Μπορούν τα πιάτα Corelle να πάνε στο φούρνο μικροκυμάτων; Αποφύγετε να σπάσετε τα πιάτα σας.

Τα πιάτα Correlle είναι κατάλληλα για φούρνο μικροκυμάτων

Μάθετε εάν τα τρόφιμα μάρκας Coral μπορούν να υποστούν θερμική επεξεργασία

Το Coral food είναι γνωστό σε όλους για την ομορφιά και την αντοχή του. Παρά το κλασικό σχέδιο Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται αν τα πιάτα Corelle μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων.

Μπορούν τα πιάτα Corelle να ψηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων; Γενικά, τα σερβίτσια Corelle μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων. Το φαγητό μπορεί να αντέξει θερμότητα έως και 350°F.

υπερβεί αυτή τη θερμοκρασία Μπορούν να σπάσουν και να σπάσουν.

Υπάρχουν πολλά να γνωρίζετε για τις μάρκες Coral, αυτή η κριτική θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βασικά και θα σας ενημερώσει πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά στο φούρνο μικροκυμάτων.

Τι είναι το κοράλλι;

Χρησιμοποιείτε κοραλλιογενείς τροφές λόγω της όμορφης εμφάνισής τους. Αλλά δεν ξέρεις τίποτα για αυτό. Παραδόξως, οι μηχανές Corelle υπάρχουν εδώ και πάνω από 50 χρόνια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγοράσατε ένα σετ σερβίτσιων Corelle.

Αυτά τα όμορφα πιάτα έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.

Από την έναρξή της στην αγορά, η μάρκα Coral έχει ξεχωρίσει για την κομψή της εμφάνιση. Η μάρκα έχει διατηρήσει μια σταθερή φήμη όλα αυτά τα χρόνια. και συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των περισσότερων λάτρεις της μαγειρικής

Τι είναι το Corelle Vitrelle;

Μπορεί να έχετε σκοντάψει στο Corelle vitrelle και να αναρωτηθήκατε αν είναι διαφορετικό από το κανονικό φαγητό Corelle που αγοράζετε.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Corelle είναι μια εξειδικευμένη μάρκα γυαλικών και επιτραπέζιων σκευών. Αυτά τα μαγειρικά σκεύη είναι κατασκευασμένα από γυαλί Vitrelle.

Επισκόπηση σερβίτσιο Correlle Vitrelle

Το Vitrelle αναφέρεται σε προϊόντα γυαλιού ασφαλείας που είναι επικαλυμμένα σε τρία στρώματα δύο διαφορετικών στρώσεων γυαλιού. Αυτό κάνει τα γυάλινα σκεύη πιο ανθεκτικά και ανθεκτικά στις γρατσουνιές.

Εάν χρησιμοποιείτε το πιάτο Corelle εδώ και λίγο καιρό. Μπορεί να αναρωτιέστε αν είναι ασφαλές για φούρνο μικροκυμάτων.

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε περισσότερα για αυτές τις όμορφες τροφές με κοράλλια. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές άλλες συχνές ερωτήσεις.

Είναι τα πιάτα Corelle ασφαλή για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων;

Τα πιάτα Corelle μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό τα καθιστά την προτιμώμενη επιλογή όταν αγοράζετε σετ σερβίτσιων. Εκτός από την τέλεια επιλογή για το σερβίρισμα φαγητού στους επισκέπτες, Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ζεστάνετε φαγητό χωρίς να ανησυχείτε μήπως σπάσει ή καταστρέψει ο φούρνος μικροκυμάτων.

Το φαγητό Correlle μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων.

Ευτυχώς, τα πιάτα Correlle είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων.

Η στιβαρή κατασκευή και ο σχεδιασμός των πιάτων, των μπολ και άλλων πιάτων σερβιρίσματος Corelle διασφαλίζει ότι αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες στο φούρνο μικροκυμάτων.Θυμηθείτε ότι το Corelle είναι κατασκευασμένο από Vitrelle, το οποίο αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Corelle στο φούρνο μικροκυμάτων, υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Χρησιμοποιείτε πάντα το σωστό μέγεθος πιάτου.

Το μέγεθος του πιάτου πρέπει να επιλέγεται ώστε να ταιριάζει στην ποσότητα φαγητού ή ποτού που πρέπει να ζεσταθεί. Η χρήση μεγάλου πιάτου αυξάνει τον κίνδυνο να σπάσουν τα μαγειρικά σκεύη.

  • Μην ψήνετε στο φούρνο μικροκυμάτων έναν άδειο πάγκο.

Ίσως πιστεύετε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε εάν τα μαγειρικά σκεύη Corelle είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων είναι να ψήσετε στο φούρνο μικροκυμάτων ένα άδειο πιάτο ή μπολ. Αυτό δεν συνιστάται, καθώς το Corel απορροφά γρήγορα τη θερμότητα και μπορεί να σπάσει. Θα μάθετε πώς να δοκιμάζετε τα προϊόντα κουζίνας της Corelle για ασφάλεια στα μικροκύματα.

  • Corelle με πλαστικό κάλυμμα

Όταν χρησιμοποιείτε το Corelle με πλαστικό καπάκι στο φούρνο μικροκυμάτων Βεβαιωθείτε ότι έχετε χαλαρώσει το καπάκι για να διαφύγει ο ατμός.

Μην ζεστάνετε ή ξαναζεσταίνετε το Corel κάτω από το τμήμα κρεατοπαραγωγής του φούρνου μικροκυμάτων σας.

Τα κοράλλια μπορεί να είναι υγιή και ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων. Αλλά δεν είναι εντελώς ανίκητο, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πιάτο για πολλά χρόνια. Θα πρέπει να χειρίζεστε τα μαγειρικά σκεύη Corel με προσοχή. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να το μεταδώσετε σε άλλα μέλη της οικογένειας.

Μπορούν τα αρχαία κοράλλια να ψηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων;

Εάν χρησιμοποιείτε ένα vintage Corelle, μπορεί να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε σύγκριση με τα σύγχρονα μοντέλα. Τα καλά νέα είναι ότι τα αρχαία κοράλλια μπορούν να ψηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων. Θα πρέπει να ελέγξετε την ετικέτα του προϊόντος για να βεβαιωθείτε ότι λέει “Ασφαλές για το φούρνο μικροκυμάτων”

Το Corningware φημολογείται ότι έχει κατασκευαστεί από τη δεκαετία του 1970 και μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες περίπου 300°F. Τα αρχαία κοράλλια μπορούν να ψηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων χωρίς καμία ανησυχία.

Είναι όλα τα σκεύη πιάτων Corelle ασφαλή στο φούρνο μικροκυμάτων;

Γενικά, όλα τα γυάλινα σκεύη με βιτρέλα θα πρέπει να είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό σημαίνει μπολ, πιάτα και πιάτα σερβιρίσματος. από τη σειρά Corelle είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων.

Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα συνοδεύονται από 3ετή εγγύηση για τσιπ, σπασίματα και ρωγμές.

Είναι σημαντικό να ελέγξετε την ετικέτα του προϊόντος του κατασκευαστή για να δείτε εάν κάποιο φαγητό μπορεί να ψηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων. Δεν μπορείτε να διακινδυνεύσετε και να καταστρέψετε τα όμορφα κοραλλί κουζινικά σας. για αυτόν τον λόγο Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ελέγξετε την ετικέτα για να βεβαιωθείτε ότι τη χρησιμοποιείτε σωστά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Corelle στο φούρνο;

Και πάλι, το θέμα του ελέγχου της ετικέτας του κατασκευαστή παίζει εδώ: Τα πιάτα Coral είναι ασφαλή στο φούρνο – αλλά μόνο για σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Η μάρκα δηλώνει ότι είναι ασφαλές μέχρι τους 350°F. Θα πρέπει να προσέχετε τη θερμοκρασία όταν χρησιμοποιείτε το Corelle στο φούρνο ή στο φούρνο μικροκυμάτων.

φωτογραφία ανοιχτού φούρνου

Προσοχή – το Correlle αντέχει μόνο σε θερμοκρασίες έως 350 – και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να το τοποθετείτε στο φούρνο.

Γιατί να καταστρέψετε αυτά τα όμορφα πιάτα ζεσταίνοντάς τα σε υψηλές θερμοκρασίες; Αν θέλετε το μείγμα να φτάσει σε σημείο βρασμού χρησιμοποιήστε εναλλακτική τροφή

Να θυμάστε ότι τα άδεια πιάτα με κοράλλια δεν πρέπει να ψήνονται στο φούρνο μικροκυμάτων. Θα πρέπει να αποφύγετε την προσθήκη κρύων υγρών σε ζεστά πιάτα με κοράλλια καθώς μπορεί να σπάσουν.

Γιατί τα μαγειρικά σκεύη Corel ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων;

Είναι σύνηθες να διαπιστώσετε ότι τα περισσότερα τρόφιμα ζεσταίνονται στο φούρνο μικροκυμάτων, ωστόσο, μπορεί να παρατηρήσετε ότι η μάρκα Coral ζεσταίνεται γρήγορα. στις περισσότερες περιπτώσεις Αυτό συμβαίνει όταν προσπαθείτε να ξαναζεστάνετε ένα απλό πιάτο. Δεν συνιστάται να ζεστάνετε άδεια κοράλλια στο φούρνο μικροκυμάτων καθώς θα διαλυθούν. Για να ζεστάνετε ξανά το κοράλλι πριν το σερβίρετε, χρησιμοποιήστε το φούρνο.

Αν ζεστάνετε ένα μικρό πιάτο Τα πιάτα κοραλλιών μπορούν επίσης να θερμανθούν. Βεβαιωθείτε ότι το δοχείο είναι μισογεμάτο όταν το χρησιμοποιείτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Αν σερβίρετε επιδόρπιο ή ζεστό ορεκτικό. Χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο μπολ ή πιάτο.

Μπορείτε να βάλετε το Corelle στο φούρνο μικροκυμάτων από το ψυγείο;

Σίγουρα, ίσως σκεφτείτε να ξαναζεστάνετε φαγητό από το ψυγείο. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων απευθείας από το ψυγείο για να εξοικονομήσετε χρόνο. Για τα προϊόντα Corelle, μην θερμαίνετε τα τρόφιμα απευθείας από το ψυγείο. πριν ξαναζεστάνετε το φαγητό Χρησιμοποιήστε ένα άλλο δοχείο για να διατηρήσετε το φαγητό σε θερμοκρασία δωματίου.

Αν το φύλλο Corelle βρίσκεται στο ψυγείο Αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά πριν το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Το κλειδί εδώ είναι να αποφύγετε την έκθεση των κοραλλιών σας σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας καθώς μπορεί να εκραγούν.

Πόσο ανθεκτικό είναι το Corelle σε σύγκριση με άλλες μάρκες;

Το Corelle ξεχωρίζει από άλλες μάρκες σερβίτσιων. Είναι άθραυστο, αλλά γενικά χαρακτηρίζεται ως ανθεκτικό στο σπάσιμο λόγω της αντοχής του.

Σε σύγκριση με τα πήλινα Το κοράλλι είναι πιο ανθεκτικό και λιγότερο επιρρεπές σε αποχρωματισμό ή λεκέδες.

Πόσο διαρκεί η μάρκα Coral;

Γενικά, τα μαγειρικά σκεύη Corelle αντέχουν αρκετά χρόνια. Εάν φροντίσετε σωστά, τα πιάτα Corelle μπορούν να σας εξυπηρετήσουν έως και 10 χρόνια ή περισσότερο. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο συχνά το χρησιμοποιείς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Corningware και Corelle;

Με απλά λόγια, η μάρκα Coral είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία μαγειρικών σκευών και γυαλικών. Η Corning Glass Works έφερε τη μάρκα στην αγορά τη δεκαετία του 1970.

Μπορείτε να ξαναζεστάνετε τα μαγειρικά σκεύη Corelle;

Επειδή το Corelle είναι ασφαλές στο φούρνο. Έτσι μπορείτε να το ξαναζεστάνετε στο φούρνο.Προσοχή όμως όταν χρησιμοποιείτε το Corelle στο φούρνο μικροκυμάτων ή στο φούρνο. Ο κατασκευαστής θα πρέπει να σας δώσει το πράσινο φως για το πώς να χρησιμοποιείτε τα πιάτα σας με ασφάλεια.

Είναι το Corelle καλύτερο από τη μελαμίνη;

Η μελαμίνη μπορεί να καταναλωθεί με ασφάλεια. Αλλά δεν είναι ασφαλές για φούρνο μικροκυμάτων. Γι’ αυτό μπορείτε να ζεστάνετε φαγητό ή ποτά στο φούρνο μικροκυμάτων, καθώς η Corelle ειδικεύεται σε αυτό. Το Corelle είναι επίσης ανθεκτικό στο σπάσιμο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιο ανθεκτικό από τη μελαμίνη.

Τα μπολ και τα πιάτα μελαμίνης δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο η Correll.

Επομένως, αν και η μελαμίνη θεωρείται ελαφριά και δεν σπάει εύκολα. Αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να επιλέξετε το Corelle από τη μελαμίνη.

Αν συγκρίνετε τα πιάτα σερβιρίσματος, το Pyrex είναι πιο ανθεκτικό από το Corell.

Είναι ασφαλές το πλυντήριο πιάτων Corelle;

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε εάν τα πιάτα σας πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Τα μαγειρικά σκεύη Corelle πλένονται στο πλυντήριο πιάτων. Λάβετε υπόψη ότι αποτελούνται από εύθραυστα γυάλινα υλικά. Επομένως, πρέπει να αφαιρεθεί από το πλυντήριο πιάτων.

Πώς καταλαβαίνετε εάν ένα πιάτο είναι ασφαλές για φούρνο μικροκυμάτων;

Θα πρέπει πάντα να ελέγχετε εάν τα πιάτα σας είναι ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ελέγξετε την ετικέτα του κατασκευαστή.

Εάν το πιάτο δεν έχει ετικέτα Γεμίστε ένα φλιτζάνι με νερό και τοποθετήστε το πιάτο που θέλετε να δοκιμάσετε στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζεσταίνουμε το νερό για περίπου δύο λεπτά.

Χτυπήστε προσεκτικά το πιάτο για να δείτε αν είναι ζεστό. Εάν το δοχείο είναι ζεστό ή καυτό Αποδεικνύεται ότι είναι ασφαλές για φούρνο μικροκυμάτων.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *