξακολουθεί να λειτουργεί. (Δείτε την αναλυτική μας κριτική για τα μαγειρικά σκεύη Scanbun εδώ.)
 6. κοκάλινο μαχαίρι και για αυτό Χρησιμοποιεί μαχαίρια Henkels, αλλά μπορείτε να μάθετε ποιο σας αρέσει. (Είπε επίσης ότι ένα μικρό σετ υψηλής ποιότητας, αιχμηρά μαχαίρια είναι καλύτερο από ένα συρτάρι.)
 7. Η σανίδα κοπής 24 επί 18 είναι απίθανο να ξεκολλήσει από το μπλοκ του ποτού.
 8. σουρωτήρι ή κόσκινο
 9. ένα ψαλίδι κουζίνας
 10. Αλουμινόχαρτο, πλαστική μεμβράνη και χαρτί περγαμηνής.
 11. Το φινίρισμα και το αγαπημένο του αλάτι είναι το Malton Salt από την Αγγλία.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *