Πώς να φτιάξετε DIY φθινοπωρινά μπολ με φύλλα: Βήμα προς βήμα

Diy Φθινοπωρινά Φύλλα Μπολ

Φθινοπωρινό μπολ με φύλλα DIY. Τι όμορφη φθινοπωρινή χειροτεχνία. Κάθε φορά που εμπλέκομαι σε ένα έργο DIY όπως αυτό, ενθουσιάζομαι. αλλά για αυτό Σημειώστε ότι πρόκειται για μια φθινοπωρινή χειροτεχνία και θα χρειαστεί υπομονή, πιστέψτε με!

Ωστόσο, είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που το φύλλωμα του φθινοπώρου αρχίζει να δείχνει το ακαταμάχητο χρώμα του.

Δεν μπορείς απλά να σταυρώσεις τα χέρια σου και να δεις αυτά τα όμορφα χρώματα να σβήνουν. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να είχατε τέτοια γοητευτικά φύλλα στο σπίτι σας; Ξεκινήστε λοιπόν το έργο σας Fall Leaf Bowl τώρα!

Επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω στη διαδικασία και τη χρήση αυτού του καταπληκτικού μπολ. Ας ξεκινήσουμε δουλειά. Θέλω επίσης να διαβάζετε από σελίδα σε σελίδα για να καταλάβετε την ουσία του Φθινοπωρινού Φύλλου.

Σε τι χρησιμεύουν αυτά τα DIY φθινοπωρινά μπολ με φύλλα;

Υπάρχει ένα πράγμα που πάντα με ενοχλεί κάθε φορά που κάνω ένα DIY project όπως αυτό. Περιμένω αποτελέσματα

Το έχω υπόψη μου καθώς κάνω ό,τι μπορώ για να λειτουργήσει καλά το έργο.

Το σημαντικό είναι ότι έχοντας αυτή τη νοοτροπία με κρατά κίνητρο να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερό μου.

Τα μπολ για τις φθινοπωρινές διακοπές εκτελούν πολλές λειτουργίες στο σπίτι. Το τακτοποιημένο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδιοκτησία σας πιο όμορφη.

Ζωντανά χρώματα που μπορούν να παρατηρηθούν με μια ματιά Αν λοιπόν χρειάζεστε μια γρήγορη φθινοπωρινή διακόσμηση. Φιλικό προς τον προϋπολογισμό και εντυπωσιακό, σκεφτείτε αυτό το μπολ με φθινοπωρινά φύλλα DIY.

Τα φθινοπωρινά μπολ είναι μια έξυπνη επιλογή για νόστιμες αποκριάτικες λιχουδιές ή αρωματικά ποτ πουρί. Έτσι δεν χρησιμοποιείται μόνο ως διακοσμητικό μπολ.

Πώς να φτιάξετε ένα DIY μπολ με φύλλα φθινοπώρου

Ναί! Να το κομμάτι που περίμενες, κι εγώ. Θα σε καθοδηγήσω στα βήματα. για να μην χάνεις τίποτα.

Παρακαλώ λοιπόν να είστε προσεκτικοί και να διαβάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος. αλλά πριν ξεκινήσω Θέλω να σας ενημερώσω ότι η διαδικασία είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι υπομονή.

Δεν χρειάζεστε τεχνικές δεξιότητες για να σχεδιάσετε ένα καλό μπολ με φύλλα. Κάντε τα πράγματα σωστά και κάντε τα πράγματα σωστά. Το μπολ με φύλλα σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο.

Φίλοι, ας ξεκινήσουμε το DIY Autumn Leaf Bowl Project, μπορούμε να το κάνουμε;

Βήμα 1: Συγκεντρώστε όλες τις προμήθειες σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε όλα τα υλικά που χρειάζονται για αυτό το έργο. Τοποθετήστε όλα όσα χρειάζεστε στο τραπέζι πριν ξεκινήσετε.

Παρακάτω είναι τα υλικά ή ο εξοπλισμός που χρειάζονται για να πραγματοποιηθεί ομαλά αυτό το έργο.

  • βούρτσα αφρού
  • ψαλίδι
  • μπαλόνι
  • μπολ ανάμειξης
  • Mod podge
  • ψεύτικα φύλλα
  • πλαστικό καπάκι
  • πλαστικό μπολ

Βήμα 2: Προετοιμάστε τα φύλλα

ετοιμάζω φύλλα_1

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αρχίσετε να μαζεύετε τα ψεύτικα φύλλα σας. Κόβουμε ένα ένα από την κλωστή της γιρλάντας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που συλλέγετε είναι κατάλληλο για το έργο.

Το θέμα είναι το είδος του φύλλου που έχετε. Θα καθορίσουν τη συνοχή του φθινοπωρινού μπολ με φύλλα. Φροντίστε να έχετε λεπτά φύλλα, σχεδόν επίπεδα σαν χαρτί.

Τα φύλλα είναι πιο εύκολο να δουλέψουν όταν είναι λεπτά. Το να το βάλεις σε ένα μπαλόνι δεν θα είναι ποτέ βαρετό για σένα.

Τώρα, αφού ταξινομήσετε τα φύλλα σας Μπορείτε να συνεχίσετε αφαιρώντας τα πλαστικά στελέχη ένα-ένα. Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαμορφώσετε τα φύλλα σε πλαστικά μπολ ή μπαλόνια. οτιδήποτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το έργο

Βήμα #3: Προετοιμάστε τα μπαλόνια ή το μπολ σας

για διευκρίνιση Θα ήθελα να διευκρινίσω ως εξής. Σημειώστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια ή ένα μπολ για να κάνετε το μπολ να πέσει.

Αλλά για αυτό το έργο θα χρησιμοποιήσω ένα μπαλόνι. Η χρήση ενός μπαλονιού δεν θα σας δώσει ούτως ή άλλως καλύτερη εκτόξευση από ένα μπολ. Αυτό είναι που μου αρέσει να χρησιμοποιώ.

Τώρα δουλεύουμε με μπαλόνια. Το επόμενο βήμα είναι να το γεμίσετε με όσο αέρα χρειάζεστε και να δέσετε έναν κόμπο στο τέλος. Πρέπει να αποφασίσετε τι μέγεθος μπαλόνια θέλετε. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι πρόκειται να βάλετε τα μπαλόνια στο μπολ. ενώ εισάγετε ένα φύλλο τη φορά για να κρατήσετε το μπαλόνι ακίνητο.

Αφού ανατινάξετε το μπαλόνι στο μέγεθος Τοποθετήστε το σε ένα άδειο μπολ.

Βήμα #4: Χρησιμοποιήστε το Mod Podge σας

Χρησιμοποιήστε το mod σας Podge_1.

Τώρα γεμίστε το μπαλόνι με αέρα και τοποθετήστε το στο μπολ.ΟΚ, συνεχίστε.Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόσετε mod podge στο μπαλόνι.

Εδώ είναι η ερώτηση. Πρέπει να το χρησιμοποιήσω σε όλο το μπαλόνι;

Η απάντηση είναι όχι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα podjet δίπλα-δίπλα. Η περιοχή του μπαλονιού πιστεύετε ότι είναι το βέλτιστο μέγεθος που θέλετε να έχει το μπολ σας.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το mod podge από τη μέση, πριν αρχίσετε να συνδέετε τα φύλλα. Εφαρμόστε γρήγορα για να αποφύγετε το στέγνωμα.

Βήμα #5: Ξεκινήστε να τοποθετείτε τα φύλλα

Πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να απλώσετε ομοιόμορφα το Mod Podge πάνω από το μπαλόνι. Τώρα γρήγορα, στο μπαλόνι, αρχίστε να τοποθετείτε ένα φύλλο τη φορά στην περιοχή όπου εφαρμόσατε το mod podge.

Ωστόσο, εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας του μπολ με φύλλα:

Απλώστε μια μικρή ποσότητα Mod Podge στα φύλλα που είναι τοποθετημένα πάνω από το μπαλόνι και συνεχίστε με τα υπόλοιπα. Συνεχίστε να τοποθετείτε πλακάκια πάνω από το μπαλόνι μέχρι να καλυφθεί κάθε περιοχή. Μια μικρή ποσότητα φύλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπαλωθούν τρύπες που δεν είναι επαρκώς σφραγισμένες.

Βήμα 6: Αφήστε το Mod Podge να στεγνώσει εντελώς

Περιμένετε λίγα λεπτά για να στεγνώσει το Mod Podge Τα φύλλα πρέπει να είναι σταθερά μεταξύ τους. Δώστε λοιπόν χρόνο στο mod podge να σκληρύνει.

Μπορείτε να πάρετε όσο θέλετε. Μερικοί άνθρωποι επιτρέπουν τουλάχιστον 12 ώρες Σε αυτό το σημείο, μπορεί να αποφασίσετε να τυλίξετε ολόκληρο το μπαλόνι μαζί με το μπολ σε μια πλαστική σακούλα.

Η πλαστική σακούλα περιείχε τα φύλλα κατά την εγκατάσταση του Mod Podge, αλλά αυτό ήταν προαιρετικό. Μπορεί να αποφασίσετε να βάλετε τα φύλλα πάνω από τα μπαλόνια και να τα αφήσετε να στεγνώσουν.

Βήμα #7: Αφαιρέστε το μπαλόνι

Τώρα φτάσαμε στο τέλος του έργου.Σε αυτό το σημείο, το μπολ με τα φθινοπωρινά φύλλα σας είναι έτοιμο.

Ελπίζω να θυμάστε τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε; εσείς? πολύ καλά!

Τώρα ήρθε η ώρα να αφαιρέσετε το μπαλόνι. Χρησιμοποιήστε ένα αιχμηρό αντικείμενο για να τρυπήσετε την περιοχή όπου δέσατε τον κόμπο. Μερικές φορές το μπολ θα καταρρεύσει όταν ξεφουσκώσει το μπαλόνι. Όμως δεν υπήρχε λόγος πανικού. Θα επιστρέψει στο κανονικό του σχήμα.

Εδώ είναι ένα βίντεο που σας δίνει μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να το κάνετε αυτό.

Πώς να μην χρησιμοποιήσετε το φθινοπωρινό σας μπολ με φύλλα

Μπράβο! Το μπολ σας είναι τώρα έτοιμο για χρήση. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε όσα θέλετε.Τα μπολ με φύλλα DIY είναι ελαφριά και δείχνουν υπέροχα όταν τοποθετούνται σε τραπεζάκι σαλονιού ή βοηθητικό τραπέζι.

Αλλά εδώ είναι το θέμα. Μην βάζετε βαριά πράγματα στο μπολ σας. Οι λοβοί και τα φύλλα των μυρμηγκιών δεν είναι αρκετά δυνατά για να υποστηρίξουν βαριά αντικείμενα.

συμπέρασμα

Το DIY φθινοπωρινό σας μπολ με φύλλα είναι έτοιμο. Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή. Αλλά αυτό γιατί είναι η πρώτη σου φορά.

Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε δύο ή περισσότερα μπολ ταυτόχρονα.

αλλά πριν προχωρήσουμε σε άλλο μπολ Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει ένα μπολ. Τώρα έχετε μάθει τα βασικά για να φτιάξετε το τέλειο μπολ. Ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί.

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *