Πώς να μην κλείνει η πόρτα του υπνοδωματίου; 5 εύκολοι τρόποι!

Πώς να μην κλείνει η πόρτα του υπνοδωματίου;  5 εύκολοι τρόποι!

Κλείνει αυτόματα η πόρτα του υπνοδωματίου σας; Αν ναι, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι ότι ένα φάντασμα έχει εισβάλει στο σπίτι σας!

όπως φαίνεται στις περισσότερες ταινίες τρόμου Το πρώτο σημάδι ενός στοιχειωμένου σπιτιού είναι να κλείσετε την πόρτα μόνοι σας. Τι γίνεται όμως αν η πόρτα του υπνοδωματίου σας δεν ανοίγει και φρικάρετε; Εμείς λέμε όχι!

Η πόρτα του υπνοδωματίου κλείνει αυτόματα για διάφορους λόγους. και μπορεί ακόμα να απενεργοποιηθεί

Πώς να ανοίξετε την πόρτα του υπνοδωματίου

Πρέπει να λύσετε το πρόβλημα του κλεισίματος της πόρτας του υπνοδωματίου αμέσως. γιατί μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα

Η πόρτα κλείνει δυνατά, η γάτα σας ή τα παιδιά σας προκαλούν σοβαρό τραυματισμό. Μπορεί να περάσει από το χέρι σας και να προκαλέσει τραυματισμό.

Αν λοιπόν η πόρτα του υπνοδωματίου σας κλείνει αυτόματα, κάντε το τώρα!

Δείτε πώς να μην κλείνει η πόρτα του υπνοδωματίου σας:

χρησιμοποιήστε τη σφήνα της πόρτας

Η σφήνα πόρτας είναι ένα ανακλινόμενο εξάρτημα που μοιάζει με μπλοκ που τοποθετείται στη διαδρομή της κούνιας της πόρτας για να αποτρέψει το κλείσιμο της πόρτας.

Μια σφήνα πόρτας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μην κλείνει η πόρτα του υπνοδωματίου σας σε περίπτωση που φέρνετε παιδιά ή κατοικίδια ανάμεσα στα δωμάτια.

Αν και η σφήνα της πόρτας εμποδίζει την πόρτα να κλείσει καλά. Αλλά δεν δίνει μόνιμη λύση. Η πόρτα θα κλείσει όταν αφαιρεθεί η σφήνα.

Εάν ξεχάσετε να βάλετε τη σφήνα της πόρτας μεταξύ της πόρτας και του παραθύρου Η πόρτα θα κλείσει αυτόματα. Αυτό θα μπορούσε να θέσει εσάς, τα παιδιά σας ή το κατοικίδιο ζώο σας σε κίνδυνο τραυματισμού.

τοποθετήστε το πώμα της πόρτας

Ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους για να μην κλείνει η πόρτα του υπνοδωματίου σας είναι να τοποθετήσετε ένα μαγνητικό αναστολέα πόρτας.

Πώμα πόρτας WINONly, μαγνητικό πώμα πόρτας, ανοξείδωτο ατσάλι, μαγνητικό κούμπωμα πόρτας, κολλητική ταινία διπλής όψης 3M, Δεν απαιτείται διάτρηση, βίδες για ισχυρή εγκατάσταση, κρατήστε την πόρτα ανοιχτή για φαρδιές πόρτες (2)

Αυτά τα πώματα πόρτας έχουν δύο μαγνητικά εξαρτήματα. εγκατεστημένο στην κάτω γωνία (Η απέναντι πλευρά της πόρτας είναι στερεωμένη στο πλαίσιο) και τοποθετήστε την άλλη στην πόρτα.

Η μαγνητική δύναμη συγκρατεί τα δύο στοιχεία του πώματος της πόρτας μαζί. αποτρέψτε το κλείσιμο της πόρτας

Αλλά αυτό δεν αναφέρει εξαρχής τη βασική αιτία του κλεισίματος της πόρτας. Όταν το μαγνητικό πώμα της πόρτας σταματήσει να λειτουργεί Θα αντιμετωπίσεις ξανά το ίδιο πρόβλημα!

Τοποθετήστε ένα βιβλίο ή ένα κουτί από χαρτόνι κάτω από τον μεντεσέ.

Μια άλλη λύση για μια πόρτα που κλείνει μόνο του είναι να τοποθετήσετε ένα λεπτό κομμάτι χαρτόνι πάνω της. ή μερικά βιβλία ή εφημερίδα κάτω από μεντεσέδες Αυτό θα αποτρέψει το εντελώς κλείσιμο της πόρτας.

Αν κάτι κολλήσει στο κενό μεταξύ της πόρτας και των μεντεσέδων Η πόρτα δεν θα κλείσει τελείως.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένας φθηνός και αποτελεσματικός τρόπος για να αποτρέψετε το κλείσιμο των θυρών του υπνοδωματίου Δεν είναι όμως έτσι.

Μπορεί να μην ξέρετε πότε έπεσε ένα χαρτόνι και έκλεισε η πόρτα σας.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτή την τεχνική για να ανοίξετε την πόρτα του υπνοδωματίου Θα θελήσετε να προσέξετε ιδιαίτερα για να διασφαλίσετε ότι το κομμάτι χαρτόνι που τοποθετείτε κάτω από τον μεντεσέ δεν θα πέσει.

Σφίξτε τους μεντεσέδες.

Μια άλλη κοινή αιτία κολλημένου κλεισίματος της πόρτας είναι όταν οι μεντεσέδες είναι πολύ χαλαροί για να ανοίξουν την πόρτα.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποτρέψετε το κλείσιμο της πόρτας του υπνοδωματίου σας είναι να ασφαλίσετε τους μεντεσέδες. Αφαιρέστε την πόρτα από το πλαίσιο για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στους μεντεσέδες.

Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να σφίξετε τον μεντεσέ ώστε να μην διπλώνει μόνος του.

Εάν λείπει κάποια βίδα Στερεώστε τους μεντεσέδες με νέες βίδες. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε ξανά την πόρτα στη θέση της.

Αυτό λύνει το πρόβλημα του αυτόματου κλεισίματος της πόρτας σας.

Αυξήστε την τριβή στους μεντεσέδες.

Ένας τρόπος για να μην κλείνουν οι πόρτες του υπνοδωματίου είναι να προσθέσετε τριβή στους μεντεσέδες. Αυτό μπορεί να γίνει λυγίζοντας τους μεντεσέδες.

Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χερούλι και ένα σφυρί.

Πιάστε τον πείρο του μεντεσέ χρησιμοποιώντας τα νύχια της πένσας και σφίξτε τον. Γυρίστε τη λαβή της μέγγενης δεξιόστροφα για να χαλαρώσετε τον πείρο.

Εάν ο πείρος του μεντεσέ δεν απελευθερώνεται μόνο με τη λαβή της μέγγενης Το χτύπημα του άκρου σύσφιξης με ένα σφυρί μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τον πείρο του μεντεσέ.

Μόλις χαλαρώσει, λυγίστε το. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σφιγκτήρες C για να κρατήσετε τους μεντεσέδες στη θέση τους. στη συνέχεια λυγίστε το χρησιμοποιώντας πένσα

Αφού λυγίσει ο πείρος του μεντεσέ Τοποθετήστε το ξανά στον μεντεσέ. Το να αφαιρέσετε τον πείρο είναι πιο εύκολο από το να το επαναφέρετε γιατί δεν είναι ίσιο.

Μπορείτε πάντα να λιπάνετε το άκρο του πείρου για να διευκολύνετε την επανατοποθέτηση της υποδοχής.

Ελέγξτε εάν η πόρτα κλείνει αυτόματα. Εάν ναι, επαναλάβετε τα βήματα για να λυγίσετε τον πείρο για περισσότερη τριβή. Συνεχίστε μέχρι να σταματήσει η πόρτα να κλείνει!

Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα και η βάση είναι σε σωστή ευθυγράμμιση.

όπως αναφέραμε προηγουμένως Ένας λόγος για τον οποίο η πόρτα σας κλείνει αυτόματα είναι η κακή τοποθέτηση της πόρτας και του παραβάν.

Ένας τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι να επαναφέρετε τη σωστή ευθυγράμμιση της πόρτας και του παρακεντήματος. Εάν η τοποθέτηση κάνει την πόρτα σας να συνεχίσει να κλείνει πρέπει να διορθωθεί

Εάν η πόρτα είναι ακόμα κλειστή Πρέπει να ελέγξετε τι προκαλεί την πόρτα.

Γιατί η πόρτα κλείνει μόνη της;

Η πόρτα θα κλείνει κάθε φορά που τραβιέται και ανοίγει πίσω. Είναι πολύ απογοητευτικό. Το πρώτο πράγμα που θέλετε να απαντήσετε είναι γιατί η πόρτα κλείνει αυτόματα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η πόρτα του υπνοδωματίου σας μπορεί να κλείσει αυτόματα. που δεν υπάρχει κανένας λόγος που “Phi Am”

Ας δούμε διάφορους πιθανούς λόγους για τους οποίους η πόρτα του υπνοδωματίου σας έχει κολλήσει.

άνεμος

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που κλείνουν οι πόρτες του υπνοδωματίου είναι ο αέρας από το παράθυρο του υπνοδωματίου.

Εάν συνδέετε το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας με ένα φάντασμα Πιθανότατα, ο άνεμος προέρχεται από ένα παράθυρο κρεβατοκάμαρας ή άλλα ανοίγματα στο σπίτι σας.

διαφορά πίεσης

πίεση σε διαφορετικούς θαλάμους Είναι διαφορετικό στο σπίτι σας; Ένας από τους πολλούς λόγους που η πόρτα του υπνοδωματίου σας κλείνει αυτόματα είναι η διαφορά πίεσης.

Όταν ανοίγεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας Η περιοχή πίσω από την πόρτα, όπως το υπνοδωμάτιό σας, γίνεται περιοχή χαμηλής πίεσης αέρα.

Η κρεβατοκάμαρα χαμηλής πίεσης αντλεί αέρα από τη γύρω περιοχή για να αποκαταστήσει την ισορροπία πίεσης.

Ωστόσο, ο αέρας που αναρροφάται από την πόρτα του υπνοδωματίου σας θα αναρροφηθεί από τη γύρω περιοχή. Και κάντε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας να κλείνει μόνη της!

Τα θεμέλια του σπιτιού σας είναι γερά.

Το έδαφος από κάτω μας αλλάζει πάντα. Απλώς δεν το γνωρίζουμε. Οι τεκτονικές πλάκες της Γης βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

Επιπλέον, τα υλικά του εδάφους βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.Για παράδειγμα, τα ιζήματα του εδάφους ωθούνται προς τα εμπρός από το νερό που απορροφάται από το έδαφος μετά από μεγάλες περιόδους έντονης βροχόπτωσης.

ανεξάρτητα από την αιτία Η βάση του σπιτιού σας μπορεί να προσαρμοστεί εάν αλλάξει. Ο οικισμός του σπιτιού σας είναι άγνωστος. Ωστόσο, μπορείτε να πείτε ότι τα θεμέλια τακτοποιούνται από τα σημάδια.

Ένα σύμπτωμα είναι ότι η πόρτα κλείνει μόνη της.

Αν η πόρτα του υπνοδωματίου σας κλείνει μόνη της Μπορεί να προκληθεί από την καθίζηση του θεμελίου. όταν ναι Το πλαίσιο της πόρτας δεν θα είναι ευθυγραμμισμένο. και ως αποτέλεσμα η πόρτα κλείνει αυτόματα.

χαλαρό μεντεσέ

Εάν οι μεντεσέδες της πόρτας είναι χαλαροί η πόρτα θα κλείσει μόνη της

Εάν η πόρτα του υπνοδωματίου σας κλείνει αυτόματα Θα πρέπει να ελέγξετε τους μεντεσέδες για να αποκλείσετε αυτή την πιθανότητα.

Κακή τοποθέτηση θυρών και κουφωμάτων

Ένας άλλος συνηθισμένος λόγος που η πόρτα του υπνοδωματίου σας δεν κλείνει σωστά είναι η κακή ευθυγράμμιση της πόρτας και του παραθύρου σας. Κατ ‘αρχήν Η πόρτα και το πλαίσιο πρέπει να είναι στην ίδια γραμμή.

Αν τα δύο δεν είναι ευθυγραμμισμένα Η πόρτα κλείνει αυτόματα όποτε την αφήνετε ανοιχτή.

ίσως λόγω της παλιάς πόρτας Η βάση του σπιτιού σας αρχίζει να καταρρέει. Ή ένας από τους μεντεσέδες είναι αρκετά χαλαρός ώστε η πόρτα να πέσει στη μία πλευρά.

συμπέρασμα

Δεν είναι φυσιολογικό να κλείνεις αυτόματα την πόρτα του υπνοδωματίου σου. είναι πολύ επικίνδυνο Εάν η πόρτα του υπνοδωματίου σας είναι ακόμα κλειστή και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό. Θα πρέπει να καλέσετε τον ανάδοχο.

Το να το αγνοήσεις δεν είναι έξυπνο πράγμα. Μπορεί να μην βρεις κάτι κακό, Θεός φυλάξοι, αν γίνει ατύχημα. Μπορεί να μετανιώσετε που δεν μπορέσατε να το διορθώσετε!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας αρέσουν:

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *