Ένας οδηγός για το κάπνισμα τροφίμων σε μια εσωτερική σχάρα

Ένας οδηγός για το κάπνισμα τροφίμων σε μια εσωτερική σχάρα

Είναι δυνατό, αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποια πρόσθετα ή να χρησιμοποιήσετε ένα καπνιστή εσωτερικού χώρου.

Μπορώ να καπνίσω στην εσωτερική ψησταριά; Χρειάζομαι ηλεκτρονικό τσιγάρο; Αναρωτιέστε αν μπορείτε να καπνίσετε φαγητό σε μια απλή ψησταριά εσωτερικού χώρου;

καπνιστό κρέας Μια εσωτερική ψησταριά μπορεί να φαίνεται αδύνατη. Αλλά μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας μια ψησταριά εσωτερικού χώρου με μια συσκευή καπνίσματος ή έναν εσωτερικό καπνιστή. Αν θέλετε να καπνίσετε φαγητό αλλά όχι εξωτερικός χώρος Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εσωτερική σχάρα για να απολαύσετε τρυφερά καπνιστά κρέατα.

Το Arden Indoor Smoker είναι ιδανικό για το κάπνισμα κρέατος σε εσωτερικούς χώρους.

Διαβάστε παρακάτω για συμβουλές για το πώς να καπνίζετε φαγητό στην εσωτερική ψησταριά σας και περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες για να δώσετε στο κρέας σας αυτή την καπνιστή γεύση.

Τι είναι μια ψησταριά εσωτερικού χώρου;

Η ψησταριά εσωτερικού χώρου είναι μια μικρή ηλεκτρική ψησταριά που δεν βγάζει καπνό και είναι ασφαλής για χρήση στο σπίτι σας. Οι περισσότερες εσωτερικές ψησταριές είναι ηλεκτρικές. Μπορείτε όμως να βρείτε και εσωτερικές ψησταριές με κάρβουνο και ψησταριές εσωτερικού αερίου.

βίντεο YouTube

Cusinard 5 σε 1 Ηλεκτρική αντικολλητική σχάρα και σχάρα

Υπάρχουν επίσης υποκαπνιστές σχεδιασμένοι για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Έτσι μπορείτε να δώσετε στο κρέας σας μια καπνιστή γεύση ακόμα κι αν δεν έχετε εξωτερικό χώρο.

Τύποι ψησταριών και καπνιστών εσωτερικού χώρου

Αν αναρωτιέστε τη διαφορά μεταξύ ψησταριάς εσωτερικού χώρου και καπνιστών, Αυτή η ενότητα παρέχει μια σύντομη επισκόπηση. από διάφορες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε

ηλεκτρική σχάρα

Μια ηλεκτρική ψησταριά, γνωστή και ως ψησταριά χωρίς καπνό, είναι ο πιο κοινός τύπος ψησταριάς εσωτερικού χώρου που θα συναντήσετε. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική ενέργεια για να δημιουργήσετε περισσότερη θερμότητα από μια ακατέργαστη φωτιά με την καύση αερίου, κάρβουνου ή ροκανιδιών ξύλου, γενικά μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για τις ψησταριές εσωτερικού χώρου. Αλλά είναι πιο δύσκολο να καπνίσεις.

ψητό κοτόπουλο και λαχανικά εσωτερικού χώρου

Οι εσωτερικές ψησταριές είναι ιδανικές για το μαγείρεμα κρέατος. Αλλά είναι δύσκολο να αποκτήσεις αυτή την καπνιστή γεύση.

ψησταριά αερίου

Οι ψησταριές υγραερίου είναι οι λιγότερο χρησιμοποιούμενες ψησταριές εσωτερικού χώρου. Δεν πρέπει να υπάρχει πολύ αέριο στο σπίτι σας. και ψησταριά υγραερίου για μη καπνιστές, καθώς και ηλεκτρική ή ψησταριά κάρβουνου.

σόμπα κάρβουνου

Πολλοί καπνιστές κρέατος προτιμούν τις ψησταριές με κάρβουνα λόγω του έντονου καπνιστού αρώματος που φέρνουν στο κρέας ή τα λαχανικά. Οι ψησταριές με κάρβουνα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καπνίσετε φαγητό σε εσωτερικούς χώρους. γιατί βγάζει καπνό πολύ εύκολα Αλλά μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά αν δεν προσέξεις.

Ηλεκτρική κουκούλα

Ένας ηλεκτρικός καπνιστής είναι παρόμοιος με μια ηλεκτρική ψησταριά. Αλλά γενικά λειτουργεί μόνο με αργό κάπνισμα κρέατος. Κάτι παραπάνω από ένα γρήγορο γκριλ ή σχάρα Ένας ηλεκτρικός καπνιστής λειτουργεί παρόμοια με έναν καπνιστή μπάρμπεκιου. Αλλά μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ροκανίδια ή κάρβουνο.

Μαγειρική εστία καπνίσματος

Ο καπνιστής φούρνου είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το κάπνισμα κρέατος στο σπίτι. Είναι επίσης ευέλικτες συσκευές κουζίνας.

Είναι μια κατσαρόλα με στιβαρό καπάκι για να μαζεύει καπνό και να μαγειρεύει το κρέας. Ένας καπνιστής μαγειρικής εργάζεται σε ηλεκτρική ψησταριά, ψησταριά με κάρβουνο, σόμπα αερίου, εστίες μαγειρέματος ή φούρνο.

Η διαδικασία του καπνίσματος φαγητού στην εσωτερική σχάρα

Το φαγητό μπορεί να καπνιστεί στην εσωτερική σχάρα. Η ψησταριά εσωτερικού χώρου είναι επίσης ψησταριά χωρίς καπνό. Αλλά αυτή η ετικέτα δεν είναι απολύτως ακριβής. Μπορείτε να καπνίσετε φαγητό στην εσωτερική σχάρα. Τα βήματα θα διαφέρουν ανάλογα με τη σχάρα σας. Αλλά παρακάτω είναι μια επισκόπηση του πώς να καπνίζετε κρέας σε εσωτερικούς χώρους.

Εικόνα μιας γυναίκας που εγκαθιστά μια πλάκα σχάρας μέσα

Οι πλάκες στο εσωτερικό πλέγμα αφαιρούνται για εύκολο καθάρισμα.

1. Προθερμάνετε το τηγάνι ή το γκριλ σας πριν βάλετε το κρέας στην επιφάνεια.

2. Εάν έχετε θέση για παλιοσίδερα Τοποθετήστε τα ροκανίδια μέσα ή κάτω από το ταψί.

3. Τοποθετήστε το φαγητό σας στη σχάρα.

4. Καλύψτε σφιχτά το φούρνο με ένα καπάκι ή αλουμινόχαρτο.

5. Ρυθμίστε το γκριλ σε μέτρια θερμοκρασία μεταξύ 225ºF και 275ºF.

6. Καπνίζετε τη συνιστώμενη διάρκεια ανάλογα με το φαγητό στη σχάρα.

Συμβουλές για το κάπνισμα τροφίμων σε εσωτερικές ψησταριές

Εάν χρησιμοποιείτε ψησταριά εσωτερικού χώρου ή καπνιστή για πρώτη φορά Λάβετε υπόψη αυτές τις χρήσιμες συμβουλές.

ψητό καρύκευμα

Δεν έχει σημασία ποια ψησταριά θα αγοράσετε. Θα χρειαστείτε καρυκεύματα για να κάνετε το ψητό νόστιμο. σε οποιοδήποτε καρύκευμα γκριλ Καθαρίστε το καλά με ένα σφουγγάρι και νερό.

Μόλις στεγνώσετε τη σχάρα Εφαρμόστε μια λεπτή επικάλυψη μαγειρικού λαδιού. Στη συνέχεια ανάβουμε το γκριλ σε χαμηλή φωτιά. για ώρες Αυτή η διαδικασία καρυκεύματος καίει τις αρχικές χημικές ουσίες που μπορούν να αλλάξουν τη γεύση του φαγητού σας.

χρησιμοποιήστε έναν αισθητήρα θερμοκρασίας

Ορισμένες ψησταριές διαθέτουν θερμόμετρο για να σας ενημερώνει για τη θερμοκρασία μέσα στη σχάρα. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν αισθητήρα θερμόμετρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία μέσα σε κάθε κομμάτι κρέατος. Ένα θερμόμετρο κρέατος είναι απαραίτητο γιατί δεν θέλετε να σερβίρετε το κρέας μισοψημένο.

Ακολουθήστε τις οδηγίες θερμοκρασίας.

Ορισμένοι οικιακούς μάγειρες τείνουν να παρακολουθούν τη θερμοκρασία και οπτικά. Και αν δεν είστε επαγγελματίας, μην το κάνετε ενώ ψήνετε. Να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε μέχρι ο αισθητήρας ψησταριάς ή το θερμόμετρο να σας δώσει μια ακριβή ένδειξη των κοπών σας.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να προσθέσουν το κρέας πριν φτάσει σε πλήρη θερμοκρασία. Αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις. Αυτό διασφαλίζει ότι το κρέας δεν έχει παραψηθεί ή παραψηθεί.

πειραματιστείτε με παλιοσίδερα

Δεν λειτουργούν όλες οι ηλεκτρικές ψησταριές ή οι καπνιστές εσωτερικού χώρου με ροκανίδια. Αλλά οι καλύτερες σόμπες έχουν μια θέση για την καύση ξύλου. Αν σας ενδιαφέρει να κάψετε ροκανίδια Μπορείτε να πειραματιστείτε για να δείτε πώς λειτουργούν τα διάφορα είδη ξύλου και κρέατος.

Παρακάτω είναι ένας απλός οδηγός. ποια ροκανίδια συνδυάζονται καλύτερα με ποια κρέατα Αλλά γίνετε δημιουργικοί με τα αποκόμματά σας για να δείτε ποιες γεύσεις σας αρέσουν!

  • Λαχανικά: Hickory, πεκάν, σφεντάμια
  • Ψάρια: Σκλήθρα, Δρυς, Μεσκίτσο

  • Κοτόπουλο: Πεκάν, Μεσκίτι, Κεράσια, Μήλα.
  • Μπέικον: αγριόχορτο, δρυς, λευκή βελανιδιά, πεκάν, καρύδια, κεράσια, μήλα, ροδάκινα.
  • Μοσχάρι: Hickory, Maple, Pecan, Oak

Ορισμένοι γνώστες του καπνιστού κρέατος μπορεί να βρουν αηδιαστική την ανάμειξη ροκανιδιών. Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι διασκεδαστικό και δημιουργεί περίπλοκες, έντονες γεύσεις στο κρέας.

Με το πασο σου

όπως ήδη αναφέρθηκε Να είστε υπομονετικοί όταν ψήνετε ή καπνίζετε. είτε βρίσκεστε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο Γιατί η όλη ιδέα είναι να μαγειρεύουμε αργά το κρέας. Χρειάζονται αρκετές ώρες για να καπνίσετε για να λιώσει το κρέας στο στόμα σας.

Αν θέλετε όμορφο καπνιστό κρέας, χρειάζεστε χρόνο. Περιμένετε μέχρι το γκριλ να είναι στη σωστή θερμοκρασία και αφήστε το κρέας να ψηθεί σε χαμηλή, αργή ρύθμιση. Τα καπνιστά κρέατα δεν είναι κατάλληλα για ένα βαρύ γεύμα το βράδυ της εβδομάδας.

δημιουργήστε χώρο

Αυτή η συμβουλή εξετάζει δύο πτυχές του ψησίματος σε εσωτερικούς χώρους: την περιοχή της ψησταριάς και την αίθουσα αγκώνων. Αν σκοπεύετε να ψήσετε και να καπνίσετε μεγάλη ποσότητα φαγητού Μην χρησιμοποιείτε τη μικρότερη σχάρα αερίου ή κάρβουνου. Κατ ‘αρχήν Η επιφάνεια της σχάρας πρέπει να είναι διπλάσια από το κρέας που σκοπεύετε να ψήσετε ή να καπνίσετε.

Αλλά όταν ψήνετε σε μικρή κουζίνα ή μπαλκόνι όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Δεν θέλετε ψησταριά ή καπνό σε όλο το πάτωμα. Τα πλαϊνά της ψησταριάς δεν πρέπει να αγγίζουν τίποτα όπως τοίχο.

καθαρός καπνιστής

Το καρύκευμα είναι ένα πράγμα. Αλλά μην αφήνετε τη σχάρα σας να λερώνεται και να αηδιάζει μετά από κάθε χρήση. Σκουπίστε τυχόν υπολείμματα κρέατος ή φαγητού.

Θέλετε η σχάρα να είναι ελαφρώς λαδωμένη. κάθε φορά που ξεκινάτε να μαγειρεύετε χωρίς κολλημένα υπολείμματα φαγητού Οι δίσκοι εμβάπτισης είναι ένας άλλος τρόπος για να διατηρήσετε τις σχάρες σας καθαρές ενώ μαγειρεύετε.

FAQ

Ακολουθούν ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τους καπνιστές κρέατος και τις ψησταριές σε εσωτερικούς χώρους. Διαβάστε αυτήν την ενότητα Συχνές ερωτήσεις για περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία νόστιμων καπνιστών πιάτων.

Μπορώ να έχω μια εσωτερική ψησταριά στο διαμέρισμά μου;

Οι ηλεκτρικές ψησταριές χωρίς καπνό είναι ιδανικές για χρήση σε διαμερίσματα.Ωστόσο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και ιδιοκτήτες ακινήτων απαγορεύουν στους ενοικιαστές να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε ψησταριά. Είτε έχει σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση είτε όχι.

Είναι ακριβές οι εστίες χωρίς καπνό;

Δεδομένου ότι η ψησταριά εσωτερικού χώρου είναι σχετικά μικρή Τόσο γενικά φθηνό. Οι ψησταριές εξωτερικού χώρου είναι μεγαλύτερες και ακριβότερες από τις ψησταριές εσωτερικού χώρου.

Οι τιμές κυμαίνονται από $50 έως $800 ανάλογα με το πόσο πολυτελές είναι η εσωτερική ψησταριά και τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν περίπου 200 $ για μια απλή αλλά υψηλής ποιότητας ψησταριά.

Πρέπει το καπνιστό κρέας να μαρινάρεται ή να τρίβεται στεγνό;

Όχι, δεν χρειάζεται.Ωστόσο, κάθε λάτρης του ψησίματος ή του καπνίσματος θα σας πει ότι η γεύση που παίρνετε από το καπνιστό κρέας μέσω μαρινάδων ή χτυπητήρι αξίζει τα επιπλέον βήματα και τα υλικά.

Αν σας αρέσει μια καπνιστή γεύση σε συνδυασμό με συναρπαστικά μπαχαρικά. Βρείτε ένα συστατικό που σας αρέσει, ξηρούς καρπούς!

Μπορώ να καπνίσω κρέας στο φούρνο;

Ναι, μπορείτε να καπνίσετε ζουμερό και γευστικό κρέας σε ηλεκτρικό ή γκάζι φούρνο. Αυτό θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείτε έναν ανεξάρτητο καπνιστή Παρά το όνομα, ορισμένοι καπνιστές με εστίες μαγειρέματος λειτουργούν καλά στο φούρνο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *