Καλύτερο τηγάνι για κοτόπουλο ψησίματος: Top 5 επιλεγμένα

Καλύτερο τηγάνι για κοτόπουλο ψησίματος: Top 5 επιλεγμένα

Ψάχνετε για την καλύτερη κατσαρόλα για να ψήσετε κοτόπουλο; Αν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου εξετάζει τα πέντε κορυφαία για τα καλύτερα τηγάνια για ψήσιμο κοτόπουλου. Θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε τις καλύτερες γλάστρες για τις ανάγκες σας. καθώς και συμβουλές φροντίδας και συντήρησης Είτε λοιπόν είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας. Διαβάστε παρακάτω για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επιλογή και τη χρήση του σωστού τηγανιού κοτόπουλου!

Καλύτερα τηγάνια για Κοτόπουλο ψησίματος: Top 5…

ενεργοποιήστε τη Javascript

Τα κορυφαία 5 τηγάνια μας για ψητό κοτόπουλο

Προεπισκόπηση προϊόν Εκτίμηση
Ειδικά Μαγειρικά Σκεύη από ανοξείδωτο χάλυβα All-Glad με μεγάλο ψήσιμο με σχάρα 13 x 16 σε… 951 κριτικές
Κυκλικό αντικολλητικό τηγάνι ψησταριάς / ψητό με σχάρα - 17 Κυκλικό αντικολλητικό τηγάνι ψησίματος / Ψητήρα με πλέγμα – 17 ίντσες x 13 ίντσες Γκρι 8.060 κριτικές
Επαγγελματικό ταψί Chicago Metallic με αντικολλητικό πλέγμα, μέγεθος 13 Επαγγελματικό ταψί Chicago Metallic με αντικολλητικό πλέγμα, μέγεθος 13″ x 9″, γκρι 6.806 κριτικές
Cusinard Roaster 16 ιντσών, Chef's Classic Rectangular Roaster with Rack, ανοξείδωτο ατσάλι, 7117-16UR Cusinard Roaster 16 ιντσών, Chef’s Classic Rectangular Roaster with Rack, ανοξείδωτο ατσάλι, 7117-16UR 73.720 κριτικές
Farberware Bakeware Αντικολλητικό Ψητήρι από χυτοσίδηρο, Επίπεδη σχάρα, 11 ίντσες x 15 ίντσες, Γκρι Farberware Bakeware Αντικολλητικό Ψητήρι από χυτοσίδηρο, Επίπεδη σχάρα, 11 ίντσες x 15 ίντσες, Γκρι 6.547 κριτικές

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:36

Κριτική για τα 5 καλύτερα τηγάνια για ψητό κοτόπουλο:

1

Καλύτερο συνολικά: Αντικολλητικό ψήσιμο από ανοξείδωτο ατσάλι E751S264 με ράφι μαγειρικών σκευών

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:36

Αν ψάχνετε για το καλύτερο τηγάνι ψησίματος για κοτόπουλο, ρίξτε μια ματιά στο Πλυντήριο πιάτων από ανοξείδωτο χάλυβα E751S264 Μεγάλο αντικολλητικό ψήσιμο 13 ιντσών x 16 ιντσών χωρίς PFOA με σκεύη μαγειρικής. Αντικολλητική επίστρωση χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως το PFOA. Έχει μεγάλη χωρητικότητα που μπορεί να χωρέσει έως και 20 κιλά κοτόπουλο, καθιστώντας το ιδανικό για μεγάλες οικογένειες ή μεγάλες συγκεντρώσεις. Το ψήστη διαθέτει αφαιρούμενη σχάρα που διευκολύνει τη μεταφορά του κοτόπουλου από το τηγάνι στο πιάτο σερβιρίσματος. όταν τελειώσετε το μαγείρεμα Βάλτε τα πάντα στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα.


2

Καλύτερο αντικολλητικό: Κυκλικό αντικολλητικό τηγάνι

Κυκλικό αντικολλητικό τηγάνι ψησταριάς / ψητό με σχάρα - 17
Κυκλικό αντικολλητικό τηγάνι ψησίματος / Ψητήρα με πλέγμα – 17 ίντσες x 13 ίντσες Γκρι

 • Εξαιρετικά μεγάλο ταψί γκριλ με σχάρα: 17 ίντσες x 13 ίντσες. Γκριλ φούρνου με σχάρα.
 • Στιβαρή σχάρα ψησίματος: Το ψήστη διαθέτει μια εύχρηστη σχάρα σε σχήμα U.
 • Θερμαίνεται γρήγορα και ομοιόμορφα: Οι αντικολλητικές συσκευές ψησίματος διαθέτουν κατασκευή από χάλυβα βαρέως τύπου για γρήγορη και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:36

Αν ψάχνετε για μια αντικολλητική επιλογή, προτείνουμε την αντικολλητική σχάρα Circulan Nonstick Grill Pan / Roaster with Rack. Αυτό το ταψί είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο και έχει διπλή αντικολλητική επίστρωση που ροδίζει και χαλαρώνει εύκολα. Το ψήστη διαθέτει αφαιρούμενη σχάρα που διευκολύνει τη μεταφορά του κοτόπουλου από το τηγάνι στο πιάτο. Είναι ασφαλές στο φούρνο στους 500 βαθμούς Φαρενάιτ και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 25 κιλά κοτόπουλου. Πλύνετε το τηγάνι στο χέρι για εύκολο καθάρισμα.


3

Καλύτερο μέταλλο: Επαγγελματική ψησταριά Chicago Metallic με αντικολλητική σχάρα

Εξοικονομήστε 7,50 $

Επαγγελματικό ταψί Chicago Metallic με αντικολλητικό πλέγμα, μέγεθος 13
Επαγγελματικό ταψί Chicago Metallic με αντικολλητικό πλέγμα, μέγεθος 13″ x 9″, γκρι

 • Καθημερινό ταψί: Αυτό το τηγάνι ψησίματος διαθέτει αντικολλητικό τηγάνι γκριλ που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται ακριβώς στο σωστό ύψος μέσα στο ψήσιμο για να ψηθεί χωρίς πολύ λάδι και χυμό. Κατάλληλο για ψήσιμο κρέας, κοτόπουλο, ψάρι και λαχανικά.
 • Καλύτερη θερμική αγωγιμότητα και ομοιόμορφο ψήσιμο: Αυτό το τηγάνι είναι κατασκευασμένο από βαρέως τύπου χάλυβα από κράμα αλουμινίου για καλύτερη αγωγιμότητα της θερμότητας και ομοιόμορφο ψήσιμο.
 • Αντικολλητική επίστρωση: Αυτό το σετ ταψιών γκριλ είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και έχει αντικολλητική επίστρωση για εύκολο ψήσιμο και καθάρισμα.

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:31

Αν ψάχνετε για μια προσιτή επιλογή που εξακολουθεί να προσφέρει ποιοτικά αποτελέσματα, ρίξτε μια ματιά στο Chicago Metallic Professional Roast Pan with αντικολλητική σχάρα. Το ψήστη διαθέτει αφαιρούμενη σχάρα που διευκολύνει τη μεταφορά του κοτόπουλου από το τηγάνι στο πιάτο. Είναι ασφαλές στο φούρνο στους 450 βαθμούς Φαρενάιτ και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 κιλά κοτόπουλου. Πλύνετε το τηγάνι στο χέρι για εύκολο καθάρισμα.


4

Καλύτερος ανοξείδωτος χάλυβας: Cusinard 7117-16UR Chef Classic 16-ιντσών ορθογώνιο ψήσιμο με σχάρα

Cusinard Roaster 16 ιντσών, Chef's Classic Rectangular Roaster with Rack, ανοξείδωτο ατσάλι, 7117-16UR
Cusinard Roaster 16 ιντσών, Chef’s Classic Rectangular Roaster with Rack, ανοξείδωτο ατσάλι, 7117-16UR

 • Διακριτική σχεδίαση: Ο ορθογώνιος ψήστης 16 ιντσών της Cuisinart διαθέτει εξωτερικό από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής απόδοσης και γυαλισμένη λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα. Το ταψί είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει μια μεγάλη γαλοπούλα για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Και είναι εξαιρετικό για λαχανικά με ρίζα αργού ψησίματος.
 • Στιβαρό και ανθεκτικό: Τα στιβαρά ράφια με λαβές από ανοξείδωτο χάλυβα κρατούν το λίπος έξω από το φαγητό και διευκολύνουν την αφαίρεση των συστατικών.
 • Διαστάσεις: Μέγεθος ταψιού: Μήκος 16,8 ίντσες, πλάτος 12,8 ίντσες, ύψος 3,4 ίντσες, λαβή με ράφι μήκους 21,1 ίντσες, πλάτος 12,8 ίντσες και ύψος 5,8 ίντσες.

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:31

Για όσους αγαπούν τα μαγειρικά σκεύη από ανοξείδωτο ατσάλι, προτείνουμε το Cuisinart 7117-16UR Chef’s Classic Ορθογώνιο Ψητήρι 16 ιντσών με σχάρα Εύκολη μετακίνηση μέσα και έξω από τον φούρνο Το ψήστη διαθέτει αφαιρούμενη σχάρα που διευκολύνει τη μεταφορά του κοτόπουλου από το τηγάνι στο πιάτο. Είναι ασφαλές στο φούρνο στους 500 βαθμούς Φαρενάιτ και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 κιλά κοτόπουλο. Βάλτε το όλο στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα όταν τελειώσετε το μαγείρεμα.


5

Καλύτερο ψήσιμο: Farberware Bakeware Non-stick Steel Roaster with Flat Rack, 11-inch x 15-inch, Grey

Farberware Bakeware Αντικολλητικό Ψητήρι από χυτοσίδηρο, Επίπεδη σχάρα, 11 ίντσες x 15 ίντσες, Γκρι
Farberware Bakeware Αντικολλητικό Ψητήρι από χυτοσίδηρο, Επίπεδη σχάρα, 11 ίντσες x 15 ίντσες, Γκρι

 • ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ: Τα βαρέως τύπου ταψιά γκριλ από χάλυβα είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στο στρέβλωση για χρόνια απόδοσης ψησίματος.
 • Ανώτερη εμπειρία μαγειρέματος: Το τηγάνι γκριλ διαθέτει αφαιρούμενη σχάρα επιχρωμιωμένη.
 • Εύκολο καθάρισμα αντικολλητικό ψήσιμο: Αντικολλητικός φούρνος εσωτερικά και εξωτερικά για γρήγορο καθάρισμα και εξαιρετική αποδέσμευση φαγητού. Τα τηγάνια ψησίματος είναι ασφαλή στους 450 βαθμούς F.

Τελευταία επεξεργασία στις 24-06-2023 στις 03:36

Αν ψάχνετε για ένα προσιτό αλλά υψηλής ποιότητας ταψί για τη συνταγή για κοτόπουλο, το Farberware Bakeware Nonstick Steel Roaster with Flat Rack είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Αυτό το ταψί γκριλ είναι κατασκευασμένο από χοντρό χάλυβα και έχει αντικολλητική επίστρωση διπλής στρώσης που του επιτρέπει να ροδίζει και να χαλαρώνει εύκολα. Ο σχεδιασμός επίπεδου ραφιού επιτρέπει στο λίπος και τους χυμούς να στραγγίζουν κατά το μαγείρεμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα κοτόπουλο με πιο υγιεινή γεύση. Τα τηγάνια ψησίματος είναι ασφαλή στους 500 βαθμούς Φαρενάιτ. Και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 κιλά κοτόπουλου όταν τελειώσετε το μαγείρεμα. Διευκολύνετε το πλύσιμο στο χέρι για καθάρισμα.


Πώς να επιλέξετε το καλύτερο ταψί για το ψήσιμο του κοτόπουλου

υλικό

Το υλικό είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή του καλύτερου ταψιού για το ψήσιμο του κοτόπουλου. Το υλικό θα καθορίσει πόσο καλά θα ψηθεί το κοτόπουλο. Πόσο εύκολο είναι να καθαριστεί; Και πόσο θα αντέξει το ταψί;Το αλουμίνιο, ο χάλυβας και το γυαλί είναι τρία κοινά υλικά που χρησιμοποιούνται για τα τηγάνια ψησίματος.

Τα ταψιά αλουμινίου είναι μια καλή επιλογή γιατί θερμαίνονται ομοιόμορφα και είναι ελαφριά, αλλά δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο το ατσάλι και καθαρίζονται πιο δύσκολα.

Ο χάλυβας είναι μια πιο ανθεκτική επιλογή από το αλουμίνιο και θα διαρκέσει περισσότερο. Συνεχής ζέστη αλλά ανύψωση βαρέων βαρών Ο καθαρισμός του χάλυβα μπορεί να είναι πολύ δύσκολος εάν δεν υποβληθεί σε κατάλληλη επεξεργασία.

Το ποτήρι είναι μια καλή επιλογή για το ταψί εάν θέλετε να μπορείτε να δείτε το κοτόπουλο καθώς ψήνεται. Ίση θερμότητα όπως το αλουμίνιο και ο χάλυβας αλλά θα σπάσει αν πέσει Το γυαλί είναι επίσης πιο εύκολο να καθαριστεί από το αλουμίνιο ή το ατσάλι.

μέγεθος τηγανιού

Το μέγεθος του τηγανιού που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από το πόσο κοτόπουλο θέλετε να ψήσετε ταυτόχρονα. Ένα μικρό τηγάνι μπορεί να είναι αρκετό για 2-3 στήθη κοτόπουλου, ενώ ένα μεγάλο τηγάνι είναι ιδανικό για ολόκληρο κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Αν σκοπεύετε να μαγειρέψετε πολύ κοτόπουλο ταυτόχρονα Επενδύστε σε ένα φούρνο πολλαπλών ταψιών ή φούρνο γκριλ που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

προϋπολογισμός

Όταν επιλέγετε το καλύτερο ταψί για το ψήσιμο του κοτόπουλου Η τιμή δεν πρέπει να είναι η μόνη εκτίμηση, ωστόσο, είναι σημαντικό να ορίσετε έναν προϋπολογισμό πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Οι τιμές των τηγανιών κυμαίνονται από $20 έως $100 ή περισσότερο, ανάλογα με το υλικό, το μέγεθος και τη μάρκα. Επιλέξτε το καλύτερο τηγάνι που καλύπτει τις ανάγκες σας και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Φροντίδα και συντήρηση ταψιών ψησίματος κοτόπουλου

Αφού επιλέξετε το σωστό ταψί για το κοτόπουλο σας Είναι σημαντικό να το φροντίζετε για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη φροντίδα της νέας σας γλάστρας.

 1. Πλύνετε το τηγάνι πριν τη χρήση και στεγνώστε το.
 2. όταν πλένετε το τηγάνι Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών καθαριστικών ή καθαριστικών καθώς μπορεί να καταστρέψουν την επιφάνεια του τηγανιού.
 3. μετά από κάθε χρήση Πλένουμε το τηγάνι με ζεστό νερό και σαπούνι. Εάν έχει κολλήσει φαγητό Μουλιάστε τα πιάτα σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά πριν τα ξεπλύνετε.
 4. Σκουπίστε το τηγάνι μετά το πλύσιμο και φυλάξτε το σε δροσερό και στεγνό μέρος.
 5. Αν το ταψί σας είναι στρωμένο με αντικολλητικό Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών ταψιών ή πλυντηρίων κατά τον καθαρισμό. Χρησιμοποιήστε ξύλινα ή πλαστικά σκεύη. και πλύνετε το τηγάνι στο χέρι με ήπιο σαπούνι

συμπέρασμα

Μετά την ανασκόπηση των κορυφαίων 5 καλύτερων τηγανιών για ψήσιμο κοτόπουλου, εδώ είναι τα κορυφαία 5 καλύτερα τηγάνια για ψήσιμο κοτόπουλου. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε ποια υλικά, μεγέθη και προϋπολογισμός είναι πιο σημαντικά για εσάς. εξαρτάται από αυτούς τους παράγοντες Τα διαφορετικά τηγάνια θα λειτουργήσουν καλύτερα για κάθε άτομο, ωστόσο, όλα τα τηγάνια στη λίστα μας είναι καλές επιλογές για όποιον του αρέσει να ψητό κοτόπουλο. με την κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση Αυτά τα τηγάνια θα κρατήσουν για χρόνια.

FAQ

Ποιο τηγάνι είναι καλύτερο για ψητό κοτόπουλο;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τηγανιών για ψήσιμο κοτόπουλου. Οι λαμαρίνες είναι ο πιο κοινός τύπος ταψιού. Είναι ένα επίπεδο ορθογώνιο σχήμα με πλευρές που έχουν συνήθως ύψος περίπου μια ίντσα.

Τα τηγάνια μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι ή γυαλί. Ένας άλλος τύπος τηγανιού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο κοτόπουλου είναι ένα τηγάνι γκριλ. Τα τηγάνια ψησίματος είναι ελαφρώς πιο βαθιά από τα τηγάνια λαμαρίνας και έχουν τις πλευρές τους να είναι δύο ή τρεις ίντσες ψηλές.

Είναι και ορθογώνιο. Τα τηγάνια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο. Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας για να αποφασίσετε ποιος τύπος τηγανιού είναι καλύτερος για ψήσιμο κοτόπουλου.

Αν θέλετε το κοτόπουλο να έχει τραγανή πέτσα Οι λαμαρίνες είναι η καλύτερη επιλογή. Αν ψάχνετε για ζουμερό κοτόπουλο Το ψήσιμο στο τηγάνι είναι η καλύτερη επιλογή.

Ποιο υλικό είναι καλύτερο για τηγάνια;

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ψήσιμο των τηγανιών. Αλλά μερικά πράγματα είναι καλύτερα από άλλα. Το καλύτερο υλικό για τηγάνια γκριλ είναι ανθεκτικό και καλή αγωγιμότητα θερμότητας. Το υλικό που πληροί αυτά τα δύο κριτήρια είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας.

Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τηγάνια γκριλ, επειδή είναι ανθεκτικό και μεταφέρει τη θερμότητα ομοιόμορφα. Ένα άλλο υλικό που είναι ανθεκτικό και μπορεί να λειτουργήσει ζεστό είναι ο χυτοσίδηρος Ωστόσο, ο χυτοσίδηρος δεν καθαρίζεται τόσο εύκολα όσο ο ανοξείδωτος χάλυβας.

Αν ψάχνετε για ένα ταψί που καθαρίζεται εύκολα, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι η καλύτερη επιλογή.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *