Πώς να επισκευάσετε τα αντικολλητικά σκεύη με επαναβαφή

Πώς να επισκευάσετε τα αντικολλητικά σκεύη με επαναβαφή

Δεν έχουν όλα τα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη την ίδια αντικολλητική επίστρωση. Και η αντοχή εξαρτάται από τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ενθαρρύνουν την ειδική χρήση και φροντίδα. Μερικοί άνθρωποι συνιστούν να τα αποφύγετε εντελώς. Εκτός αν φροντίζετε καλά τις συσκευές της κουζίνας σας.

Bang μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί! Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε και να ανακτήσετε ό,τι δεν έχει κολλήσει.

Τι να κάνετε αν σας κολλάει το αντικολλητικό τηγάνι

Αντικολλητικό τηγάνι λίπος και μικρά απόβλητα τροφίμων σχηματίζονται και αρχίζουν να κολλάνε επηρεάζουν την απόδοση του τηγανιού Κάντε το φαγητό να κολλήσει στο τηγάνι. Μην ανησυχείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθαρίσετε καλά και να αλατοπιπερώσετε τις λερωμένες και γρατσουνισμένες περιοχές.

Αντικολλητική επίστρωση

Καρυκεύουμε με φυστικέλαιο.

σιπριν αλατοπιπερώσετε το τηγάνι Είναι σημαντικό να καθαρίσετε καλά για να αποφύγετε τυχόν υπολείμματα Προσθέστε νερό, 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα και ½ φλιτζάνι λευκό ξύδι.

Ζεσταίνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά Αφαιρούμε από τη θερμότητα και σκουπίζουμε. Πλύνετε με σαπούνι και απαλά σκουπίστε με ένα πανί Αποφύγετε τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων για την αποφυγή γρατσουνιών. που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο τηγάνι

Μετά από αυτό, εφαρμόστε λίγο φυστικέλαιο. να γεμίσει τους πόρους Τότε η αντικολλητική επίστρωση θα σας φανεί χρήσιμη. Ζεστάνετε ξανά το τηγάνι για περίπου 2 λεπτά, αφήστε το να στεγνώσει και σκουπίστε το περιττό λάδι.

λάδι καρύδας

Αντικολλητικό τηγάνι Masala

Μια άλλη επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι το λάδι καρύδας. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας θερμότητα στον πάτο του τηγανιού. Μην το παρακάνετε για να αποφύγετε εγκαύματα όταν χρησιμοποιείτε λάδι καρύδας. Αφήστε το να ζεσταθεί όσο προθερμαίνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς.

Απλώστε λάδι στην επιφάνεια του τηγανιού. Γεμίστε την τρύπα με λάδι. Αρκεί μια λεπτή στρώση λαδιού – στη συνέχεια ζεσταίνουμε το τηγάνι στο φούρνο για 2 ώρες Η θερμότητα από τη σόμπα θα κάνει το λάδι καρύδας να καεί από την επικάλυψη. μετά από δύο ώρες Αφαιρείτε πάντα το τηγάνι και χρησιμοποιείτε το.

στο ΦΟΥΡΝΟ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350 βαθμούς, όχι περισσότερο από 500, για να μην καταστρέψουμε το ταψί. Καρυκεύουμε με φυστικέλαιο. Τώρα όμως κρατήστε το ταψί στο φούρνο για μια ώρα.

Λάβετε υπόψη ότι τα τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση δεν μπορούν να αντέξουν υψηλή θερμοκρασία. και η υπερθέρμανση θα κάνει την τιμή υψηλότερη από το τηγάνι Μια καλή σημείωση είναι να μείνετε μακριά από το ελαιόλαδο. έχει χαμηλό σημείο καπνίσματος που είναι επικίνδυνο αν θερμανθεί Αποφύγετε λάδια με χαμηλά σημεία καπνού, καθώς μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο πυρκαγιάς.

Χρήση αντικολλητικού σπρέι επισκευής μαγειρικών σκευών

Όταν το ταψί με αντικολλητική επίστρωση δεν λειτουργεί. Είναι συχνά το πρώτο κάλεσμα για δράση. Αυτό γίνεται όταν η ζημιά δεν είναι σοβαρή. Μπορείτε να αγοράσετε σπρέι επισκευής τηγανιού διαδικτυακά ή στο τοπικό σας κατάστημα οικιακών βελτιώσεων.

Ξεπλύνετε καλά το τηγάνι και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μείνει φαγητό στην επιφάνεια. Αφήστε το να στεγνώσει για λίγα λεπτά και χρησιμοποιήστε ένα σπρέι επισκευής. Εφαρμόστε τη σωστή ποσότητα. Βεβαιωθείτε ότι το τρίχωμα είναι παχύ και ομοιόμορφο και πλήρως καλυμμένο.

Αφήστε να καθίσει για 30 λεπτά, θα χρειαστείτε φούρνο. Προθερμαίνουμε λοιπόν τον φούρνο στους 350 βαθμούς για 10 λεπτά.Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και αφήνουμε να σταθεί για 45 λεπτά.Σβήνουμε το φούρνο όταν τελειώσει η ώρα. Στη συνέχεια το αφήνουμε στο φούρνο να κρυώσει μόνο του.

όταν στεγνώσει Πλύνετε ξανά χρησιμοποιώντας σαπούνι πιάτων και σφουγγάρι. Αποθηκεύστε σωστά χρησιμοποιώντας σελιδοδείκτες για να εξασφαλίσετε ότι δεν γρατσουνιές. Εδώ είναι μερικά αντικολλητικά σπρέι που μπορείτε να βρείτε στο Amazon:

Νο 2 προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις

Heinz Lubri-Film Spray - Food Grade Lubricant - Heavy Duty PFTE Lubricant - NSF Certified - 1-11,25oz Δοχείο ψεκασμού
Heinz Lubri-Film Spray – Λιπαντικό ποιότητας τροφίμων – Heavy Duty PFTE Lubricant – Πιστοποιημένο NSF – Δοχείο ψεκασμού 1-11,25 oz

  • Δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη σε όλα τα μεταλλικά μέρη – Το Heinz Lubri-Film Spray διατηρεί την απόδοσή του παρά την υγρασία σε ρουλεμάν, πλάκες και άλλες λιπασμένες επιφάνειες.
  • Μειώνει τη διάβρωση μετάλλων – Σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ σε λιπασμένες επιφάνειες, το Heinz Lubri-Film προστατεύει και μειώνει τη διάβρωση της μεταλλικής επιφάνειας.
  • Ανθεκτικό σε αποκόλληση ή αιμορραγία – Το Heinz Lubri-Film δεν θα στεγνώσει ούτε θα κολλήσει στο όργανό σας.
  • Αξιολογημένα ασφαλή για χρήση σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα – Τα λιπαντικά Heinz Lubri-Film έχουν βαθμολογία NSF H1. Πιστοποίηση Kosher. Και τα συστατικά είναι ασφαλή από τον FDA.
  • Δοχείο αερολύματος 11,25 oz – Λιπαντικό γράσου ποιότητας τροφίμων – Λιπαντικό υγιεινής μεμβράνης

Υπηρεσίες ειδικών επίστρωσης

Εναλλακτικά, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια. Είναι να λαμβάνετε υπηρεσίες από άτομα που ειδικεύονται στην επίστρωση κουζινών. Ξέρουν πώς να θεραπεύουν τα κατεστραμμένα τηγάνια.

Αν και πολύ ακριβό Αλλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν τέλειο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του τηγανιού σας. Ειδικά κατασκευαστής ταψιών υψηλής ποιότητας. που σας δίνει εγγύηση όταν χρειάζεστε νέα επίστρωση και επισκευή.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ζητήσουν χρήματα. Αλλά οι περισσότεροι δεν θα το κάνουν. Συγκρίνετε το κόστος επαναφοράς ενός αντικολλητικού με το κόστος που θα αγοράζατε ένα νέο σετ. Εάν υπάρχει παρόμοια χρέωση, αγοράστε καινούργια.

Τι προκαλεί το να κολλάνε τα αντικολλητικά τηγάνια;

Τα τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση δεν θα διαρκέσουν για πάντα. Και η χρήση μεταλλικού ταψιού θα γρατσουνίσει την επιφάνεια. Η εφαρμογή κρύου σε λειαντικά μαξιλάρια καθαρισμού μπορεί να καταστρέψει την επιφάνεια.

όταν συνδυάζεις τον χρόνο Χρησιμοποιώντας τηγάνια με φαγητό και συσσώρευση λαδιού Αυτά τα τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση θα φθαρούν και θα σχιστούν. Αν έχετε νέο ταψί με αντικολλητική επίστρωση Αποφύγετε ή ελαχιστοποιήστε τα ακόλουθα:

Χρήση μαγειρικών σπρέι αεροζόλ

Αυτά τα σπρέι είναι πολύ αποτελεσματικά και βοηθούν στη μείωση της ποσότητας λαδιού που χρησιμοποιείτε κατά το μαγείρεμα. Αλλά θα προκαλέσει την καύση της επίστρωσης σε χαμηλή θερμοκρασία.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει το τηγάνι να κολλήσει στο τηγάνι κατά το μαγείρεμα και να προκαλέσει τη σκουριά του τηγανιού. ή φυστικέλαιο με τηγάνι Όταν χρησιμοποιηθεί, ψεκάστε σε όλο το τηγάνι. Το φαγητό δεν φτάνει σε όλα τα μέρη του τηγανιού.

Αυτό θα επιτρέψει στο αχρησιμοποίητο λάδι ψεκασμού να μαγειρευτεί σε αντικολλητικά τηγάνια. Αυτό δημιουργεί μια μεμβράνη και ακυρώνει τις αντικολλητικές ιδιότητες.

ανεπαρκής καθαρισμός

Χρησιμοποιήστε ζεστό σαπουνόνερο. με μαλακό σφουγγάρι μετά από κάθε χρήση Μην αφήνετε το τηγάνι με υπολείμματα τροφών για να αποφύγετε τη συσσώρευση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κολλώδες αργότερα. Το να πλύνεις τα πιάτα όταν τελειώσεις είναι ένα σοβαρό παιχνίδι, αλλά αξίζει τον κόπο.

υψηλή θερμοκρασία

Μην εκθέτετε αντικολλητικά μαγειρικά σκεύη σε υψηλές θερμοκρασίες.

όπως έχουμε ξαναδεί Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ευνοϊκές για τα τηγάνια με αντικολλητική επίστρωση καθώς τείνουν να καταστραφούν. Χρησιμοποιήστε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Τότε το τηγάνι θα σας εξυπηρετήσει καλά.

Ορισμένα αντικολλητικά σκεύη έχουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Επειδή ορισμένα κομμάτια έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά τηγάνια. Ανεξάρτητα από το πώς το συντηρείς. Οι αντικολλητικές ιδιότητες τείνουν τελικά να μειώνονται.

Δεν ωφελεί να βρείτε ένα ταψί με επικάλυψη που ξεκολλάει μετά από λίγο. Δείτε τους κινδύνους από την προσπάθεια να βάψετε ένα χρονομετρημένο ταψί.

Εάν έχετε επισκευάσει το τηγάνι σας μία ή δύο φορές, αγοράστε ένα νέο, υψηλής ποιότητας. Λάβετε τα δεδομένα σας πριν λάβετε νέα δεδομένα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *