Αξίζει τον κόπο να αποκτήσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού; Κόστος & Οφέλη

Αξίζει τον κόπο να αποκτήσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού; Κόστος & Οφέλη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αγοράς ψωμιού

Το μαγείρεμα και το ψήσιμο είναι καλές δραστηριότητες για να αφιερώσετε χρόνο. Αυτό θα αποδώσει και θα έχετε ένα υπέροχο γεύμα μέχρι να τελειώσετε. Ωστόσο, πολλά πιάτα περιλαμβάνουν ψωμί, γι’ αυτό και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ψωμί από το κατάστημα. που σας κάνει να μην μπορείτε να μαγειρέψετε στο σπίτι έχοντας αυτό κατά νου Θα πρέπει να σκεφτείτε το ερώτημα εάν αξίζει τον κόπο να αγοράσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε έναν παρασκευαστή ψωμιού, το κόστος, τη μάρκα, τη χρησιμότητα και άλλους παράγοντες. Για να αποφασίσετε εάν μια παρασκευάστρια ψωμιού είναι η καλύτερη αγορά για εσάς. Πρέπει να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά. Μπορείτε να διαβάσετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ψωμιού εδώ.

Οφέλη από την αγορά ψωμιού

Γενικά, οι αρτοποιοί και οι αρτοπαρασκευαστές είναι πολύ χρήσιμες συσκευές με δύο επιλογές ψησίματος: το ψήσιμο με συναγωγή και το συμβατικό ψήσιμο. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό. Και ο ψωμιτζής τους καταφέρνει να καθαρίσει τη σκόνη στα ράφια. Αν πρόκειται να αγοράσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού Είναι σημαντικό να είστε σίγουροι για το ψήσιμο του ψωμιού. Διαφορετικά είναι σπατάλη χρημάτων.

Εδώ είναι τα οφέλη από την αγορά ψωμιού.

Είναι βολικό να έχεις ψωμί.

Πρώτον, θα ήταν βολικό να έχετε έναν παρασκευαστή ψωμιού. Το να έχετε έναν παρασκευαστή ψωμιού σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσετε αρτοσκευάσματα και άλλα πιάτα. να χρησιμοποιήσει ψωμί Μπορείτε επίσης να φτιάξετε απλό ψωμί για σάντουιτς και τοστ.

Επιπλέον, το να έχετε έναν παρασκευαστή ψωμιού σημαίνει ότι έχετε πάντα κάτι να κάνετε τα Σαββατοκύριακα. Θα πρέπει να σας διασκεδάσει όταν έχετε διακοπές το Σαββατοκύριακο.

Δυστυχώς, η παρασκευή ψωμιού χωρίς αρτοποιό απαιτεί πολλή συντήρηση. Η διαχείριση της μαγιάς μπορεί να είναι δύσκολη. Μάλλον θα χαρείτε να το παρακολουθήσετε τα Σαββατοκύριακα. Αλλά δεν θα θέλετε να το παρακολουθείτε κάθε βράδυ όταν επιστρέφετε από τη δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ευτυχώς, ο παρασκευαστής ψωμιού λύνει αυτό το πρόβλημα.

Ο αρτοπαρασκευαστής έρχεται με χρονόμετρο και θα ετοιμάσει το ψωμί σας όποτε το χρειαστείτε. Σχεδιάστε να ολοκληρώσετε το ψήσιμο όταν ξυπνήσετε και να έχετε φρεσκοψημένο ψωμί το πρωί. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάθε μέρα, ώστε να έχετε φρέσκο ​​ψωμί για πρωινό. Οι περισσότεροι παρασκευαστές ψωμιού έχουν ένα χρονικό όριο 12 ωρών, επομένως μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε το ψήσιμο πριν πάτε για ύπνο.

Αν το απλό ψωμί είναι βαρετό, μην φοβάστε. Πολλοί παρασκευαστές ψωμιού διαθέτουν αυτόματους διανομείς ξηρών καρπών και φρούτων. Αυτοί οι διανομείς τροφοδοτούν τα συστατικά απευθείας στη ζύμη, ώστε να μπορείτε να αρωματίσετε το ψωμί σας με ξηρούς καρπούς, φρούτα, σταφίδες ή οτιδήποτε θέλετε. Καλύτερα να αγοράσετε ένα με αυτούς τους διανομείς.

Δεν χρειάζεται να ζυμώσετε το ψωμί σας.

Αν και η παρασκευή ρότι είναι χρήσιμη Αλλά είναι επίσης η άσκηση που μπορεί να επηρεάσει και εσάς. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη διαδικασία ψησίματος ψωμιού. Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι το ψήσιμο του ψωμιού. Ωστόσο, ορισμένες πτυχές της παρασκευής ψωμιού απαιτούν πολλή προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, το ζύμωμα του ψωμιού απαιτεί πολλή δουλειά. Ζύμωμα σημαίνει ζύμωμα της ζύμης με το χέρι για να αναπτυχθεί η γλουτένη στη ζύμη. Αυτό δίνει στο ψωμί καλή υφή και υφή.Επιπλέον, το ζύμωμα του ψωμιού κατανέμει ομοιόμορφα όλα τα συστατικά ενώ αφήνει τον αέρα να εισέλθει. αν δεν υπάρχει αέρας Το ψωμί σας θα είναι πολύ επίπεδο. Ο αέρας στη ζύμη του ψωμιού της δίνει μια ελαφριά και αέρινη υφή όταν τελειώσει το ψήσιμο.

Αν και είναι ωραίο να έχεις πούδρα στο χέρι. Χρειάζεται όμως πολύς χρόνος και προσπάθεια για να ζυμωθεί σωστά. Το καλύτερο στοίχημά σας για να αποφύγετε αυτό το βήμα είναι να αγοράσετε μια μηχανή παρασκευής ψωμιού. Ο παρασκευαστής ψωμιού είναι εξαιρετικός στο να ζυμώνει ψωμί αυτόματα. Έτσι φτιάχνεις την άλλη πλευρά του σπιτικού ψωμιού. Συμπληρώστε και αφήστε τη μηχανή να συνεχίσει να ζυμώνει τη ζύμη.

Η μηχανή ψωμιού είναι καθαρή και εύκολη στη χρήση.

Το ψήσιμο και το μαγείρεμα μπορεί να είναι ακατάστατο. Αν δεν είσαι οργανωμένος Η κουζίνα σας μπορεί να καταστραφεί όταν ψήνετε ψωμί. Ευτυχώς, ο παρασκευαστής ψωμιού κάνει εξαιρετική δουλειά για να τα διατηρεί όλα τακτοποιημένα.

Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να καθαρίσετε και να συντηρήσετε τον ψωμί σας.

Όλα τα συστατικά που απαιτούνται για το ψήσιμο του εξατομικευμένου ψωμιού μπαίνουν στον αρτοπαρασκευαστή. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει λιγότερη σύγχυση. Απλώς προσθέστε τα υλικά στον παρασκευαστή ψωμιού, πατήστε το κουμπί έναρξης, ρυθμίστε το χρονόμετρο και είστε έτοιμοι. Η κουζίνα σας θα είναι ασφαλής. Εκτός από μικρές διαρροές από την τοποθέτηση των υλικών στον αρτοπαρασκευαστή.

από τις συμβουλές μας Ένα άλλο πλεονέκτημα των αρτοπαρασκευαστών είναι η ευκολία χρήσης τους. Δεν χρειάζεστε έναν τόνο οδηγών για να ξεκινήσετε. Αρκεί να ξέρεις τι υλικά να βάλεις στην αρτοπαρασκευή. Δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να αποκτήσετε νόστιμο, αφράτο ψωμί.

Τα σπιτικά ψωμιά είναι πιο υγιεινά από τα επεξεργασμένα.

Όλοι αναζητούν πάντα νέους τρόπους. Για να διατηρούμε πάντα καλή υγεία Το να παραμείνετε υγιείς δεν είναι εύκολο αυτές τις μέρες. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από ανθυγιεινά επεξεργασμένα τρόφιμα. Αυτό κάνει την απώλεια βάρους μια πρόκληση. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε την καλή υγεία είναι να προετοιμάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο φαγητό στο σπίτι. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι τραβούν τη γραμμή για να φτιάξουν το δικό τους ψωμί.

Ωστόσο, αν επιλέξετε να φτιάξετε το δικό σας ψωμί. Το σώμα σας θα ωφεληθεί από αυτό. Το σπιτικό ψωμί είναι πιο υγιεινό από το ψωμί που αγοράζεται στο κατάστημα. Πιο υγιεινό από το ψωμί που υπάρχει στα περισσότερα αρτοποιεία.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι φτιάχνουν ψωμί βελτιώνοντας το ψήσιμο τους. Αν φτιάχνεις το δικό σου ψωμί Μπορείτε να αντικαταστήσετε τις βελτιώσεις στο ψήσιμο με πιο υγιεινά συστατικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιολογικό αλεύρι ψωμιού αντί για κανονικό αλεύρι. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι χωρίς γλουτένη εάν έχετε διατροφικούς περιορισμούς.

Υπάρχουν πολλά βιβλία μαγειρικής με συνταγές ψωμιού διαθέσιμα προς αγορά. συμπεριλαμβανομένου του ψωμιού χωρίς γλουτένη Τι θα λέγατε να φτιάξετε το δικό σας σκορδόψωμο; Αυτά τα βιβλία θα σας δώσουν πολλές ιδέες για το πώς να ψήσετε ψωμί με νέους, δημιουργικούς και υγιεινούς τρόπους. Ο παρασκευαστής ψωμιού θα σας βοηθήσει μόνο στη διαδικασία.

για να μην πω Πολλοί παρασκευαστές ψωμιού διαθέτουν προ-προγραμματισμένες ρυθμίσεις για το ψήσιμο διαφορετικών τύπων ψωμιού. Για παράδειγμα, το Cusinart CBK 200 προσφέρει μια ποικιλία από ψωμιά που μπορείτε να φτιάξετε με έναν προγραμματισμένο κύκλο:

 • Αυγόφετες
 • ιταλικό ψωμί
 • γρήγορο ψωμί
 • γλυκό ψωμί
 • βιοτεχνικό ψωμί
 • Ψωμί χωρίς γλουτένη

Θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Η οικονομία αλλάζει συνεχώς. και εξαιτίας αυτού Είναι σημαντικό να παραμένετε στην κορυφή των οικονομικών σας. με πληθωρισμό ρεκόρ Όλοι λοιπόν αναζητούν τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Μπορεί να μην πιστεύετε ότι η αγορά ενός ακριβού ψωμιού θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Αλλά μπορεί να βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Οι περισσότεροι παρασκευαστές ψωμιού κοστίζουν μεταξύ $65 και $320. Είναι ακριβό, αλλά αποδίδει μετά από λίγο. Η ποσότητα του ψωμιού που θα φτιάξετε θα καθορίσει πόσο χρόνο χρειάζεται για να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να λάβετε την επιστροφή των χρημάτων σας, ωστόσο, εάν είστε οικογένεια που τρώει πολύ ψωμί. Θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω νωρίτερα από ό,τι περιμένατε.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντικατάσταση της αρτοπαρασκευής σας μακροπρόθεσμα. Οι περισσότεροι αρτοπαρασκευαστές έχουν ηλικία τουλάχιστον μια δεκαετίας. Δεν θα παρατηρήσετε κανένα πρόβλημα με αυτό για χρόνια.

Το κόστος μιας φραντζόλας 1,5 λιβρών με είδη πρώτης ανάγκης είναι περίπου 1,50 $. Το φθηνότερο και πιο συνηθισμένο καρβέλι λευκό ψωμί κοστίζει τουλάχιστον 3 $. Το υγιεινό, δελεαστικό ψωμί κοστίζει έως και 15 $ το καρβέλι. Ως αποτέλεσμα, θα δείτε πόσα χρήματα έχετε εξοικονομήσει χρήματα σε έναν παρασκευαστή ψωμιού την τελευταία δεκαετία.

Ο παρασκευαστής ψωμιού κάνει περισσότερα από το να ψήνει ψωμί.

Ένας άλλος λόγος για να αγοράσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού είναι ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από το απλό ψωμί. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού ή ψωμιού.

Προετοιμασία της ζύμης για πίτσα

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρασκευαστή ψωμιού σας για να φτιάξετε καταπληκτικά πιάτα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε σάλτσες, σούπες, κέικ, γιαούρτι, μαρμελάδα, ζύμη πίτσας, πιάτα με ρύζι και ομελέτα, εάν ο φούρνος σας δεν είναι ομοιόμορφος. Μπορεί να λειτουργήσει ως μίνι φούρνος. Δεν είπε τι θα μαγειρέψει. Αλλά θα μαγειρέψει πολύ φαγητό.

Μειονεκτήματα από την αγορά ψωμιού

Αν και η αγορά ψωμιού έχει πολλά πλεονεκτήματα Υπάρχουν όμως και κάποια μειονεκτήματα. Εδώ θα εξηγήσουμε τα μειονεκτήματα της αγοράς ψωμιού για το σπίτι σας. Έτσι, μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση: “Αξίζει να αγοράσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού;”

Απαιτείται πολλή επίβλεψη.

πριν ξεκινήσουμε εδώ Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των ελέγχων που πρέπει να κάνετε εξαρτάται από το μηχάνημα που αγοράζετε. Για ορισμένα μηχανήματα δεν χρειάζεται καν να κοιτάξετε. Αλλά αυτές οι συσκευές τείνουν να είναι πιο ακριβές με βάση την τιμή.

Οι μηχανές παρακολούθησης απαιτούν από εσάς να παρακολουθείτε τη ζύμη σε κάθε βήμα της διαδικασίας ψησίματος. Ως αποτέλεσμα, το ψήσιμο του ψωμιού είναι λιγότερο αυτοματοποιημένο και λιγότερο βολικό. Η αγορά ενός αυτοματοποιημένου μηχανήματος είναι μια βέλτιστη πρακτική.

Οι τεκτονικές δομές είναι δύσκολο να γίνουν σωστά.

Αυτό το μειονέκτημα είναι συχνά προαιρετικό. Αλλά πολλοί άνθρωποι αγαπούν το τραγανό, τραγανό ψωμί. Δεν θα πάρετε την τραγανή κρούστα που θέλουν πολλοί. Αυτό το ατυχές γεγονός οφείλεται στο γεγονός ότι οι μηχανές ψωμιού δεν χρησιμοποιούν ατμό για το ψήσιμο. Αντίθετα, ψήνεται σε ένα ταψί. Ως αποτέλεσμα, το ψωμί μπορεί να μην είναι τόσο τραγανό όσο θα θέλατε.

καταλαμβάνει πολύ χώρο

Και πάλι, αυτό το θέμα είναι προσωπικό καθώς εξαρτάται από την κατάσταση της ζωής σας. Εάν ζείτε σε ένα μεγάλο σπίτι ή διαμέρισμα με πολύ χώρο μπάνιου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέγεθος του ψωμιού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε μια βολική τοποθεσία.

Ωστόσο, εάν δεν έχετε πολύ χώρο στο ντουλάπι. Μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε τον παρασκευαστή ψωμιού στον πάγκο. Οι παρασκευαστές ψωμιού είναι δύσκολοι. Αυτό απαιτεί πολύ χώρο πάγκου. Η αποθήκευση τους στον πάγκο θα περιορίσει τον χώρο σας για να φτιάξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από ψωμί.

πάγκος ψωμιού

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να σχεδιάσετε πού θα αποθηκεύσετε την παρασκευάστρια άρτου σας πριν την αγοράσετε. Εύκολο να βρείτε ένα μέρος όπου μπορούν να αποθηκευτούν. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας εμποδίσει όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Ελέγξτε τι μέγεθος παρασκευαστή ψωμιού χρειάζεστε και πάρτε το σπίτι πριν αγοράσετε. Συγκρίνετε αυτά τα μεγέθη με διαφορετικές περιοχές της κουζίνας σας, ώστε να γνωρίζετε ποιες επιλογές έχετε.

Δεν μπορείτε να φτιάξετε ψωμί με προζύμι στους περισσότερους αρτοπαρασκευαστές.

Το προζύμι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη ψωμιού. Είναι μαλακό, ελαφρύ και νόστιμο, με αποτέλεσμα να το λατρεύουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να φτιάξετε προζύμι σε μια νέα παρασκευαστή ψωμιού.

Βλέπετε, το ζυμωτό ψωμί έχει διαφορετικό χρόνο φουσκώματος και διόγκωσης από το κανονικό ψωμί.Το προζύμι χρειάζεται γενικά περισσότερο χρόνο για να ψηθεί από την κανονική μαγιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ψήνει καλά ο αρτοπαρασκευαστής. Θα πρέπει να ψήσετε το ζυμωτό ψωμί στο φούρνο και να ρυθμίσετε το χρονόμετρο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειροκίνητη μέθοδο που συνοδεύει ορισμένους παρασκευαστές ψωμιού. Μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ώρα. Αλλά για να καταλάβετε πώς να φτιάξετε ψωμί με προζύμι σε έναν παρασκευαστή ψωμιού θα χρειαστεί λίγος επιπλέον χρόνος. Είναι πιο εύκολο να το κάνετε σε φούρνο όπου γνωρίζετε τη σωστή θερμοκρασία.

Το ψωμί που παρασκευάζεται σε έναν παρασκευαστή ψωμιού μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Ίσως πιστεύετε ότι το ψήσιμο του ψωμιού στον αρτοπαρασκευαστή θα το αποτρέψει από το να ξινίσει. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Ο αρτοπαρασκευαστής δεν σου χαλάει το ψωμί.

Τα προβλήματα μαγειρέματος στον παρασκευαστή ψωμιού δεν θα λυθούν με την προσαρμογή των ρυθμίσεών σας. Το ψωμί είναι ασταθές και μπορεί να μην φουσκώσει για διάφορους λόγους. Ακολουθούν ορισμένα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη χρήση ψωμιού.

πέφτει ψωμί

Το ψωμί σας θα καταρρεύσει στον αρτοπαρασκευαστή. Μετά παίρνετε ένα επίπεδο και σκληρό κουλούρι. Μπορεί να μην συμβεί από την αρχή. Αν σπάσει θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

χοντρό και βαρύ ψωμί

Επιπλέον, το ψωμί μπορεί να βγει βαρύ και πυκνό. Αυτό συμβαίνει εάν το μηχάνημά σας δεν ζυμώνει αρκετά. Αν το ζύμωμα της ζύμης δεν είναι αρκετό Η ζύμη δεν θα πάρει αρκετό αέρα και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πυκνή ζύμη.

ωμό ψωμί

Είναι πιθανό το ψωμί σας να μην έχει ψηθεί καλά. Το χειρότερο σενάριο είναι να κολλάει μέσα. Εάν αυτό Δείχνει ότι δεν είναι όλα ώριμα ακόμα. και ως εκ τούτου δεν μπορεί να φαγωθεί. Επιπλέον, το μαγείρεμα δεν θα μαυρίσει το πάνω μέρος.

προβλήματα με την αισθητική

Τέλος, μπορεί να εμφανιστούν αισθητικά προβλήματα όταν ψήνετε το ψωμί. ειδικά Είναι σύνηθες φαινόμενο οι άνθρωποι να ανοίγουν τον ψωμί τους και να βρίσκουν μια μεγάλη τρύπα στη μέση του ψωμιού. Τα πλαϊνά ψωμάκια είναι ένα κοινό πρόβλημα όταν μαγειρεύετε με ψωμί.

Αυτά τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του μηχανήματος. Χρειάζεται όμως πολύς χρόνος. Δεν είναι σαν την αντιμετώπιση προβλημάτων κώδικα που πρέπει να διορθώσετε ή τα συστήματα που πρέπει να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε. Όλοι οι αρτοποιοί είναι διαφορετικοί. Επομένως, οι λύσεις διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή.

μπορεί να είναι πολύ δυνατά

Το τελευταίο πρόβλημα με τις μηχανές ψωμιού είναι ότι τείνουν να κάνουν πολύ θόρυβο. όχι μόνο θορυβώδες Αλλά δονείται επίσης πολύ, οπότε αν η ψωμί σας κάθεται στον πάγκο. Θα κάνει περισσότερο θόρυβο όταν δονείται σε σκληρές επιφάνειες. Αυτό δεν θα ενοχλήσει μόνο εσάς και την οικογένειά σας. Μπορεί επίσης να ενοχλήσει τους γείτονές σας αν μένετε σε πολυκατοικία.

Πρέπει να αγοράσετε έναν παρασκευαστή ψωμιού;

Διαβάστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς ψωμιού. Να το αγοράσω ή όχι; Εξαρτάται από την ατομική κατάσταση.

Αγοράστε έναν παρασκευαστή ψωμιού αν έχετε.

 • Χρειάζεστε ψωμί και δεν υπάρχει φούρνος κοντά.
 • Έχετε αρκετό χώρο στον πάγκο σας.
 • Τα οικονομικά είναι στενά και πρέπει να βρεις τρόπο να αποταμιεύσεις.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες λειτουργίες της μηχανής, για παράδειγμα, για να φτιάξετε γιαούρτι, φρέσκα ζυμαρικά, μαρμελάδα κ.λπ.

Μην αγοράζετε έναν παρασκευαστή ψωμιού.

 • Πρέπει να φτιάξετε ειδικά ψωμιά και να ελέγχετε κάθε πτυχή της διαδικασίας ψησίματος.
 • Δεν θα αφήσετε τα θορυβώδη μηχανήματα να λειτουργούν στο παρασκήνιο.
 • Επιτέλους θα αποκτήσετε τον τέλειο κότσο χωρίς αισθητικά προβλήματα.
 • έχετε μια μικρή κουζίνα

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *