Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος ολλανδικού φούρνου για αγορά το 2023

Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος ολλανδικού φούρνου για αγορά το 2023

Το να έχετε έναν καλό ολλανδικό φούρνο στα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη σας είναι σημαντικό γιατί είναι ένα από τα πιο ευέλικτα σκεύη στην κουζίνα σας. Ο ολλανδικός φούρνος από χυτοσίδηρο μπορεί να ψήσει κρέας, να φτιάξει σούπες, μαγειρευτά, σάλτσα και να ψήσει, ακόμα και ένα ολόκληρο κοτόπουλο ή ένα μεγάλο κομμάτι. Η επιλογή του σωστού μεγέθους θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ολλανδικό φούρνο σας.

Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος ολλανδικού φούρνου για αγορά; Οι πιο δημοφιλείς ολλανδικοί φούρνοι μεγέθους είναι ο στρογγυλός ολλανδικός φούρνος 5 1/2 λίτρων και ο ελλειπτικός ολλανδικός φούρνος 6 3/4 λίτρων από τη Le Creuset. Κάντε το μέγεθος μεγαλύτερο ή μικρότερο ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δεν είναι πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα και μπορούν να θρέψουν άνετα μια τετραμελή οικογένεια.

Αυτή η σύντομη απάντηση υπογραμμίζει τι λειτουργεί, τονίζοντας το για τους περισσότερους οικιακούς μάγειρες. “πολύ”Για άτομα με πολύτεκνες οικογένειες Το μέγεθος μπορεί να είναι πολύ μικρό

Θα εμβαθύνουμε στους διαφορετικούς τύπους ολλανδικών φούρνων. και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για εσάς Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Αποποίηση ευθύνης: Ως συνεργάτης της Amazon, κερδίζω από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις στον ιστότοπό μου. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός συνδέσμου σε αυτόν τον ιστότοπο Μπορεί να λάβω ένα μικρό μερίδιο πωλήσεων από την Amazon και άλλα προγράμματα. παρόμοιος

Ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος ολλανδικού φούρνου για αγορά;

Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να βρείτε το καλύτερο μέγεθος ολλανδικού φούρνου για εσάς.

Πόσα άτομα θα ταΐσετε;

Με αυτόν τον απλό κανόνα, μπορείτε να μετρήσετε την απαιτούμενη ποσότητα. για κάθε Προσθέστε ένα τέταρτο φαγητού και αυξήστε την ποσότητα όσο χρειάζεται.

Οι μάγειρες χρησιμοποιούν τα τέταρτα ως μονάδα μέτρησης, επειδή οι άνθρωποι τείνουν να τρώνε λίτρα.

Αυτό εξηγεί γιατί ο ολλανδικός φούρνος 5 1/2 λίτρων έχει γίνει μια δημοφιλής ολλανδική επιλογή φούρνου. Οι οικογένειες σήμερα αποτελούνται συνήθως από τέσσερα άτομα.

κάνει Ένας ολλανδικός φούρνος 5 έως 6 λίτρων είναι κατάλληλος για τους περισσότερους ανθρώπους.Αν έχετε φίλους για δείπνο

Τι μπορείτε να μαγειρέψετε σε ολλανδικό φούρνο 6 λίτρων; Αργά μαγειρεμένα φαγητά, σούπες, ψωμιά και ψήσιμο

Συμβουλές ειδικών:

Ίσως πιστεύετε ότι ένας μεγαλύτερος ολλανδικός φούρνος 7 λίτρων θα προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία. Αυτό μπορεί να ισχύει σε κάποιο βαθμό. Αλλά ελέγξτε τα παρακάτω πριν αποφασίσετε για το καλύτερο μέγεθος για τον νέο σας Ολλανδό. καμίνι.

*Θα χωρέσει ένας ολλανδικός φούρνος 7 λίτρων στον κανονικό σας φούρνο;

* Λάβετε υπόψη την πηγή θερμότητάς σας.

* Θέλετε το καπάκι να σηκώνεται εύκολα όταν το νερό γεμίζει μέχρι το χείλος.

* Ο φούρνος έχει πόμολα από ανοξείδωτο χάλυβα που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες;

* Μπορείτε να σηκώσετε τον ολλανδικό φούρνο όταν είναι πλήρως φορτωμένος.

* Μπορεί να επανατοποθετηθεί στο ράφι; οικονομίες κανένα πρόβλημα?

Τι σχήμα ολλανδικού φούρνου πρέπει να έχω;

Ένας οβάλ ολλανδικός φούρνος μπορεί να μοιάζει σαν να χωράει ένα ολόκληρο κοτόπουλο και ένα μεγάλο κομμάτι κρέας. Αλλά ένας ολλανδικός φούρνος που έχει τουλάχιστον 5,5 λίτρα θα μαγειρέψει το κρέας με ευκολία.

Οι στρογγυλοί ολλανδικοί φούρνοι έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους οβάλ φούρνους: κάθονται άνετα. καυστήραςΚαθίστε καλά στη σόμπα. περισσότερη αποθήκευση θερμότητας και διαχέει τη θερμότητα ομοιόμορφα

Ας υποθέσουμε ότι σχεδιάζετε ένα πάρτι διακοπών. Έχοντας έναν στρογγυλό ολλανδικό φούρνο δημιουργεί χώρο για άλλους καυστήρες. Για να ανάψετε τη φωτιά ταυτόχρονα, το σοτάρισμα, το μαγείρεμα και το ψήσιμο λειτουργούν καλά σε έναν ολλανδικό φούρνο.

Οι οβάλ ολλανδικοί φούρνοι, από την άλλη, λειτουργούν καλύτερα. καμίνι.Δεν ταιριάζει σε εστίες μαγειρέματος και στρογγυλές εστίες. Θα χρειαστείτε έναν οβάλ ολλανδικό φούρνο για πράγματα όπως το μαγείρεμα μεγάλων κομματιών ή το ψωμί με προζύμι. Ποιος ολλανδικός φούρνος διατηρεί το σχήμα του καλύτερα;

Πότε λειτουργεί ο μίνι ολλανδικός φούρνος;

Ένας μικρός ολλανδικός φούρνος από εμαγιέ χυτοσίδηρο λειτουργεί καλά για μεμονωμένους χώρους. Δεν πιάνει πολύ χώρο στο τραπέζι και διατηρεί τη θερμότητα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για ένα άτομο.

Τα τρόφιμα που μπορείτε να βάλετε σε μια μίνι κατσαρόλα περιλαμβάνουν:

 • Shakshuka
 • βραστά χόρτα
 • τα φρούτα θα είναι μαλακά
 • βαθύ πιάτο πίτσα
 • ζωμός ψαριού
 • Παραδοσιακή γαλλική κρεμμυδόσουπα
 • τσιμπίδα κάρυ

Πότε λειτουργεί καλύτερα ένας μεσαίου μεγέθους ολλανδικός φούρνος;

Ένας ολλανδικός φούρνος 6 λίτρων θεωρείται ολλανδικός φούρνος μεσαίου μεγέθους. Μπορείτε να ονομάσετε αυτό το μέγεθος ολλανδικό φούρνο πολλαπλών χρήσεων. Επειδή ταιριάζει σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να αισθάνεται δυσκίνητο. Αλλά δεν είναι πολύ μικρό για να περιοριστεί.

Αυτός ο πολυχρηστικός ολλανδικός φούρνος μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορες καταστάσεις και να ταιριάζει τέλεια στην καθημερινή μαγειρική. Ξέρετε τις συνταγές που επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. που μπορούμε να κάνουμε ενώ κοιμόμαστε

Μερικά φαγητά που μπορείτε να μαγειρέψετε σε μέτριο ολλανδικό φούρνο:

 • μακαρόνια
 • Browning Beef
 • κοκκινιστο ΜΟΣΧΑΡΙ
 • μαρίδα
 • κοντά πλευρά

Θα νομίζατε ότι είναι ένας ευέλικτος ολλανδικός φούρνος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο συχνά από έναν μικρό ολλανδικό φούρνο ή έναν μεγάλο ολλανδικό φούρνο.

αρκετός χώρος αδυναμία αντοχής σε υψηλές θερμοκρασίες Μπορεί να μαγειρέψει τα περισσότερα πιάτα Και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπογραμμίζει τι μπορείτε να κάνετε σε κάθε κλίμακα για να καθορίσετε τις ανάγκες σας.

Πότε λειτουργεί καλύτερα ένας μεγάλος ολλανδικός φούρνος;

Εξυπηρετείτε συχνά μεγάλα πλήθη; Μεγάλες γλάστρες που είναι 7 λίτρων και έως 13 λίτρων λειτουργούν καλά για το σερβίρισμα σε μεγάλα πάρτι. Μπορείτε να μαγειρέψετε μια μεγάλη παρτίδα. σούπαΣπιτικό κοτόπουλο ή μοσχαρίσιο στιφάδο σε σάλτσα κόκκινου κρασιού

Η αυξημένη επιφάνεια το καθιστά ιδανική επιλογή για το φούρνο. και με μεγάλη μεταλλική λαβή Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε τον φούρνο από το φούρνο στο τραπέζι του δείπνου. Μαγείρεμα σε μεγάλο ολλανδικό φούρνο:

Οι ολλανδικοί φούρνοι μπορούν να φτάσουν έως και 13 λίτρα. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε πόσο μεγάλος είναι ένας ολλανδικός φούρνος. Ένας ολλανδικός φούρνος 13 λίτρων ζυγίζει συνήθως 8 κιλά.

Κάθε μέγεθος έχει έναν σκοπό.

Κάθε μέγεθος ολλανδικού φούρνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ορισμένα πράγματα. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη το κόστος Μπορεί να θέλετε μια πιο ευέλικτη επιλογή, όπως ένας φούρνος 5 1/2 λίτρων.

Ο Mini Dutch Oven μπορεί να κάθεται στο φούρνο χωρίς προβλήματα όταν δεν χρησιμοποιείται. Έκαναν μια κακή επιλογή για ένα μεγάλο πλήθος, και δεν λειτούργησε.

Ένας μεγάλος ολλανδικός φούρνος μπορεί να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό ατόμων. Έχει όμως το μειονέκτημα ότι είναι πιο βαρύ και πιο περίπλοκο. μετά από κάθε χρόνο μαγειρέματος Πρέπει να το σύρετε πίσω στο ντουλάπι της κουζίνας.

Πρέπει να πάρετε έναν ολλανδικό φούρνο μεγαλύτερο από 7 λίτρα;

Σε γενικές γραμμές, όχι, δεν θα θέλετε έναν ολλανδικό φούρνο μεγαλύτερο από 7 λίτρα, γιατί δεν θα τον χρησιμοποιείτε τόσο πολύ.

Αν έχετε μεγάλη οικογένεια 6 ατόμων και άνω και θέλετε να μαγειρέψετε ως σετ Η μεγάλη ποσότητα μπορεί να μην είναι πολύ χρήσιμη.

Στο μεταξύ, καλό είναι να ελέγξετε τις διαστάσεις του νέου σας ολλανδικού φούρνου για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει. συμβατικός φούρνος.

Τι μέγεθος ολλανδικού φούρνου είναι καλύτερο για το ψήσιμο ψωμιού;

Ολλανδικός φούρνος καλύτερου μεγέθους για ψήσιμο ψωμιού και ψωμιού χωρίς ζύμωμα. είναι ένας ολλανδικός φούρνος με μεγέθη 5 λίτρων και 7,5 λίτρων για να χωράει τυπικές συνταγές ψωμιού.

Γιατί: Επειδή το στρογγυλό σχήμα από 5 λίτρα έως 7,5 λίτρα δίνει στο ψωμί άφθονο χώρο στη μούχλα και την κρούστα.

Διαστάσεις του ολλανδικού φούρνου που χρησιμοποιώ: Ένας μικρός ολλανδικός φούρνος 6 λίτρων με σφιχτό καπάκι είναι δύο βασικοί παράγοντες για το ψήσιμο του ψωμιού σε ολλανδικό φούρνο. Χρησιμοποίησα τον ολλανδικό φούρνο 5.5 Signature Le Creuset για να ψήσω ψωμί Dutch Oven! Μάθετε περισσότερα για τους καλύτερους ολλανδικούς φούρνους για ψήσιμο ψωμιού στο άρθρο μου. Οι καλύτεροι ολλανδικοί φούρνοι για την παρασκευή ψωμιού.

Τι μέγεθος είναι ένας ολλανδικός φούρνος για ολόκληρο κοτόπουλο;

Ο Κλασικός Ολλανδικός Φούρνος 5 λίτρων χωράει ένα ολόκληρο κοτόπουλο 4 κιλών, αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο μαγειρέματος. λαχανικόΜπορείτε να επιλέξετε έναν ολλανδικό φούρνο 7 λίτρων, καθώς μπορεί να ψήσει ένα ολόκληρο κοτόπουλο με λαχανικά στο πλάι. Ένας ολλανδικός φούρνος λειτουργεί καλύτερα αν θέλετε να ψήσετε το κοτόπουλο αργά.

Το ψήσιμο στη σχάρα προσθέτει υφή ενώ προσθέτει γεύση. Αυτό το είδος μαγειρέματος χρησιμοποιεί τα φυσικά σάκχαρα στο κρέας για να τονίσει τη γεύση για μια γλυκιά γεύση. Οι πολυβιταμίνες στο κοτόπουλο είναι πιο υγιεινές από το μαγείρεμα. Το ψήσιμο χρησιμοποιεί ξηρή θερμότητα για το μαγείρεμα.

Συμβουλές ειδικών: Όλο το κρέας πρέπει να ξεκουραστεί για 10 με 20 λεπτά αφού το ψήσετε στη σχάρα. Συνεχίστε το μαγείρεμα ακόμα και αφού το βγάλετε από τη σόμπα ή το φούρνο. Ο κύριος λόγος για την ανάπαυση του κρέατος είναι να επιτραπεί στους πεπτικούς χυμούς να κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το κρέας.

στρογγυλό ή οβάλ σχήμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σχήμα για το γεύμα σας σε μια κατσαρόλα. Συμπεριλαμβανομένων σούπες και μαγειρευτά στη σόμπα και στο φούρνο. Ένας οβάλ ολλανδικός φούρνος είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεγάλα κομμάτια κρέατος ή με κόκαλα. Φροντίστε να λάβετε υπόψη το μέγεθος του ολλανδικού φούρνου όταν τον χρησιμοποιείτε στο φούρνο. γι ‘αυτό το λόγο Οι οβάλ ολλανδικοί φούρνοι είναι επομένως πιο κατάλληλοι από τους συμβατικούς φούρνους. Εκτός αν έχετε οβάλ ή μακρόστενη εστία.

ολλανδικός πίνακας μεγεθών φούρνου

εκ χαλαζίας λίτρο ανταλλαγή
16 1,5 κυβικό 1,3 λίτρα 1-2
18 2 λίτρα 1,8 λίτρα 2
20 2,5 κυβικά 2,4 λίτρα 2-3
22 3,5 κυβ. 3,3 λίτρα 3-4
24 4,5 ουρά 4,2 λίτρα 4-5
26 5,5 ουρά 5,3 λίτρα 6
28 7.25 ουρά 6,7 λίτρα 6-8
30 9 ουρά 8,4 λίτρα 8-10
34 13.25 ουρά 12,4 λίτρα 10-12
ολλανδικός πίνακας μεγεθών φούρνου

Ολλανδικός πίνακας μεγέθους φούρνου στρατοπέδου

διάμετρος βάθος ικανότητα σερβίρισμαIngs
8 ίντσες 3,5 ιντσών 2 πόδια 1-2
10 ίντσες 4 ίντσες 4 πόδια 2-4
12 ίντσες 4,6 ίντσες 6 ποδια 4-5
14 ίντσες 5,5 ίντσες 8 πόδια 6-8
16 ίντσες 5 ίντσες 10 πόδια 8-10
18 ιντσών 5,5 ίντσες 12 πόδια 10-12
20 ίντσες 6 ίντσες 14 πόδια 12-14
Ολλανδικός πίνακας μεγέθους φούρνου στρατοπέδου

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – Είναι ακριβοί οι μεγάλοι ολλανδικοί φούρνοι;

Το κόστος των μαντεμένιων σκευών βασίζεται σε ένα τέταρτο σε ολλανδικό φούρνο και με επικάλυψη σμάλτου ή ως απλό χυτοσίδηρο για μαγείρεμα σε ζεστά κάρβουνα. Αυτό μπορεί να αυξήσει ελαφρώς την τιμή. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επηρεάζει πολύ την τιμή.

Γενικά, η μάρκα που θα επιλέξετε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τιμή. Αυτό το κόστος μπορεί να αποδοθεί στην υψηλή ποιότητά τους. υλικό Ο φούρνος γίνεται και στο χέρι.

Αγαπημένος μεσαίος ολλανδικός φούρνος

Le Creuset Signature Εμαγιέ Μαντεμένιο 5,5 Quart Στρογγυλός Φούρνος Ολλανδίας
Στρογγυλός Ολλανδικός Φούρνος Le Creuset

Αυτό είναι το Le Creuset μου. Ολλανδικός φούρνος για να ταΐζετε εύκολα τα υπολείμματα για 4 ενήλικες. Δείτε παρόμοιους ολλανδικούς φούρνους σε διάφορα χρώματα στο Amazon…

Εναλλακτικά, διαβάστε το πλήρες άρθρο μου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ολλανδικό φούρνο Le Creuset 5,5 τεταρτημόριο με εμαγιέ στρογγυλό χυτοσίδηρο.

ολλανδικός πίνακας μεγεθών φούρνου
Ολλανδικός Οδηγός μεγέθους φούρνου

FAQ

Η απάντηση στην ερώτηση της αγοράς του καλύτερου μεγέθους ολλανδικού φούρνου.

Πόσα άτομα μπορεί να ταΐσει ένας ολλανδικός φούρνος 10 ιντσών;

Ένας ολλανδικός φούρνος 10 ιντσών σερβίρει 2 – 4 μερίδες και έχει χωρητικότητα 4 λίτρων. Παρακάτω είναι ένα γρήγορο διάγραμμα μεγεθών αναφοράς.

Μέγεθος ικανότητα βάθος βάρος ανταλλαγή
8 ίντσες 2 πόδια 3 ίντσες 11 λίρες 1-2
10 ίντσες 4 πόδια 3,5 ιντσών 15 λίρες 2-4
12 ίντσες 6 ποδια 3,75 ίντσες 20 λίρες 4-6
12 ίντσες D8-qt 5 ίντσες 23 λίρες 6-8
14 ίντσες 8 πόδια 3,75 ίντσες 26 λίρες 6-8
14 ίντσες D10-qt 4,5 ίντσες 28 λίρες 8-10
16 ίντσες 12 πόδια 3,75 ίντσες 32 λίρες 10+
Εποχιακά μεγέθη ολλανδικού φούρνου

Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για έναν ολλανδικό φούρνο καλού μεγέθους.

Τι μέγεθος ολλανδικού φούρνου είναι καλός; Ολλανδικός φούρνος 5 έως 7 λίτρων για 4 άτομα

Είναι πολύ μεγάλος ένας ολλανδικός φούρνος 8 λίτρων;

Ένας ολλανδικός φούρνος 8 λίτρων θα χωρέσει μια μεγάλη οικογένεια. Ενώ ένας τυπικός ολλανδικός φούρνος για μια οικογένεια τεσσάρων ατόμων είναι 5 έως 7 λίτρων, αυτό το άρθρο εξετάζει την ποσότητα που είναι κατάλληλη για όλους. Πίνακας μεγεθών ολλανδικού φούρνου: Τι μέγεθος ολλανδικού φούρνου να αγοράσετε;.

Είναι πολύ μικρός ένας ολλανδικός φούρνος 4 qt;

Ένας ολλανδικός φούρνος 4 λίτρων είναι καλός για 2 έως 4 άτομα. Συνήθως χρησιμοποιείται για την παρασκευή υπολειμμάτων. Ή να μεγαλώσει άνετα ένα ζευγάρι ή μια μικρή οικογένεια

συνιστώμενη ανάγνωση

 • υπέροχο άρθρο Ολλανδικός φούρνος για 4 οικογένειες – εδώ
 • υπέροχο άρθρο Ολλανδικός φούρνος καλύτερου μεγέθους για ολόκληρα κοτόπουλα – εδώ
 • υπέροχο άρθρο Εξετάστε γιατί οι ολλανδικοί φούρνοι είναι τόσο ακριβοί – εδώ
 • καλό άρθρο για λεπτομέρειες Διατίθενται μεγέθη στο Lodge Dutch Oven

Τελικές σκέψεις – Ποιο μέγεθος Ολλανδικού φούρνου είναι καλύτερο να αγοράσετε;

Η επιλογή του σωστού μεγέθους ολλανδικού φούρνου για εσάς είναι μια μεγάλη απόφαση. Ξέρετε ότι το γλυκό σημείο ενός ολλανδικού φούρνου από σφυρήλατο σίδερο ή σμάλτο είναι μεταξύ 5 λίτρων και 7 λίτρων. Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη απόφαση για το τι θα κάνετε στη συνέχεια. Ολλανδικός φούρνος θες να αγοράσεις

Τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων ολλανδικών φούρνων, μεγεθών και σχημάτων.

Κάνοντας στον εαυτό σας τις παραπάνω ερωτήσεις. Θα μπορείτε να προσδιορίσετε ποιος ολλανδικός φούρνος είναι ο καλύτερος για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πολλές φορές, μπορεί εύκολα να κάνουμε λάθη. ότι ένας μεγάλος ολλανδικός φούρνος θα ήταν πιο ευέλικτος Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Ένας ολλανδικός φούρνος 13 λίτρων είναι ένα βαρύ μαγειρικό σκεύος. Και μπορεί να σας βαρεθεί και να σας κάνει να θέλετε έναν μικρότερο φούρνο με λιγότερη ταλαιπωρία.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας. σειρά Το μέγεθος μειώνεται πάντα. Ο μέσος αριθμός ατόμων στα οποία σερβίρετε φαγητό.

πέτρινη κατσαρόλα

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *